Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 121 άτομα (0 μέλη και 121 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Κ.αγιε καλοκαιρακι ειναι.. τραβα σε καμια παραλια και βουτα την κεφαλα σου μεσα να ερθεις στα ισα σου αλλιως δεν το παλευεις το καλοκαιρι. :)

Είναι κρύο ακόμα το νερό και φοβάμαι μην πάθω καμιά ανακοπή.  :)

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
6a3141491895086.jpg

www.imagebam.com/image/fa048c491895096] [/URL]

μέλη του νήματος? :think:
αυτό το φερμουάρ.... :erection: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
[...]

Κατ αρχάς, σας ευχαριστώ που μου απαντάτε ο ίδιος, έστω και δια της τεθλασμένης, διότι η  ανωτέρω ερώτησή μου απευθυνόταν στον κ. Ποπάυ. (Εικοτολογώ βέβαια ότι θα σας ευχαριστεί και ο κ. Ποπάυς, επειδή τον βγάλατε από την δύσκολη θέση, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα). [...]

Και ως Popov και ως Ποπάυ δε σέιλορμαν, τα καταφέρνω μια χαρά και μόνος μου. Δεν έχω ανάγκη, διότι προτιμώ το σιδηρούχο σπανάκι, σε αντίθεση
με άλλους που προτιμούν τον αέρα τον κοπανιστό (βλ. καπνό πούρων, λιβάνι θυμιατού κλπ.). Η απάντησή μου, θα έρθει εν καιρώ. Μην ανησυχείτε, διότι εδώ στην Ουκρανία έχω βαρύ πρόγραμμα και άλλες έγνοιες. Όταν ξεμπερδέψω με τις υποθέσεις μου, θα ασχοληθώ και μαζί σας.
Ως τότε, να κάνετε κανα μπανάκι και να ντύνεστε ελαφρά.  :gay:

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475
Έλα κύριε Άγιε, βαλε το TROLL MODE:OFF.

ολόκληρο το νήμα είναι troll mode: ON για να μην πω όλη η ιστοσελίδα, εκτός από τα νήματα και τις κριτικές ενημέρωσης αγοραίου έρωτα. Ο Άγιος μόνο είναι?
Εδώ διαβάζεις από μικροτσούτσουνους και μακροψώληδες έως ημερήσια ενημέρωση για χέσιμο και στρατηγικές ανάπτυξης μεγαλύτερου βεληνεκούς εκσπερμάτισης.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.067
Πόντοι
19.795
Μπα, το πολυ πολυ να κολλήσεις κανενα κουσούρι να φωτογραφιζεις κωλους απο τουρίστριες και να τις ανεβάζεις εδώ!

:grin:
Παει αυτο, μου το κοψατε. Ειμαι στην  απεξαρτηση τωρα.(Παρολο που οι κωλοι αυξανονται και πλυθηνονται) :grin:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
καλησπέρα παιδάκια, τίποτα συνταρακτικό όσο έλλειπα?

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Δηλώνω δημόσια και χωρίς καμία διάθεση τρολαρίσματος ότι υποκλίνομαι στην επαγγελματική κατάρτιση του κ. NICK TRIVE!
Λεπτομέρειες δεν ενδιαφέρουν τρίτους.
Το αποτέλεσμα όμως της συμβουλής του είναι εκπληκτικό!!!!!!!!!!!!!!!!
:kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

χάρηκα που βοήθησα  :hi:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.045
Πόντοι
5.506
ολόκληρο το νήμα είναι troll mode: ON για να μην πω όλη η ιστοσελίδα, εκτός από τα νήματα και τις κριτικές ενημέρωσης αγοραίου έρωτα. Ο Άγιος μόνο είναι?
Εδώ διαβάζεις από μικροτσούτσουνους και μακροψώληδες έως ημερήσια ενημέρωση για χέσιμο και στρατηγικές ανάπτυξης μεγαλύτερου βεληνεκούς εκσπερμάτισης.

Ξέχασες τη συλλογή από παγκάκια και το αν υπάρχει ζωή μετά τη Ferrari  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475
χάρηκα που βοήθησα  :hi:

και λογισταράς και πηδηχταράς

TROLL MODE: OFF
Προς λογιστές του νήματος: Κληρώθηκα "τυχερός" για την προσκόμιση των δικαιολογητικών μαζί με το Ε1 στην τοπική ΔΟΥ, εντός 30 ημερών από την ημερομηνία υποβολής. Έχω δύο τραπεζικούς λογαριασμούς με το υπέρογκο ποσό τόκων 1€ περίπου στον καθένα. Πείτε μου ότι θα απαιτήσουν να τους φέρω βεβαίωση τόκων από τις τράπεζες, να γελάσει και το παρδαλό κατσίκι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom