Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 160 άτομα (0 μέλη και 160 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.858
Πόντοι
2.606

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.858
Πόντοι
2.606

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.067
Πόντοι
19.795
Παντως, απο δικηγορους για το διαζυγιο, το σαιτ ειναι γεματο :grin:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
κ. the Saint,
επιτρέψτε μου να σας διορθώσω.
Οι προτάσεις μου δεν είναι εκατοντάδες. Ήδη έχω αποστείλει πλέον των χιλίων προτάσεων.
Ουδεμία νύφη διαπίστωσε κάτι αφού έως σήμερα [ δυστυχώς ] ουδεμία νύφη μου έχει απαντήσει. Αναγνωρίζω βέβαια ότι όλες είναι κορίτσια με ηθικές αρχές και χρειάζονται τον χρόνο τους για να απαντήσουν ...

Υ.Γ. Σας ευχαριστούμε για τις κατά καιρούς καταθέσεις ψυχής, που διενεργείτε στο νήμα μας. Ενδεικτικά και όχι περιοριστικά αναφέρουμε την κατάθεση ψυχής σας, που αφορούσε την πίκρα σας που δεν σας έχουν κάνει τιμημένο παρά τις 78 κριτικές σας ή την πρόσφατο κατάθεση ψυχής σας περί της αποκλίνουσας σεξουαλικής διαθέσεως του σαρκίου σας.
Σας παρακαλώ όμως, θερμά, μην το παρακάνουμε και γίνουμε το περιοδικό < Κατερίνα > εδώ μέσα!  :)

Kάιζερ Μπλίζερ,

Κατ αρχάς, σας ευχαριστώ που μου απαντάτε ο ίδιος, έστω και δια της τεθλασμένης, διότι η  ανωτέρω ερώτησή μου απευθυνόταν στον κ. Ποπάυ. (Εικοτολογώ βέβαια ότι θα σας ευχαριστεί και ο κ. Ποπάυς, επειδή τον βγάλατε από την δύσκολη θέση, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα).  Επιτρέψτε μου λοιπόν να σας αναφέρω, ότι δεν θεωρώ την άπάντησή σας ολοκληρωμένη, και αυτό γιατί φροντίσατε να "ψαλιδίσετε" κάποιο μέρος της ερώτησής μου.

Όσον αφορά τώρα το υστερόγραφό σας, παρατηρώ μια "επιλεκτικότητα" (για να μην γράψω μεροληψία) σχετική με το ποιές καταθέσεις ψυχής  είναι "απρόσκλητες", και υποβιβάζουν το "ποιοτικό σας νήμα" σε περιοδικό Κατερίνα. Υποθέτω λοιπόν ότι οι "καταθέσεις ψυχής" που έχουν γίνει κατά καιρούς από άλλα νικ, αλλά και από εσάς τον ίδιον (αναφέρω ενδεικτικά την "εξομολογητική" σας επιστολή, καθώς και την επιστολή "αποχαιρετισμού" σας) είναι ευρπόσδεκτες, και σε πλήρη αντίθεση με τις δικές μου, προάγουν το νήμα σε Λέσχη MENSA.

Ας είναι.  :)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
ο ποποφ είναι ρωσσοφωνος φίλος μου που αρεσκεται σε φιλοσοφικές έξυπνες ομολογουμενως αναζητήσεις
Ο άγιος νοιώθει ότι έχει πληγει το κύρος του στο μπου κ του δίνει κ καταλαβαίνει με τις ανουσιες αντιπσραθεσεις
Ο μπλιζ δεν βρίσκει ν γαμησει κ αν βρει είναι επιπλα επομένως ζει το δράμα του εκδικουμενος τη φύση κ τα πετεινα του ουρανού
Ο ντοπα βρίσκεται σε κατάθλιψη
Ο ερειζερ ετοιμάζει ταξίδι μακρυά από μια χώρα ηλιθιων
Ο ζιγκ μας κάνει κωλοδαχτυλο
Ο Δεύκα μετά το μσλωμα μας δεν μπήκε γιατί στεναχωρηθηκε
Ο μπραμπ κ η Ρετσινα βρήκαν λάθος τρόπο να εκφράζουν τα συναισθήματα τους
Εγώ και ο βασιλοφρων ζούμε στο κόσμο μας
Ο Νικ έχει πνίγει στα βιβλία κ στη δουλειά αλλά όσο περνάει ο καιρός αντιλαμβάνομαι ότι είναι πανέξυπνος
Και ο λαιφ είναι από εδώ παν κ οι άλλοι
Ξέχασα κάποιον ?

Λίγο τό ΄χετε το να πληγεί το κύρος σας στο Bourdela;;;

Με ψυχοφάρμακα στέκομαι.  :-

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Κ.αγιε καλοκαιρακι ειναι.. τραβα σε καμια παραλια και βουτα την κεφαλα σου μεσα να ερθεις στα ισα σου αλλιως δεν το παλευεις το καλοκαιρι. :)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.045
Πόντοι
5.506
Έλα κύριε Άγιε, βαλε το TROLL MODE:OFF.

Stories

Νέο!

Stories