brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.858
- Πόντοι
- 2.606
και να σκουπιζεις τα μουτρα σου στα τραπεζομαντηλατι σαρδελε; μυλοκοπια
και να σκουπιζεις τα μουτρα σου στα τραπεζομαντηλατι σαρδελε; μυλοκοπια
ζηλευεις;και να σκουπιζεις τα μουτρα σου στα τραπεζομαντηλα
νο δεν προλαβαμε :-τι λεει κανα μπανιο στην παραλια κανατε
δλδ ακομα ασπρη εισαινο δεν προλαβαμε :-
πολυδλδ ακομα ασπρη εισαι
ε ναιζηλευεις;
χαχα εγω θα ντρεπομουνα να κυκλοφορησω ετσι αν εχεις βεραντα,βγαλε μια ξαπλωστρα η ενα κρεβατι και κανε εκει ηλιοθεραπεια!
εγω δεν ντρέπομαι αλλα το μαυρισμα ειναι σεξιιιιιχαχα εγω θα ντρεπομουνα να κυκλοφορησω ετσι αν εχεις βεραντα,βγαλε μια ξαπλωστρα η ενα κρεβατι και κανε εκει ηλιοθεραπεια!
φαινεται..
Ναι σαν ελληνες μας παει αρκετα.Διακοπες θα πας φετος και αν ναι πουεγω δεν ντρέπομαι αλλα το μαυρισμα ειναι σεξιιιιι
θα με παει ο βασιλοφρων ειναι εκπληξηΝαι σαν ελληνες μας παει αρκετα.Διακοπες θα πας φετος και αν ναι που
Ασε τις μλκ και λεγε...εμεις το σκεφτομαστε για κερκυρα,αλλα εγω δεν πολυ γουσταρωθα με παει ο βασιλοφρων ειναι εκπληξη
Ασε τις μλκ και λεγε...εμεις το σκεφτομαστε για κερκυρα,αλλα εγω δεν πολυ γουσταρω
η εννοια μου ειναι που θα βρω φρεσκα πσαργια οχι που θα βρω γκομενες να παω να τα φαωφαινεται..
η εννοια μου ειναι που θα βρω φρεσκα πσαργια οχι που θα βρω γκομενες να παω να τα φαω
αν πιασεις μαριδα θα σου στειλω την ερηΘα ρίξω ΒΑΡΚΑ το ΣΚ , αν πιάσω θα σου φέρω ...... Εσύ βάζεις τα γκομενέτα
μηπως ηθελες να πεις διχτυα!Θα ρίξω ΒΑΡΚΑ το ΣΚ , αν πιάσω θα σου φέρω ...... Εσύ βάζεις τα γκομενέτα