NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
Αφού σας βγάζει απο τα ρούχα σαςΑληθεια πιστευεις ότι μας παιζει;;
Αφού σας βγάζει απο τα ρούχα σαςΑληθεια πιστευεις ότι μας παιζει;;
Ωχ μωρε κι εσυ τωρα,βλεπε τη γραφουν οι αλλοι και μετα μιλα.Δηλαδη αμα δεν ελεγε την εξυπναδα του δεν μπορουσε..μαγκιες απ το καθε μαλακα δεν σηκωνω.. αμα δεν με γουσταρςει στ'@@ τον γραφω,ξερεις το κανει μια δυο δεν μιλαω δλδ κοψτο και μην ασχολησε και θα σταματησω κι εγω.
Οι μονοι από το σαιτ που με βγαζουν από τα ρουχα μου είναι οι κοπελες στα μπανερακιαΑφού σας βγάζει απο τα ρούχα σας
Ρε μουσιτσα μην βαζεις φιτιλια.Αν δεν γουσταρει ας μην με παραθετη, ξες τωρα θα στεναχωρηθω πολυΈτσι παιχταρά μου σκίσε του τα ράμματα του χοντρού
Έτσι παιχταρά μου σκίσε του τα ράμματα του χοντρού
Ρε μουσιτσα μην βαζεις φιτιλια.Αν δεν γουσταρει ας μην με παραθετη, ξες τωρα θα στεναχωρηθω πολυ
Μαζί Σου είμαι ρε
Ο άλλος δε μ αφήνει μπριζολάκι ο χοντρός
Ωχ μωρε κι εσυ τωρα,βλεπε τη γραφουν οι αλλοι και μετα μιλα.Δηλαδη αμα δεν ελεγε την εξυπναδα του δεν μπορουσε..μαγκιες απ το καθε μαλακα δεν σηκωνω.. αμα δεν με γουσταρςει στ'@@ τον γραφω,ξερεις το κανει μια δυο δεν μιλαω δλδ κοψτο και μην ασχολησε και θα σταματησω κι εγω.
Ας ειναι καλα η ξαδερφη αλλιως θα σ'ελεγα με ποιον θα ησουνΜαζί Σου είμαι ρε
Ο άλλος δε μ αφήνει μπριζολάκι ο χοντρός
...........και ουτε προκειται!!
Όταν κάποιος σας τη λέει όμορφα και νοικοκυρεμένα δεν σας αρέσει
Ας ειναι καλα η ξαδερφη αλλιως θα σ'ελεγα με ποιον θα ησουν
και γω νοικοκυρεμενα θα σε παραγουλιασω!............. διπλο κωλοδαχτυλο!
Σου έχω αδυναμία ρε
Σαν εγγόνι μου σε έχω
Τι έγινε έβαλες φιτιλιές στην ξαδέρφη να χωρίσει;
Τώρα θες να μου πεις ότι έχεις δίκιο;
Μια χαρά σας τα λέει ο Βίκινγκ
Θυμωσα τωρα κ.σερβιετα και δεν θα σας πω. > ο παππους μου κουμμουνιστης ηταν, νομιζω το εχω ξανα πει εδω περα.Κ. Μπικίνι, γράψτε μας και καμιά ιστορία για τον προπάππο σας τον κομιτατζή.