erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
ουτε εδω ουτε εκει ουτε πουθενα. να μας πει ο δευκα που τα συζητησε με ποιους και τι του ειπαν . θα εχει πολυ ενδιαφερον...Δεν εγραφες ομως μονο εδω.
ουτε εδω ουτε εκει ουτε πουθενα. να μας πει ο δευκα που τα συζητησε με ποιους και τι του ειπαν . θα εχει πολυ ενδιαφερον...Δεν εγραφες ομως μονο εδω.
δευκα μην στειλεις πμ να παρεις καλυτερα τηλεφωνακι για βοηθεια γιατι δεν σας σωζει ουτε ο νιαγαρας...
βλεπω εχουμε παρτυ. τι εγινε λακη θα μας μιλησεις για τις γκομενες που πηδηξες με λεφτα και με την μερεντα τους βοηθησες στην ζευξη ριου αντιρρίου;Τι έγινε ;
Το βρωμόμουνο σήμερα όλη μέρα σε εμένα είχε το νου της ;
Από το πρωί μέχρι το βράδυ ;
(Την τσίγκλισε λίγο και ο άγιος)
Και να πεις ότι δεν έχω ξεκαθαρίσει ότι δεν γαμάω βρωμιάρες τριχωτές αριστερές.
Φαντάσου ... σε κάθε post της για μένα θα έγραφε, αν είχα αφήσει ανοιχτό τέτοιο ενδεχόμενο.
Περίπτωση γυναικός, που το λιγότερο αποκρουστικό κομμάτι της ...
είναι η μερέντα στον άπλυτο κώλο της ....
(η μερέντα είναι παρόμοια και σε κωλόμπαζα και σε μινάρες,
ενώ το υπόλοιπο ..... )
βλεπω εχουμε παρτυ. τι εγινε λακη θα μας μιλησεις για τις γκομενες που πηδηξες με λεφτα και με την μερεντα τους βοηθησες στην ζευξη ριου αντιρρίου;
στα αρχιδια σου αλλα γιατι εφτασες στο συμπερασμα οτι η ροζυ αδικα βαλλεται και ο αλεξ ειναι ο τραγος ο αποδιομποπαίος με ποιον μιλησες και σου ειπε κατι τετοιο και ποιος ισχυριστηκε για φιλους; μοκο τωρα;Ο πληθυντικός είναι λάθος, εμένα στ' αρχίδια μου η όλη ιστορία. Ούτε πήρα, ούτε μου ήρθε, ούτε έστειλα τίποτα. Άσχετα ποιοι την ξεκίνησαν την όλη ιστορία, έχει ένα ενδιαφέρον ποιοι τη συνέχισαν.
Επίσης δεν έχω να πάρω κανέναν τηλέφωνο.
Βγάλε ότι γουστάρεις, καιρός δεν είναι;
γκομενα δεν ειχες ποτε κατι τελειωμενες δευτερες παντρεμενες κις μαι ασ (τσολια δηλαδη για να γαμιουνται με τον ενα και τον αλλο κοιλαρα) εχεις γαμησει. η απολυτη αντρικη ξεφτιλαΜωρή στέρφα γίδα ... δεν ξέρεις και βασικά ελληνικά ;
ΠΟΥΤΑΝΕΣ γάμαγα με λεφτά.
ΓΚΟΜΕΝΕΣ γάμαγα τσάμπα.
Τα μπέρδεψες ;
Κι εσένα ΔΕΝ ΣΕ ΓΑΜΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.
στα αρχιδια σου αλλα γιατι εφτασες στο συμπερασμα οτι η ροζυ αδικα βαλλεται και ο αλεξ ειναι ο τραγος ο αποδιομποπαίος με ποιον μιλησες και σου ειπε κατι τετοιο και ποιος ισχυριστηκε για φιλους; μοκο τωρα;
μια σερβιετα να σου χαρισω της γιαγιας μου της σταυρούλας την εχω κρατησει για κατι ξεφτιλες σαν και εσεναΜωρή βρώμα ... αυτές που γαμάω εγώ είναι γυναίκες ...
με γυναικεία ρούχα, εσώρουχα , βάψιμο , αποτρίχωση , μαλλί ...
Δεν φοράνε άρβυλα, παραλλαγή , παλαιστινιακή μαντήλα , λαστιχάκι από σαλάμια ΑΒ στο μαλλί, μουστάκι , μούσι και τζίβα σε μασχάλη και μουνί (με μουνόψειρες από την απλυσιά),
Αλήθεια, έχεις κανένα γυναικείο αξεσουάρ βρωμιάρα ;
Εκτός από το ακουαφόρτε που βάζεις στο μουνί σου,
για να διώχνει την ψαρρίλα ;
α δεν εγραψες αυτο...Δεν έγραψα αυτό.
Ούτε έγραψα ότι η ρόζυ βάλλεται άδικα.
Την φωτό δεν την κυκλοφόρησαν αυτοί μόνο όμως, έτσι δεν είναι; Αφού τα έχεις ψάξει τα ξέρεις φαντάζομαι, αλήθεια γιατί τσαντίζεσαι;
του ριχνω ακουαφορτε στην παελιαΈρη,αν ένας γκόμενος σου ζητήσει ισπανικό,τι κάνεις;
Toυ μαγειρεύεις καμιά Paella;
Σε άλλον απευθύνεται.
Βέβαια ένα δίκιο το έχει ο πουτσαράς.
Το πάρτυ το κάναν οι φίλοι, βόλεψε που το φορτώθηκε η Ρόζυ βέβαια.
Με λίγο γλύψιμο, παραμύθα και την ουρά στα σκέλια, όλα ξεχνιούνται, δοκιμασμένη συνταγή και όλα καλά.
Α μην ξεχνάμε, χρειάζεται και ο αποδιοπομπαίος τράγος, ο Άλεξ μια χαρά κάνει.
α δεν εγραψες αυτο...
δεν δεν γαμιεστε λεω εγω ετσι για αρχη και εσυ και ο αλλος μαζι.. ;) αντε μπραβο γιατι εχετε και θρασσος μερικοιΚαλά, εντάξει, ζητάω ταπεινά συγνώμη, έγραψα μαλακία.
Η Ρόζυ όντως την βρήκε και την διέρρευσε, μαζί με τον Άλεξ, κανένας άλλος δεν την μοίραζε αριστερά και δεξιά, ούτε σε άσχετα με το νήμα account (για λόγους φυσικά που δεν δύναμαι να γνωρίζω).
Άμα θέλεις να μου πεις άντε γαμήσου, ευχαρίστως, έλα να μου το πεις στα μούτρα μου.