Αυτος είναι αρχιδι και σκατοψυχος.Αντιπαραθεσεις και τσακωμους να κανουμε ναι με νορμαλ ανθρωπους αλλα με αρχιδια και σκατόψυχους όχι.Παλιά νόμιζα έκανε χαβαλέ και τρολαρε αλλά καμία σχέση.Είναι κακος απλάΈχεις δίκιο..Mόνο με Ektor να σε θυμηθούμε,ξέρουμε όλοι αν τα έχεις πάρει κρανίο ή όχι..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 480K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (4 μέλη και 21 επισκέπτες)
zeljko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 235
- Πόντοι
- 346
Είναι κακος απλά
Είπε η Ζαν Ντ'Αρκ ....
Η μητέρα Τερέζα ...
Η Μαντώ Μαυρογένους ...
Ρε τυπε αλιμονο, αμα καποια πρεπει να βαλει τα στοιχεια της στο ιντρενετ. Αλιμονο. Μεγαλη βλακεια οποιος η οποια το κανει.Είμαι ΑΠΟΛΥΤΟΣ γιατι ΚΑΜΙΑ δεν αξιωθηκε να κάνει το ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΠΛΟ που έχει γράψει εδώ και χρόνια ο Λάκης.
Η μία πήγε να βγάλει μόνο τα χείλη της και καταλάβαμε όλοι ότι είναι μπετονιέρα,η άλλη είναι μπετονιέρα που μάλλον νόμιζε ότι είναι κορμάρα και πάει λέγοντας..
Για εμάς ότι και να ισχύει,ακόμη και με 10ευρώ πηδάμε καλύτερες..
Εγω εχω δει απο 5,6 γκομενες και ακουσει περιγραφες. Οι 2 ηταν νορμαλ.
Ειχα δει και παλια μια κοπελα 120 κιλων να γραφει στο φορουμ με τα ιδια μου τα ματια σε ενα νετ καφε. Και μαλλον εγραφε και απο αντρικο λογαριασμο.
Ολα παιζουν. Αυτο θελω να σου πω.
Είπε η Ζαν Ντ'Αρκ ....
Η μητέρα Τερέζα ...
Η Μαντώ Μαυρογένους ...
ποια κλειστα ρε καραγκιοζο γαμω την κοιλια σου τοπα εγω θα αρχισεις τις μαλακιες. ενα και μοναδικο υπαρχει. βλακα χοντρε παραμυθα
tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.926
- Πόντοι
- 606
εχω ξαναπει αλλωστε οτι το 2009 σε συναντηση μελων σε κλαμπ του πειραια,οι γυναικες ηταν περισσοτερες απο εμας.οι οποιες βεβαια εφυγαν ολες απ το σαη.και σας ενημερωνω οτι εχω γνωρισει πολλες εμφανισημες κοπελες.για παραδειγμα οταν γνωρισα την κουαρντιν,εχασα τη μπαλα και το γηπεδο :o
Ναι σορρυ. Ξεχασα αυτην τη κοπελα. Η μια λοιπον ηταν αρκετα ωραια. Ωραιο σωμα σιγουρα.εχω ξαναπει αλλωστε οτι το 2009 σε συναντηση μελων σε κλαμπ του πειραια,οι γυναικες ηταν περισσοτερες απο εμας.οι οποιες βεβαια εφυγαν ολες απ το σαη.και σας ενημερωνω οτι εχω γνωρισει πολλες εμφανισημες κοπελες.για παραδειγμα οταν γνωρισα την κουαρντιν,εχασα τη μπαλα και το γηπεδο :o
zeljko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 235
- Πόντοι
- 346
και σας ενημερωνω οτι εχω γνωρισει πολλες εμφανισημες κοπελες.για παραδειγμα οταν γνωρισα την κουαρντιν,εχασα τη μπαλα και το γηπεδο :o
Ερωτεύτηκες τύπε;
Αφήνεις όμως μισές κουβέντες.
Για ολοκλήρωσε ....
Εγκρίνεις να φοράμε τέτοια παπούτσια σε βραδινές εξόδους, έτσι ;
http://[URL unfurl="true"]www.knowjoeryan.com/images/large/nikeairmax/Nike-Air-Max-Kids-nike53air0718718_LRG.jpg[/img[/URL]]
Όλα καλά ;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.935
- Πόντοι
- 2.356
Ρε τυπε αλιμονο, αμα καποια πρεπει να βαλει τα στοιχεια της στο ιντρενετ. Αλιμονο. Μεγαλη βλακεια οποιος η οποια το κανει.
Εγω εχω δει απο 5,6 γκομενες και ακουσει περιγραφες. Οι 2 ηταν νορμαλ.
Ειχα δει και παλια μια κοπελα 120 κιλων να γραφει στο φορουμ με τα ιδια μου τα ματια σε ενα νετ καφε. Και μαλλον εγραφε και απο αντρικο λογαριασμο.
Ολα παιζουν. Αυτο θελω να σου πω.
Δεν μπορεί δηλαδή να βγάλουν φωτό λίγο σώμα,να τουμπεκιάσουν όσους τις κράζουμε;
Πρόσωπο δε ζήτησε ποτέ κανείς.
Αλλά όταν ακόμη και το χέρι που βγάζουν φωτό είναι σαν του σουγκλάκου,τι σώμα να βγάλουν.
Και εγώ θέλω να πω ότι όλα παίζουν σε αυτό το forum εκτός από ένα.
Όμορφη,αξιογάμητη γκόμενα,δε θα έγραφε ποτέ εδώ μέσα,γιατί αν δεν πουλάει κάτι,δεν έχει λόγο να είναι εδώ μέσα.
zeljko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 235
- Πόντοι
- 346
Ναι σορρυ. Ξεχασα αυτην τη κοπελα. Η μια λοιπον ηταν αρκετα ωραια. Ωραιο σωμα σιγουρα.
Κάποια μαλακισμένη , που δεν είχε γκόμενο και σάπιζε μέχρι να βρει τον επόμενο.
Μετά εξαφανιζόλ.
Της κάνατε τεμενάδες ;
Γενικώς, όλες οι γυναίκες που λέτε ...
[size=14pt]ΤΑ ΠΟΤΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ;;;;;;;;[/size]
zeljko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 235
- Πόντοι
- 346
Αλλά όταν ακόμη και το χέρι που βγάζουν φωτό είναι σαν του σουγκλάκου,τι σώμα να βγάλουν.
Όμορφη,αξιογάμητη γκόμενα,δε θα έγραφε ποτέ εδώ μέσα,γιατί αν δεν πουλάει κάτι,δεν έχει λόγο να είναι εδώ μέσα.
Τα είπες όλα.
Πέρα από αυτά ... ΤΟ ΠΑΩ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ....
Σε τυχαίο δείγμα χίλιων γυναικών (νέες) ... πόσες είναι πολύ όμορφες ;;;
Και από αυτές ΠΟΣΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΟΛΙΑ ;;;;
Δίνω τα νούμερα.
Στις 1000 μπάνικες είναι οι 50-100.
Μπάνικες και ΜΗ ΤΣΟΛΙΑ , το πολύ 5-10 ...
tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.926
- Πόντοι
- 606
Ερωτεύτηκες τύπε;
Αφήνεις όμως μισές κουβέντες.
Για ολοκλήρωσε ....
Εγκρίνεις να φοράμε τέτοια παπούτσια σε βραδινές εξόδους, έτσι ;
http://[URL unfurl="true"]www.knowjoeryan.com/images/large/nikeairmax/Nike-Air-Max-Kids-nike53air0718718_LRG.jpg[/img[/URL]]
Όλα καλά ;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
[/quote]οχι ρε λακη.δε φοραω air max σε εξοδο.δεν ειμαι καγκουρας και ειμαι και 40.αλλα ξερεις κατι?μετα απο αυτο το πανηγυριτζηδικο εχεις το θρασσος να μιλας για παπουτσια? :2funny:
Και πως ξερεις τι ενδιαφερει την καθεμια?Εδω μεσα δεν παιζουν μονο μπουρδελα..Αλλη μπορει να ειναι χορευτρια και να μπαινει να δει τι παιζει στα στριπ,άλλη μπορεί να είναι σαδομαζό ξερω γω και να μπαινει να λεει τα δικα της ,άλλη μπορει να είναι διασημη και να μπαινει να δει φωτο της στις διασημες(λέμε τωρα ]Δεν μπορεί δηλαδή να βγάλουν φωτό λίγο σώμα,να τουμπεκιάσουν όσους τις κράζουμε;
Πρόσωπο δε ζήτησε ποτέ κανείς.
Ειχε γκομενο η συγκεκριμενη και για πολλα χρονια, αμα δεν κανω λαθος.Κάποια μαλακισμένη , που δεν είχε γκόμενο και σάπιζε μέχρι να βρει τον επόμενο.
Μετά εξαφανιζόλ.
Της κάνατε τεμενάδες ;
tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.926
- Πόντοι
- 606
οχι το λακη περιμενεΕιχε γκομενο η συγκεκριμενη και για πολλα χρονια, αμα δεν κανω λαθος.
Εχει γινει 1,2 φορες, που τουλαχιστον ξερουμε. Φυσικα οταν λεμε "διασημη" φανταζεσαι τι εννοουμε.,άλλη να μπορει να είναι διασημη και να μπαινει να δει φωτο της στις διασημες(λέμε τωρα ]
ΣανταλοβακηΕχει γινει 1,2 φορες, που τουλαχιστον ξερουμε. Φυσικα οταν λεμε "διασημη" φανταζεσαι τι εννοουμε.
zeljko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 235
- Πόντοι
- 346
οχι το λακη περιμενε
Εγώ δεν ασχολούμαι με τις γκόμενες του φόρουμ.
tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.926
- Πόντοι
- 606
και τα δικα μας λακη.μετα μας κανανε και μια γλυφοκωλαδα και φυγαμεΚάποια μαλακισμένη , που δεν είχε γκόμενο και σάπιζε μέχρι να βρει τον επόμενο.
Μετά εξαφανιζόλ.
Της κάνατε τεμενάδες ;
zeljko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 235
- Πόντοι
- 346
μετα απο αυτο το πανηγυριτζηδικο εχεις το θρασσος να μιλας για παπουτσια?
Πανηγυριτζήδικο το λες εσύ.
Είναι santoni και κάνει 400€.
Με έπεισες ότι δεν φοράς nike air ... παντού και πάντα ...
ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.935
- Πόντοι
- 2.356
Και πως ξερεις τι ενδιαφερει την καθεμια?Εδω μεσα δεν παιζουν μονο μπουρδελα..Αλλη μπορει να ειναι χορευτρια και να μπαινει να δει τι παιζει στα στριπ,άλλη μπορεί να είναι σαδομαζό ξερω γω και να μπαινει να λεει τα δικα της ,άλλη να μπορει να είναι διασημη και να μπαινει να δει φωτο της στις διασημες(λέμε τωρα
Δε με ενδιαφέρει ακόμη και αν μπαίνουν να βλέπουν την "ημερήσια ενημέρωση για χέσιμο".
Μοιραίες να μην το παίζουν μονάχα..
Όποια θέλει,σε ένα site που στις κριτικές μας περιγράφουμε τις γυναίκες σαν χοιρομέρια,
ας postάρει κανένα βυζί,κώλο,κάτι,μπας και την πάρουμε λιγάκι σοβαρά.
Οι μπορούχες που καταλαβαίνουν ότι εδώ είμαστε αρχιδόκαμπος και πάνε να το παίξουν μοιραίες,ας φάνε καμιά τουλούμπα καλύτερα και ας μη μιλάνε..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις