Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 175 άτομα (0 μέλη και 175 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Υπήρξε μία ατυχής πρόβλεψη ενδεχομένως λόγω υπερβολικού όγκου εργασίας. Παρόλα αυτά μία εξαίρεση δεν μπορεί να ανατρέψει τον κανόνα του θέσφατου της γνώσης των επιτροπών του νήματος!

Ναι.  Ξέρω!!!

Τις ίδιες κωλοτούμπες κάνει κι ο Μεγαλειότατος, αλλά τώρα που γίνατε Κάιζερ, τον ξεπεράσατε σε αυταρχισμό, φιλαυτία και αργολογία.  :)

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Τελειωνει η ευρωπαικη ενωση μετα το μπρεξιτ θα ακολουθησουν κι αλλες χωρες.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Ναι.  Ξέρω!!!

Τις ίδιες κωλοτούμπες κάνει κι ο Μεγαλειότατος, αλλά τώρα που γίνατε Κάιζερ, τον ξεπεράσατε σε αυταρχισμό, φιλαυτία και αργολογία.  :)

Σας ευχαριστώ για τα καλά λόγια σας!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Το πρωί [ 8:30 π.μ. ] συναντήθηκα με την κα. Έριναλ για επαγγελματικούς λόγους στο τοπικό τέμενος της Δικαιοσύνης.
Απέρριψε την πρότασή μου για ένα γρήγορο καφέ, λέγοντας ότι θα προτιμούσε ούζο και μεζέ...  :think:
Επίσης με καθύβρισε επειδή επικρίνω την παρούσα Κυβέρνηση και τον σημερινό Δήμαρχο της Θεσσαλονίκης.  :think:
Γνώμη σας.
τι ήθελα ενα ουζακι ηθελα και μεζεκλικι . τι σου ζητησα; ο νικ γιατι μου εδωκε να πιο κρασα ; :grin:

ασε που αρχισες να μου λες για τον γουνδι και μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι και επιπλεον ειναι αδικο να λες τα εργα μπουταρη σκουπιδια και την κυβερνησαρα μας αλητες  :orchestra: :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ναι.  Ξέρω!!!

Τις ίδιες κωλοτούμπες κάνει κι ο Μεγαλειότατος, αλλά τώρα που γίνατε Κάιζερ, τον ξεπεράσατε σε αυταρχισμό, φιλαυτία και αργολογία.  :)
συγκρινεις τις πουτσες με τις βουρτσες :2funny:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
τι ήθελα ενα ουζακι ηθελα και μεζεκλικι . τι σου ζητησα; ο νικ γιατι μου εδωκε να πιο κρασα ; :grin:

ασε που αρχισες να μου λες για τον γουνδι και μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι και επιπλεον ειναι αδικο να λες τα εργα μπουταρη σκουπιδια και την κυβερνησαρα μας αλητες  :orchestra: :2funny:

:headbang: :headbang: :headbang:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
ο μπλιζ ειναι αριστοκρατικης γενιας εγω χαιρομαι που κανει με την μονομελη επιτροπη του ποπολου (εμενα δηλαδη) μια σχετικη παρεα ανεχομενος τα δρωμενα . επισης ο ραο παο γαμιεται που με λεει αναρχοκουΜΟΥΝΑ και αυτα με τους κρεμπιεδες :birdman:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
επισης ο μπλιζ με εκνευρισε πολυ διοτι εγω ηθελα μπανια και εκεινος αρχισε να μου λεει βλιαξ  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: βλιαξ τα μπανια; :headbang:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.858
Πόντοι
2.606
επισης ο μπλιζ με εκνευρισε πολυ διοτι εγω ηθελα μπανια και εκεινος αρχισε να μου λεει βλιαξ  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: βλιαξ τα μπανια; :headbang:
προσπαθησε να σου πει με κομψο τροπο να μην βγαλεις τους πλυσεδες σου σε κοινη θεα  :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
προσπαθησε να σου πει με κομψο τροπο να μην βγαλεις τους πλυσεδες σου σε κοινη θεα  :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: λες το βλιαξ να πηγαινε για εμενα ; θα αποτυχει . σκεπτομαι να παρω τον γουνδι και πεντε εξι αλληλεγγυους και να υπαγουμε για μπανια στην πισιναρα του μπλιζ  :rockon: :rockon: :rockon:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
συγκρινεις τις πουτσες με τις βουρτσες :2funny:

Ποσώς!

Δείτε τι έγραφε ο Μεγαλειότατος λίγο μετά τα μεσάνυκτα, όταν ακόμα όλα έδειχναν ότι θα κυριαρχήσει το BREMAIN:

Μια σοβαρη χωρα, πηρε μια σοβαρη αποφαση.

Οι ακραιοι και οι γραφικοι για αλλη μια φορα στο περιθωριο.

Παμε παρακατω.

:)

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: λες το βλιαξ να πηγαινε για εμενα ; θα αποτυχει . σκεπτομαι να παρω τον γουνδι και πεντε εξι αλληλεγγυους και να υπαγουμε για μπανια στην πισιναρα του μπλιζ  :rockon: :rockon: :rockon:

Ο τρυποκάρυδος δεν με ενοχλεί πλέον.
Τώρα ασχολούμαι με ένα ζευγάρι χελιδόνια ...  :)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ποσώς!

Δείτε τι έγραφε ο Μεγαλειότατος λίγο μετά τα μεσάνυκτα, όταν ακόμα όλα έδειχναν ότι θα κυριαρχήσει το BREMAIN:

:)
ο αλεξ ειναι γελοιος μαλακας τυχαρπαστος με ψυχικα προβληματα και πολλαπλα αλλα που δεν ειναι επι του παροντος. ο βλιζ ειναι εξαιρετικος αριστοκρατης και ευφυής .  :dunno:  απο εκει και περα συνεχισε το τρολαρισμα δεν υπαρχει θεμα  :orchestra:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.858
Πόντοι
2.606
ο αλεξ ειναι γελοιος μαλακας τυχαρπαστος με ψυχικα προβληματα και πολλαπλα αλλα που δεν ειναι επι του παροντος. ο βλιζ ειναι εξαιρετικος αριστοκρατης και ευφυής .  :dunno:  απο εκει και περα συνεχισε το τρολαρισμα δεν υπαρχει θεμα  :orchestra:
εγω τι ειμαι?  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom