lookatme21
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί μπανάρανε το ζιγκ.κίνηση ματ
Ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί μπανάρανε το ζιγκ.κίνηση ματ
Γιατί;
Πω πω τί έπαθα, ψάχνω το ποστάρισμα μου δεν το βρίσκω και μπερδεύομαι
Θα κλαψουνε μανούλες..
Ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί μπανάρανε το ζιγκ.
Μουνοπανο εισαι συ. Μην μπερδευεσαι.paidia κ εγω ειμαι μνησικακος
Γιατί;
Πω πω τί έπαθα, ψάχνω το ποστάρισμα μου δεν το βρίσκω και μπερδεύομαι
Σέρβερ σέρβερ ή pc;είπα πιο πίσω Δίο
έσβησε ο σέρβερ ξαφνικά ενώ έκανα δήλωση
τώρα τρέχουμε
ekdikitikos
το παρτυ το καναν οι φιλοι; ποιος ισχυριστηκε οτι ηταν φιλος ; για πε ..... ποιος στα ειπε αυτα ;Σε άλλον απευθύνεται.
Βέβαια ένα δίκιο το έχει ο πουτσαράς.
Το πάρτυ το κάναν οι φίλοι, βόλεψε που το φορτώθηκε η Ρόζυ βέβαια.
Με λίγο γλύψιμο, παραμύθα και την ουρά στα σκέλια, όλα ξεχνιούνται, δοκιμασμένη συνταγή και όλα καλά.
Α μην ξεχνάμε, χρειάζεται και ο αποδιοπομπαίος τράγος, ο Άλεξ μια χαρά κάνει.
ekdikitikos
τωρα ντοπα κατσε θα τους γαμησω θα βγαλω πιμια και υλικο που ουτε πιστευουν οτι εχω τα μουνοπανα και θα γινεις της βορειας και νοτιας κορεας μαζι...ekdikitikos
Σε "φιλους" δεν εδωσες καποιες παραπανω πληροφοριες;το παρτυ το καναν οι φιλοι; ποιος ισχυριστηκε οτι ηταν φιλος ; για πε ..... ποιος στα ειπε αυτα ;
Δώσε πόνοτωρα ντοπα κατσε θα τους γαμησω θα βγαλω πιμια και υλικο που ουτε πιστευουν οτι εχω τα μουνοπανα και θα γινεις της βορειας και νοτιας κορεας μαζι...
δεν ειχα κανενα φιλο απο εδω και δεν εδωσα τιποτα η φωτο ηταν ψευτικη αλλα ο δευκα μιλησε με καποιους που του τα ειπαν αλλιως για να μαθουμε με ποιους και γιατι τα ειπαν αλλιως.Σε "φιλους" δεν εδωσες καποιες παραπανω πληροφοριες;
Αρα απο καποιους "φιλους" ξεκινησε.
Καλά ο πουτσαρας πρέπει να έχει αι κιου βελανιδιου νόμιζε ότι είχα φίλους τον αλεξ ροζυ τους έδωσα στοιχεία κ τα έβγαλαν αχαχαχαχαχαχα τι βλήμα
Θα πέσω σε κατάθλιψη αυτή η ροζυ είναι μουναρα μπανικη από αυτές που γαμαει επειδή είναι άντρας ο Λάκη κ ο πουτσαρα.
θα χαρουν και τα σκουλικια που μαζευεις εδω τυπου λακη και πουτσαρα καντους ευτυχισμενους...
O Λάκης είναι ιδέα.
ιδεα για παραφρονες ..
Ο Λάκης είναι μια όαση βαρβατίλλας μέσα στην έρημο των μετροσέξουαλ & των πουστροκωλομπαράδων.
Μια όαση σίγουρα, αν όχι δυο.. Η διάμετρος κοιλιάς του του λογικά θα ξεπερνά την όαση