κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 40.067
- Πόντοι
- 19.795
ti leei man?
Καλησπέρα πορνοι και πορνες
πως πηγε η βόλτα χθες παραλία ;
Δεν πήγα. Είχα τις κλειστές μου. Είπαν και κάτι για δράκους, άπλυτους και μάσησαπως πηγε η βόλτα χθες παραλία ;
εμενα με πέτυχε ένας σε ενα παρκάκι μάταια πάλευα να μην του ξεφύγωΔεν πήγα. Είχα τις κλειστές μου. Είπαν και κάτι για δράκους, άπλυτους και μάσησα
Δεν πήγα. Είχα τις κλειστές μου. Είπαν και κάτι για δράκους, άπλυτους και μάσησα
Θα γίνω λίγο ντόπα. Pes skiniko.εμενα με πέτυχε ένας σε ενα παρκάκι μάταια πάλευα να μην του ξεφύγω
μου τη έπεσε να με βιάσει αντιστάθηκα σθεναρά του ξέφυγα παλεύοντας με νύχια και με δόντια μετα επέστρεψα κι έψαχνα γύρω γύρω να σιγουρευτώ οτι έφυγεΘα γίνω λίγο ντόπα. Pes skiniko.
Συνηθως παλευουμε για να ξεφυγουμε Το παγκακι μηπως ηταν του Ραοπαο;εμενα με πέτυχε ένας σε ενα παρκάκι μάταια πάλευα να μην του ξεφύγω
ειπα να μην πάνε τα πούρα χαμέναΣυνηθως παλευουμε για να ξεφυγουμε Το παγκακι μηπως ηταν του Ραοπαο;
Και το ξύρισμα επίσηςειπα να μην πάνε τα πούρα χαμένα
Βασικά αφού υπάρχει ο Αλεξ όλοι οι άλλοι είναι κλητήρες. Φιλάκια σε όλους. See you later ;)Παντως, απο δικηγορους για το διαζυγιο, το σαιτ ειναι γεματο
Μην αναφερεις αυτο το ονομα σε αυτο το θρεντ,Απαγορευεται..Βασικά αφού υπάρχει ο Αλεξ όλοι οι άλλοι είναι κλητήρες. Φιλάκια σε όλους. See you later ;)
κ. the Saint,
επιτρέψτε μου να σας διορθώσω.
Οι προτάσεις μου δεν είναι εκατοντάδες. Ήδη έχω αποστείλει πλέον των χιλίων προτάσεων.
Ουδεμία νύφη διαπίστωσε κάτι αφού έως σήμερα [ δυστυχώς ] ουδεμία νύφη μου έχει απαντήσει. Αναγνωρίζω βέβαια ότι όλες είναι κορίτσια με ηθικές αρχές και χρειάζονται τον χρόνο τους για να απαντήσουν ...
Υ.Γ. Σας ευχαριστούμε για τις κατά καιρούς καταθέσεις ψυχής, που διενεργείτε στο νήμα μας. Ενδεικτικά και όχι περιοριστικά αναφέρουμε την κατάθεση ψυχής σας, που αφορούσε την πίκρα σας που δεν σας έχουν κάνει τιμημένο παρά τις 78 κριτικές σας ή την πρόσφατο κατάθεση ψυχής σας περί της αποκλίνουσας σεξουαλικής διαθέσεως του σαρκίου σας.
Σας παρακαλώ όμως, θερμά, μην το παρακάνουμε και γίνουμε το περιοδικό < Κατερίνα > εδώ μέσα!
ο ποποφ είναι ρωσσοφωνος φίλος μου που αρεσκεται σε φιλοσοφικές έξυπνες ομολογουμενως αναζητήσεις
Ο άγιος νοιώθει ότι έχει πληγει το κύρος του στο μπου κ του δίνει κ καταλαβαίνει με τις ανουσιες αντιπσραθεσεις
Ο μπλιζ δεν βρίσκει ν γαμησει κ αν βρει είναι επιπλα επομένως ζει το δράμα του εκδικουμενος τη φύση κ τα πετεινα του ουρανού
Ο ντοπα βρίσκεται σε κατάθλιψη
Ο ερειζερ ετοιμάζει ταξίδι μακρυά από μια χώρα ηλιθιων
Ο ζιγκ μας κάνει κωλοδαχτυλο
Ο Δεύκα μετά το μσλωμα μας δεν μπήκε γιατί στεναχωρηθηκε
Ο μπραμπ κ η Ρετσινα βρήκαν λάθος τρόπο να εκφράζουν τα συναισθήματα τους
Εγώ και ο βασιλοφρων ζούμε στο κόσμο μας
Ο Νικ έχει πνίγει στα βιβλία κ στη δουλειά αλλά όσο περνάει ο καιρός αντιλαμβάνομαι ότι είναι πανέξυπνος
Και ο λαιφ είναι από εδώ παν κ οι άλλοι
Ξέχασα κάποιον ?