Parakmiakos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 28
- Like
- 569
- Πόντοι
- 1.056
Καληνύχτα παιδιά
Εσυ ως τι μιλας, ως κοριτσακι;Ναι .Είναι ο απόλυτος χώρος για κοριτσάκια.
Ως καριόλα.Εσυ?Εσυ ως τι μιλας, ως κοριτσακι;
Γελανε τα πεζοδρομια.
Ως καριόλα.Εσυ?
Τυπε εδω διαφωνω. Και εγω κραζω, αλλα ειμαστε σε ενα φορουμ που εχει τραβελια, πουστηδες, γενικα διαφορες κατηγοριες ανθρωπων.
Ας ειμαστε και λιγο ανεκτικοι, αλλωστε γραφουν σε συγκεκριμενα νηματα, δεν ενοχλουν την ενημερωση.
Πλακα μπορεις να κανεις με καποιον, ασχετα το τι ειναι ο αλλος.
Ε καλα για πατσουρες θα ελεγες εσυ βρε κατακάθι εννοειται..Δεν λέμε για κοριτσάκια.
Για πατσούρες λέμε τώρα ...
Ε καλα για πατσουρες θα ελεγες εσυ βρε κατακάθι εννοειται..
Τα παράπονά σου στους διαχειριστές ..πάρε χαρτάκι μόνο υπάρχει ουράAπό το site έχουν περάσει τιτανοτεράστιες psycho killer μορφές και διάφοροι άλλοι ιδιόρυθμοι τύποι,αλλά όλοι αυτοί ήταν συνμπουρδιελιάρηδες.
Αν εξαιρέσω τις επί πληρωμή γυναίκες μέλη και τη μαριάννα,τη μόνη γνωστή γκόμενα στο forum,δε βλέπω κανέναν λόγο να μπαίνει εδώ η κάθε τυχάρμαστη και να ζει το μύθο της,να βγάζει τα ψυχολογικά της ή ακόμη χειρότερα να το παίζει γκόμενα εώ δε θα μπορούσε να δουλέψει ούτε λεκανατζού στο μετάξι.
Ας μπαίνουν,ας διαβάζουν,αλλά χαμηλά την μπάλα και καμιά ματιά στα αριστερά-δεξιά δεν είναι κακή ιδέα,να βλέπουν πόσο πάει το χοιρομέρι και τι ποιότητας είναι..
Τίποτα.Γι αυτο ακριβώς μου την μπαίνουν.Αρρωστάκια!Αλίντισσα γιατί στην μπαίνουν όλοι ? Τι τους έχεις κάνει ?
καλα 60αρης με φορμες και παπαριες παλι μαζι σου.χου
Τίποτα.Γι αυτο ακριβώς μου την μπαίνουν.Αρρωστάκια!
Κατάλαβες?
Εγώ προτιμώ αυτό:
(όχι αναγκαία τα αυθεντικά σαντόνι σαν του κλούνεϋ που είναι πανάκριβα, αλλά και άλλα παρόμοια που τα βρίσκεις με 140€ και κρατάνε 25 χρόνια).
Είναι άγριο πράμα το μπου, εγώ το κατάλαβα από νωρίς και σκληραγωγήθηκα
Και μενα αυτο που καποιες την βλεπουν γκομεναρες μου την σπαει. Για αυτο και κραζω.Aπό το site έχουν περάσει τιτανοτεράστιες psycho killer μορφές και διάφοροι άλλοι ιδιόρυθμοι τύποι,αλλά όλοι αυτοί ήταν συνμπουρδιελιάρηδες.
Αν εξαιρέσω τις επί πληρωμή γυναίκες μέλη και τη μαριάννα,τη μόνη γνωστή γκόμενα στο forum,δε βλέπω κανέναν λόγο να μπαίνει εδώ η κάθε τυχάρμαστη και να ζει το μύθο της,να βγάζει τα ψυχολογικά της ή ακόμη χειρότερα να το παίζει γκόμενα εώ δε θα μπορούσε να δουλέψει ούτε λεκανατζού στο μετάξι.
Ας μπαίνουν,ας διαβάζουν,αλλά χαμηλά την μπάλα και καμιά ματιά στα αριστερά-δεξιά στην αρχικη σελίδα δεν είναι κακή ιδέα,να βλέπουν πόσο πάει το χοιρομέρι και τι ποιότητας είναι..
Τώρα καμακώνεις μία 50αρα καφετζού στο Μετάξι ;
Αυτό κάνεις ;
ΠΟυ μπορεί παλιά να ήταν ... εργαζόμενη ;