Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Για πες, σε ποια κριτική;

στην τελευταία που είχα γράψει για Βαλέρια

το σχόλιο σβήστηκε αλλά το έχω κρατήσει αρχείο στο προφίλ μου στα σχόλια, εκεί μπορείς να το δεις  :2funny:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Το σχόλιο αυτό έφαγε διαγραφή,οπότε...

μλκ μου όποτε έχω τις μαύρες μου το διαβάζω και κλαίω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

"Φίλε, για την συμπεριφορά της συγκεκριμένης κοπέλας ευθύνεται το μέλος Nick Trive. Πρόκειται για έναν κύριο, περίπου 45-47 ετών, ο οποίος την έχει καψουρευτεί και την έχει κακομάθει. Οι φωτογραφίες που βλέπεις είναι από το νησί που την φιλοξενούσε το περασμένο καλοκαίρι. Ελέγχει το κινητό της, κρατάει αρχείο, για το ποιος την πηδάει anal και άλλα τέτοια παρανοϊκά. Μάλιστα πέρυσι έστειλε δύο μπράβους, στο ξενοδοχείο Lacoba, για να χτυπήσουν ένα μέλος, το οποίο είχε γράψει αρνητική κριτική. "

Για να το θυμηθείτε  :2funny:

agios69

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
123
Πόντοι
16
Θυμάμαι πολύ καλά!  :2funny:  :2funny:  :2funny:

Μάλλον εχω καλη μνήμη :grin:

Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256
μλκ μου όποτε έχω τις μαύρες μου το διαβάζω και κλαίω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

"Φίλε, για την συμπεριφορά της συγκεκριμένης κοπέλας ευθύνεται το μέλος Nick Trive. Πρόκειται για έναν κύριο, περίπου 45-47 ετών, ο οποίος την έχει καψουρευτεί και την έχει κακομάθει. Οι φωτογραφίες που βλέπεις είναι από το νησί που την φιλοξενούσε το περασμένο καλοκαίρι. Ελέγχει το κινητό της, κρατάει αρχείο, για το ποιος την πηδάει anal και άλλα τέτοια παρανοϊκά. Μάλιστα πέρυσι έστειλε δύο μπράβους, στο ξενοδοχείο Lacoba, για να χτυπήσουν ένα μέλος, το οποίο είχε γράψει αρνητική κριτική. "

Άψογο! Για τη μαύρη limo όμως που κυκλοφορείς δεν έγραψε. Εγώ θα του έλεγα ευχαριστώ αν τα έγραφε για μένα. Δε θα μου κουνιόταν κανείς πού..ης!

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Άψογο! Για τη μαύρη limo όμως που κυκλοφορείς δεν έγραψε. Εγώ θα του έλεγα ευχαριστώ αν τα έγραφε για μένα. Δε θα μου κουνιόταν κανείς πού..ης!

θεός, έκανα τα πάντα για να τον ευχαριστήσω, διάβασε σελίδα 271 στο νήμα της Βαλέριας  :grin:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
:2funny:  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Κλωνάρι και άβαταρ ίδιας θεματολογιας με τον πρώτο λογαριασμό του... Έξυπνο αυτό  :tooth:

ο Μητσάρας φημίζεται για το iq του

τότε που πήγε Θεσσαλονίκη για κοπρολαγνεία ?  :2funny: :2funny: :2funny:

agios69

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
123
Πόντοι
16
μλκ μου όποτε έχω τις μαύρες μου το διαβάζω και κλαίω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Για να το θυμηθείτε  :2funny:

Nick τελικά μάθαμε ποιο μέλος ευθύνεται για την συμπεριφορά της συγκεκριμένης κοπέλας?  :2funny:

Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.075
Πόντοι
19.795

Αστα ψοφια και κανονισε κανενα ραντεβου με την κοπελα στη βιλα σου στο νησι. Και που εισαι; Να κυκλοφορω με την μαυρη λιμο, αλλιως θα μπω  στο φεις μπουκ και θα σε κανω ρομπα :grin:

Καλημερα παιδακια.

agios69

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
123
Πόντοι
16
Εντύπωση μου κανει το ότι δεν σε ανέφερε στην Νέα του κριτική από διδυμου 20 :

Εδώ :

Την ευθύνη για αυτή την κατάντια την έχει αποκλειστικά ένα θλιβερό συνονθύλευμα από αγαπούληδες, προμότορες,νταβατζήδες,λοιπούς ανθυγιεινούς τύπους και φυσικά ο NICK TRIVE

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Μόλις ανέγνωσα τη νέα εξαιρετική κριτική του κ. Vlandis [ ως Nick 1000 ] !!!  :hi:

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
Τι έγινε το κουνέλι, ο στιφ?
το φάγαμε? :orchestra:

images

Stories