Δ
Διαγραμμένο μέλος 136408
Επισκέπτης
Το εννοώ!
Συμφωνώ απολύτως...
Το εννοώ!
Το εννοώ!
Ότι θα πάει για μπάνιο. Λες να απαγορεύεται;Έγραψε κάτι κάπου; Ήσυχος ήταν πια, δεν ενοχλούσε
Είμαι απο κινητό δεν μπορώ να ψάχνω
Σύμφωνα με στατιστικές που έχει κάνει το Nauagia-Bourdela / Corporation
από τότε που αποχώρησα από τον παρόντα ιστότοπο τα ποσοστά κακίας
έπεσαν από το 85 % που ήταν, στο 24,6 %. Εάν αποχωρήσουν και άλλοι 2-3
που έχω στο μυαλό μου, βλέπω να γίνεται cosmopolitan και να μιλάτε για γκλιτερ, σπα
και σαγιονάρες :S
Στήνουμε ενα καβγά το μήνα. Παραπάνω δεν μπορούμε είμαστε και γέροντες
Ότι θα πάει για μπάνιο. Λες να απαγορεύεται;
Αυτο ηταν το τελευταιο του ποστ.Ότι θα πάει για μπάνιο. Λες να απαγορεύεται;
Το καταλαβαίνω. Φέρε το Billy13 πίσω και σου δηλώνω ότι τα bettings θα ξεπεράσουν κάθε προηγούμενο.
Δεν τον ξέρω
ηταν ωραιος τυπος ο μπιλι, θεος σχωρεστον...δεν επρεπε να τον τραμπουκιζεις μωρη σουπια...Το καταλαβαίνω. Φέρε το Billy13 πίσω και σου δηλώνω ότι τα bettings θα ξεπεράσουν κάθε προηγούμενο.
ηταν ωραιος τυπος ο μπιλι, θεος σχωρεστον...δεν επρεπε να τον τραμπουκιζεις μωρη σουπια...
ηταν ωραιο διδυμο με τον αδερφο του τον ντιμιτς...μετα εφυγε κι αυτος, θεος σχωρεστον.... :'(τύπε τα ήθελε ο κωλαράκος του
Nammos, μονο Nammos παιδια
http://[URL unfurl="true"]www.sport24.gr/incoming/article4099420.ece/BINARY/original/mykonos.jpg[/img[/URL]]
[/quote]Τι θες να πεις μαν? Στο κόστος τα αγοράζει, το μεροκάματο προσπαθεί να βγάλει.
Αν περάσεις ποτέ από Χαιδάρι, κατηφορίζοντας για Σκαραμαγκά, έχει μεγάλη έκταση με κάγκελα.
Αν δεις κάποιον κοντά στα κάγκελα να ψάχνει wifi, αυτός θα είναι
ηταν ωραιο διδυμο με τον αδερφο του τον ντιμιτς...μετα εφυγε κι αυτος, θεος σχωρεστον.... :'(
και τωρα που μειναμε με την ενδεκαδα του αυτιστικου του ντοπα, τι καταλαβες.... :-τύπε η ομάδα ήταν μεγάλη. Βαρυ φορ είχαν τον κουζινάκια dude007, δεκάρι έπαιζε ο ντιμιτς ο μπαφιάρης
επιτελικό χαφ ρεντμαν ο καθυστερημένος, κάποιοι άλλοι βοηθούσαν που δεν αξίζει να τους κατονομάσω
και με το περιβραχιόνιο στο μπράτσο, ηγέτης στην άμυνα, τρελό, δολοφονικό center back BILLY 13
και τωρα που μειναμε με την ενδεκαδα του αυτιστικου του ντοπα, τι καταλαβες.... :-
Τι θες να πεις μαν? Στο κόστος τα αγοράζει, το μεροκάματο προσπαθεί να βγάλει.