Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (1 μέλη και 40 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
οχι ξερουμε πολλες για την Πιερια και τις λιρες της! ...για τον Αγ. Παντελρημωνα ( παραλια) κλπ κλπ!

:birdman:
Τιποτα δεν ξερεις, η ιστορια που λεω παει πολλα χρονια πισω,στον εμφυλιο οπου κουμουμνιστες στησανε καρτερι σε ενα βασιλοφρονα που ειχε πολλα λεφτα,προπαπος ενος φιλου μου αυτος και μετα ψαχνανε ολοι να βρουν της λιρες και που της ειχε,εντωμεταξυ αυτος ειχε σωσει το χωριο μου δυο φορες απο τους γερμανους που θελανε να το καψουν!!

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
Τιποτα δεν ξερεις, η ιστορια που λεω παει πολλα χρονια πισω,στον εμφυλιο οπου κουμουμνιστες στησανε καρτερι σε ενα βασιλοφρονα που ειχε πολλα λεφτα,προπαπος ενος φιλου μου αυτος και μετα ψαχνανε ολοι να βρουν της λιρες και που της ειχε,εντωμεταξυ αυτος ειχε σωσει το χωριο μου δυο φορες απο τους γερμανους που θελανε να το καψουν!!

εξακολουθεις να εισαι προκλητικος!!! .........

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Feyn_man82_1.jpg

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
Να μην το παιζεις εξυπνος και οτι τα ξερεις ολα,να μην ειμαι προκλητικος.Αντε για τι παραγνωριστηκαμε. :)

θα μπορουσα να σου πω για το πως βρηκαν λεφτα καποια αδερφια στην παραλια του Αγ. ΠΑντελεημωνα και απο κει που δεν ειχαν στον ηλιο μοιρα βρεθηκαν με καμπινγκ που τις δεκαετιες του '80 και του '90 εσκιζε ........δεν θα σου πω τιποτα γιατι τελικα εισαι..............

ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΗ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ...............ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ!!!!!

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
θα μπορουσα να σου πω για το πως βρηκαν λεφτα καποια αδερφια στην παραλια του Αγ. ΠΑντελεημωνα και απο κει που δεν ειχαν στον ηλιο μοιρα βρεθηκαν με καμπινγκ που τις δεκαετιες του '80 και του '90 εσκιζε ........δεν θα σου πω τιποτα γιατι τελικα εισαι..............

ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΗ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ...............ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ!!!!!
Και τι σχεση εχει αυτο με την ιστορια την δικια μου :uglystupid: κοψε τα χαπια γιατι σε χαλανε μεγαλε :birdman:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Μου αρέσει που σας παίζει ο Βίκινγκ

Δεν έχετε καταλάβει ότι και να πείτε αυτός θα πει το δικό του;  :2funny:

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426

και με αυτο θα μεινει απο εδω και περα! μονος θα τα λεει ! μονος θα τα ακουει!!

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66

Ωχ μωρε κι εσυ τωρα,βλεπε τη γραφουν οι αλλοι και μετα μιλα.Δηλαδη αμα δεν ελεγε την εξυπναδα του δεν μπορουσε..μαγκιες απ το καθε μαλακα δεν σηκωνω.. αμα δεν με γουσταρςει στ'@@ τον γραφω,ξερεις το κανει μια δυο δεν μιλαω δλδ κοψτο και μην ασχολησε και θα σταματησω κι εγω. :uglystupid:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom