Να σας απαντήσω αγαπητέ (παρακαλώ επιτρέψτε μου αυτή την έκφραση γιατί ή λέξη «τύπε», ως είθισται στον παρόντα χώρο, αισθητικά τουλάχιστον με απογοητεύει). Δεν μπορώ να γνωρίζω τι ακριβώς σκέφτεται ο χρήστης του κάθε υπολογιστή και δικαιούχος του κάθε νικ, μπορώ μόνο να υποθέσω. Το σίγουρο είναι όμως ότι ο καθένας σκέφτεται διαφορετικά. Γι αυτό το λόγο δεν θα συμφωνήσω μαζί σας ότι όλοι παίζουν συγχρονισμένα το ρόλο τους στην ίδια παράσταση. Τώρα αυτό που καταλαβαίνω ότι υπαινίσεσθε είναι ότι κάποια νικ, ως παλαιότερα, όπως π.χ. το Nick Trive, για το οποίο παρεμπιπτόντως θα συμφωνήσω στην εκτίμηση σας, έχουν το δικαίωμα να γράφουν και μια κουβέντα παραπάνω, αφού τα λέμε από παλιά. Κάποια άλλα φρέσκα νικ στο νήμα, όπως π.χ. το δικό μου, καλό θα ήταν να κάτσουν στην ακρούλα μέχρι να έρθει η σειρά τους. Δεν ξέρω ειλικρινά αν συμφωνώ ή διαφωνώ σε αυτό. Η ελεύθερη όμως πρόσβαση στο διαδίκτυο και κυρίως στο bou, τους δίνει ισότιμα αυτό το δικαίωμα. Αυτό είναι και η ιδιαιτερότητα του, είτε μας αρέσει είτε όχι. Απ’ όσο λίγο σας γνωρίζω από τα γραφόμενα σας, έχετε πνεύμα ανοικτό, που εκτιμά το χιούμορ και έχετε δεινή ικανότητα σε αυτό. Υποθέτω λοιπόν ότι αρέσκεστε στο έξυπνο χιούμορ και όχι στην καζούρα, όπως εύστοχα σε κάποια ανάρτηση σας παρατηρήσατε. Μπορώ λοιπόν να σας διαβεβαιώσω και επιτρέψτε μου να γνωρίζω, ότι υπάρχουν νικ στο χώρο, ίσως όχι παλαιά, που δικαιούνται επάξια το βήμα τους σε αυτό το νήμα. Επίσης, έχω την εντύπωση για το άτομο σας και όχι για το νικ σας και παρακαλώ διορθώστε με αν κάνω λάθος, ότι ποσώς σας ενδιαφέρουν τα γαλόνια, αυτό που μετρά είναι το νιονιό του γράφοντος. Εδώ λοιπόν παρατηρώ μια αντίφαση και ό λόγος που το αναφέρω είναι όχι για να σας κάνω υπόδειξη, αλλά για να το συζητήσω μαζί σας. Αν πάλι δε θέλετε, επιτρέψτε μου μόνο να συμμετέχω στις πνευματώδεις συνομιλίες σας, καθότι νέο μέλος, αφού όπως και ανοιχτά σας το έχω γράψει τις απολαμβάνω.