Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

  • Φευ.

  • 7ακις φευ.

  • Φευ + 7ακις φευ = 14.

  • Where the Gypsy angels go...

  • You won't sleep alone tonight.

  • Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

  • Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

  • Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

  • Μια μελαχρινή!


Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Μηνύματα
8.586
Like
0
Πόντοι
66
δεν τον βλέπω για πολύ καιρό καλά τον στιφ...

URL]]
 

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Μηνύματα
15.243
Like
200
Πόντοι
166
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 

Συνημμένα

  • 12661756_980927635294894_7800919090669087748_n.jpg
    12661756_980927635294894_7800919090669087748_n.jpg
    21,9 KB · Εμφανίσεις: 9

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Μηνύματα
8.586
Like
0
Πόντοι
66
Κουνέλι στιφάδο

Τι χρειαζόμαστε:
1 κουνελι Έρης τεμαχισμενο
1 κιλο κρεμυδια (κοκκαρι)
2 κρεμυδια μετρια
4 φυλλα δαφνης
4 σκελιδες σκορδο
φυλλαρακια δεντρολιβανου (6-8)
μπαχαρι
1 κουτι ντοματακια κομμενα :tickedoff: :tickedoff:
λιγη ζαχαρη (1/2 κουταλακι)
ξηρο κοκκινο κρασι (1 φλυτζανακι του καφε)
αλατι
πιπερι
πιπερι σε κοκκους (4-8)
1/2 μπουκαλι ξυδι

Πώς το κάνουμε:
Απο βραδυς, μουλιαζουμε το κομμενο σε φετες κουνελι μεσα σε ενα μιγμα με ξυδι και νερο στα οποια προσθετουμε τα φυλλα δεντρολιβανου (περιπου 6-8), 2 φυλλα δαφνης, 1 κρεμμυδι σε φετες, 3 σκελιδες σκορδο πατημενες, αλατι και πιπερι.
Την επομενη, σωταρουμε σε λιγο ελαιολαδο, 1 κρεμμυδι με μια σκελιδα σκορδο, ψιλοκομμενα. Βαζουμε μεσα το κουνελι (αφου το εχουμε στραγγιξει) και το σωταρουμε, να παρει χρωμα.
Βαζουμε 1 ποτηρι με νερο και το βραζουμε σε χαμηλη φωτια.
Πριν αρχισει να "λιωνει" το κουνελι, σε ενα αλλο τηγανι βαζουμε ολα τα κρεμμυδια (1 κιλο) ολοκληρα μαζι με μια σκελιδα σκορδο (πατημενη) και τα σωταρουμε.
Τα στραγγιζουμε απο το λαδι (που τα εχουμε σωταρει) και τα προσθετουμε στην κατσαρολα με το κουνελι.
Εκει θα βαλουμε αλλα 2 φυλλα δαφνη, πιπερι, τους κοκκους απο πιπερι, αλατι, μπαχαρι, τα κομμενα ντοματακια λιγη ζαχαρη και το κρασι.
Σιγοβραζουμε, μεχρις οτου σφιξει η σαλτσα.
Το νερο πρεπει να ειναι ελαχιστο,δεν θελουμε να μας γινει... σουπα...
Λίγα μυστικά ακόμα
Το νερο πρεπει να ειναι τοσο, ωστε ισα ισα να καλυπτει στο αρχικο βρασιμο το κουνελι.
 

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Μηνύματα
68.089
Like
91
Πόντοι
866
Δεν έφαγα αλλά σκέφτομαι να φάω πουτσο
 
Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Καλησπέρες παίδες και παίδισσες..  :hi:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom