tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.646
- Πόντοι
- 606
Τι δουλεια κάνεις?
Τι δουλεια κάνεις?
Δε βλέπω να κοιμόμαστε απόψεΤι δουλεια κάνεις?
Τι δουλεια κάνεις?
Να βάλουν και γυναικείο χαιρετισμό να πείτε στον Αντισθένη. Το νήμα μαζεύει πολύ γυναικείο πληθυσμόΜα, γιατί με χαιρετάτε με ανδρικό καπέλο;
Θα σας πήγαινε καλύτερα ένα διάδημα, αγαπητή μου δις Ρεγκίνα (=Ρήγαινα, του Ρήγα)
Να βάλουν και γυναικείο χαιρετισμό να πείτε στον Αντισθένη. Το νήμα μαζεύει πολύ γυναικείο πληθυσμό
Σωστη.Να βάλουν και γυναικείο χαιρετισμό να πείτε στον Αντισθένη. Το νήμα μαζεύει πολύ γυναικείο πληθυσμό
Κάπου έχει πάρει το μάτι μου ότι είσαι κι εσύ ΔίδυμοςΣωστη.
Κάπου έχει πάρει το μάτι μου ότι είσαι κι εσύ Δίδυμος
Μπορεί να έχει ήδη. Που το ξέρουμε?το θεμα ειναι το προξενιο του πουλιου.εγω δε το δινω.
να κανει λογαριασμο η λεγαμενη και βλεπω
Εγω εχω καλο προαισθημα.Βλεπω πουλι να ποσταρει στο "γυμνες φωτογραφίες" και να παίρνει συγχαρικια που το πέτυχες τέτοιο μουνι κτλ..το θεμα ειναι το προξενιο του πουλιου.εγω δε το δινω.
να κανει λογαριασμο η λεγαμενη και βλεπω
ρε τον μαριο που τον βαλαμε πορτα για τον χειμωνα..Τυπε πουλι εγω σου ευχομαι τα καλυτερα παντως. Να σε δουμε γαμπρο και να κανουμε και διπλο γαμο, με εμενα και την Ρεγκινα το αλλο ζευγαρι.
Θα φωναξουμε και τις τσατσαδες και τις πουτανες της φυλης, και των στουντιο.
μη μου κουνας εμενα το δαχτυλο..Μπορεί να έχει ήδη. Που το ξέρουμε?
Την μελλουσα γυναικα του και μανα του αγενητου παιδιου του θα βαλει γυμνη φωτογραφια, για να τον παιξουμε;Εγω εχω καλο προαισθημα.Βλεπω πουλι να ποσταρει στο "γυμνες φωτογραφίες" και να παίρνει συγχαρικια που το πέτυχες τέτοιο μουνι κτλ..
Το δάχτυλο δεν το κουνάω.μη μου κουνας εμενα το δαχτυλο..
Τυπε, εγινα πυρφορος και εγω.ρε τον μαριο που τον βαλαμε πορτα για τον χειμωνα..
Τώρα που έφυγε κι η Νικολ TDM, εξετάζει κι άλλες εναλλακτικέςρε πουλι και στη στελλα απ το αιγαλεω?