erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
το μπραμπιδιεγω τι ειμαι?
το μπραμπιδιεγω τι ειμαι?
ο αλεξ ειναι γελοιος μαλακας τυχαρπαστος με ψυχικα προβληματα και πολλαπλα αλλα που δεν ειναι επι του παροντος. ο βλιζ ειναι εξαιρετικος αριστοκρατης και ευφυής . απο εκει και περα συνεχισε το τρολαρισμα δεν υπαρχει θεμα
Δεν λέω!!!
Ιδιαιτέρως αριστκρατικό να πίνεις μπύρα σε κολονάτο και να συνοδεύεις το μπουγιουρντί (ο Θεός να το κάνει) του Τέλη με Παρταγάς Αριστόκρατες.
ζηλευεις ; ασε που ειναι ομορφοπαιδοΔεν λέω!!!
Ιδιαιτέρως αριστοκρατικό να πίνεις μπύρα σε κολονάτο και να συνοδεύεις το μπουγιουρντί (ο Θεός να το κάνει) του Τέλη με Παρταγάς Αριστόκρατες.
γεια σου κουμπαρε στο καλο
Μπλιζ, όταν τελειώσει η δουλεια, θέλω να με διαφημίσεις στο μπου. Να δουν οι πουτάνες ότι είμαι λογισταράς και να με πάρουν να τους κρατάω τα βιβλία
Να παμε και διακοπες τυπε
να παμεΝα πάμε το βράδυ στον Σάββα στην Ερμού για γιαουρτλού και ΑΛΦΑ σε κολονάτο. Έχει και εξαιρετικό Humidor με μεγάλη ποικιλία σε νταμπλ κορόνας.
ζηλευεις ; ασε που ειναι ομορφοπαιδο
α δεν ξερω οπου θελει το στεφανι μουσε κάμπινγκ να κλείσετε
ε οχι και σκραπας.. απλά όταν παιζεις στο σύμπαν υποτιμώντας τον γαλαξιακο κοσμο καταλήγεις μεΝαι. Δεν έχω μποζόνιο και ως επί τω πλείστον είμαι σκράπας στις θεωρίες της σχετικότητας και του χάους.
Μπλιζ, όταν τελειώσει η δουλεια, θέλω να με διαφημίσεις στο μπου. Να δουν οι πουτάνες ότι είμαι λογισταράς και να με πάρουν να τους κρατάω τα βιβλία
α δεν ξερω οπου θελει το στεφανι μου