blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Πονανε ωρε τα παλικαρια?
Πονανε ωρε τα παλικαρια?
Υπήρξε μία ατυχής πρόβλεψη ενδεχομένως λόγω υπερβολικού όγκου εργασίας. Παρόλα αυτά μία εξαίρεση δεν μπορεί να ανατρέψει τον κανόνα του θέσφατου της γνώσης των επιτροπών του νήματος!
Ναι. Ξέρω!!!
Τις ίδιες κωλοτούμπες κάνει κι ο Μεγαλειότατος, αλλά τώρα που γίνατε Κάιζερ, τον ξεπεράσατε σε αυταρχισμό, φιλαυτία και αργολογία.
Σας ευχαριστώ για τα καλά λόγια σας!
τι ήθελα ενα ουζακι ηθελα και μεζεκλικι . τι σου ζητησα; ο νικ γιατι μου εδωκε να πιο κρασα ;Το πρωί [ 8:30 π.μ. ] συναντήθηκα με την κα. Έριναλ για επαγγελματικούς λόγους στο τοπικό τέμενος της Δικαιοσύνης.
Απέρριψε την πρότασή μου για ένα γρήγορο καφέ, λέγοντας ότι θα προτιμούσε ούζο και μεζέ...
Επίσης με καθύβρισε επειδή επικρίνω την παρούσα Κυβέρνηση και τον σημερινό Δήμαρχο της Θεσσαλονίκης.
Γνώμη σας.
συγκρινεις τις πουτσες με τις βουρτσεςΝαι. Ξέρω!!!
Τις ίδιες κωλοτούμπες κάνει κι ο Μεγαλειότατος, αλλά τώρα που γίνατε Κάιζερ, τον ξεπεράσατε σε αυταρχισμό, φιλαυτία και αργολογία.
τι ήθελα ενα ουζακι ηθελα και μεζεκλικι . τι σου ζητησα; ο νικ γιατι μου εδωκε να πιο κρασα ;
ασε που αρχισες να μου λες για τον γουνδι και μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι και επιπλεον ειναι αδικο να λες τα εργα μπουταρη σκουπιδια και την κυβερνησαρα μας αλητες
προσπαθησε να σου πει με κομψο τροπο να μην βγαλεις τους πλυσεδες σου σε κοινη θεαεπισης ο μπλιζ με εκνευρισε πολυ διοτι εγω ηθελα μπανια και εκεινος αρχισε να μου λεει βλιαξ βλιαξ τα μπανια;
λες το βλιαξ να πηγαινε για εμενα ; θα αποτυχει . σκεπτομαι να παρω τον γουνδι και πεντε εξι αλληλεγγυους και να υπαγουμε για μπανια στην πισιναρα του μπλιζπροσπαθησε να σου πει με κομψο τροπο να μην βγαλεις τους πλυσεδες σου σε κοινη θεα
συγκρινεις τις πουτσες με τις βουρτσες
Μια σοβαρη χωρα, πηρε μια σοβαρη αποφαση.
Οι ακραιοι και οι γραφικοι για αλλη μια φορα στο περιθωριο.
Παμε παρακατω.
λες το βλιαξ να πηγαινε για εμενα ; θα αποτυχει . σκεπτομαι να παρω τον γουνδι και πεντε εξι αλληλεγγυους και να υπαγουμε για μπανια στην πισιναρα του μπλιζ
σκεψου οτι οταν εκανε βλιαξ του μιλουσα για πινακολαδες ουτε οι κολαδες δεν τον μαζεψαν απο την απρεπη συμπεριφοραελα να σε κερασω λιγη ρακι
ο αλεξ ειναι γελοιος μαλακας τυχαρπαστος με ψυχικα προβληματα και πολλαπλα αλλα που δεν ειναι επι του παροντος. ο βλιζ ειναι εξαιρετικος αριστοκρατης και ευφυής . απο εκει και περα συνεχισε το τρολαρισμα δεν υπαρχει θεμαΠοσώς!
Δείτε τι έγραφε ο Μεγαλειότατος λίγο μετά τα μεσάνυκτα, όταν ακόμα όλα έδειχναν ότι θα κυριαρχήσει το BREMAIN:
εγω τι ειμαι?ο αλεξ ειναι γελοιος μαλακας τυχαρπαστος με ψυχικα προβληματα και πολλαπλα αλλα που δεν ειναι επι του παροντος. ο βλιζ ειναι εξαιρετικος αριστοκρατης και ευφυής . απο εκει και περα συνεχισε το τρολαρισμα δεν υπαρχει θεμα