Πάλι καλά που υπάρχουν πουτανες. Να λέμε.Εμεις ειμαστε ολοι Μπραντ Πητ και Τομ Κρουζ.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 480K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 55 άτομα (7 μέλη και 48 επισκέπτες)
Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 199
- Πόντοι
- 166
εγω φερνω περισσοτερο σε danny trejo :-Εμεις ειμαστε ολοι Μπραντ Πητ και Τομ Κρουζ.
zigfried
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Εντάξει δεν είναι το ίδιο, ευχαριστώ πάντως.
Πάω να κάψω το pc τώρα, τα λέμε αργότερα.
zeljko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 235
- Πόντοι
- 346
Εμεις ειμαστε ολοι Μπραντ Πητ και Τομ Κρουζ.
Εγώ είμαι ένα κράμα Trevor & Michael , του GTA V
Ντύσιμο και look καθαρά michael βέβαια.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 38.025
- Πόντοι
- 25.467
τελευταίο και το λήγω,
την πρώτη φορά που ζητήθηκε στον Άγιο από τον κ. gl να μεταφερθούν τα λόγια του, οι αναρτήσεις έγιναν σε 4-5 νήματα
πρώτα στα νήματα που έγραφε (π.χ. τσατ θρεντ) και έπειτα εδώ
σήμερα αναρτήθηκαν μόνο εδώ και αν δεν έκανα παρέμβαση, πιστεύω ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ, ότι θα έμεναν μόνο εδώ και όχι εκεί που έπρεπε εξ αρχής
δεν είπα ότι δεν έπρεπε να αναρτηθούν κι εδώ, αλλά όχι μόνον εδώ
πιστεύω ήταν λάθος του Αγίου και το είπα με το θάρρος της φιλίας μας
αν τώρα υπήρχαν άλλοι λόγοι δεν ξέρω, πάντως επιλογή του gl δεν ήταν και τον κόβω...
αν δεν καταλαβαίνετε το σκεπτικό μου, δεν μπορώ να κάνω κάτι
όλα τα άλλα είναι άλλα λόγια
Αγπητέ κ. Νικοτρίβη.
Την πρώτη φορά που μου ζητήθηκε ως παράκληση από τον gl να μεταφέρω δηλώσεις του, μου υπέδειξε δυο τρία νήματα στα οποία ήθελε οπωσδήποτε να τις αναρτήσω, και κλείνοντας το μήνυμα του συμπλήρωσε : "και φυσικά μπορείς, αν θέλεις βέβαια, να τις αναρτήσεις και σε όποια άλλα κρίνεις εσύ σκόπιμο". Όταν δε απόδέχθηκα την παράκλησή του και τον ρώτησα αν υπάρχει κάποια σειρά προτεραιότητας που θα πρέπει να τηρηθεί, μου απάντησε : "Καμία απολύτως. Χτύπα με βάση την επισκεψιμότητα" Το ίδιο λοιπόν έπραξα και σήμερα.
Κατά τα άλλα και με το θάρρος της φιλίας μας, σας ευχαριστώ θερμά που πιστεύετε ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ ότι αν δεν κάνατε παρέμβαση οι δηλώσεις gl θα έμεναν μόνον εδώ και δεν θα λάμβαναν την θέση τους εκεί που έπρεπε, όπως επισής σας ευχαριστώ θερμά που αφήνετε αιχμές πως οι δηλώσεις gl μπήκαν εδώ για "άλλους λόγους", εφόσον τον κόβετε ότι ο gl δεν ήθελε να αναρτηθούν εδώ.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 38.025
- Πόντοι
- 25.467
zigfried
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
πιστευω το ποστ ηταν επεξηγηματικο και δεν ειχε το νοημα που καταλαβα ότι καταλαβες...Αγπητέ κ. Νικοτρίβη.
Την πρώτη φορά που μου ζητήθηκε ως παράκληση από τον gl να μεταφέρω δηλώσεις του, μου υπέδειξε δυο τρία νήματα στα οποία ήθελε οπωσδήποτε να τις αναρτήσω, και κλείνοντας το μήνυμα του συμπλήρωσε : "και φυσικά μπορείς, αν θέλεις βέβαια, να τις αναρτήσεις και σε όποια άλλα κρίνεις εσύ σκόπιμο". Όταν δε απόδέχθηκα την παράκλησή του και τον ρώτησα αν υπάρχει κάποια σειρά προτεραιότητας που θα πρέπει να τηρηθεί, μου απάντησε : "Καμία απολύτως. Χτύπα με βάση την επισκεψιμότητα" Το ίδιο λοιπόν έπραξα και σήμερα.
Κατά τα άλλα και με το θάρρος της φιλίας μας, σας ευχαριστώ θερμά που πιστεύετε ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ ότι αν δεν κάνατε παρέμβαση οι δηλώσεις gl θα έμεναν μόνον εδώ και δεν θα λάμβαναν την θέση τους εκεί που έπρεπε, όπως επισής σας ευχαριστώ θερμά που αφήνετε αιχμές πως οι δηλώσεις gl μπήκαν εδώ για "άλλους λόγους", εφόσον τον κόβετε ότι ο gl δεν ήθελε να αναρτηθούν εδώ.
Πιθανολογω ότι θελει να πει ότι οι αλλοι λογοι είναι ότι εδώ δεν θα ψαξουν να το σβησουν
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.415
- Πόντοι
- 5.006
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.011
- Πόντοι
- 19.795
Καλησπερα κυριαΚουκου
deuka75
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 16
- Like
- 123
- Πόντοι
- 356
Κουκου
Έρη
zigfried
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Κουκου
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.011
- Πόντοι
- 19.795
Τελικα οι Ελληνιδες εχουν φημη οτι ειναι ωραιες γυναικες. Αφου, οταν θελω να κανω κοπλιμεντο σε καμμια κρυοκωλη πελατισσα μου, της λεω οτι μοιαζει με Ελληνιδα, η, δηθεν τη ρωταω αν ειναι Ελληνικης καταγωγης.
tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.046
- Πόντοι
- 606
μαντεψε!ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ!!Εγώ είμαι ένα κράμα Trevor & Michael , του GTA V
Ντύσιμο και look καθαρά michael βέβαια.