lookatme21
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Φωτογραφία είπα να δει καλέ. Όχι να ξημεροβραδιαστεί.ας τον να το ζησει λιγο.γαμω το φεισμπουκ
Φωτογραφία είπα να δει καλέ. Όχι να ξημεροβραδιαστεί.ας τον να το ζησει λιγο.γαμω το φεισμπουκ
Σου κρατάω μούτρα. Δε σου λέω.
τυπε λες να πεσω στον ερωτα της ατυχησασας;Βγειτε μαζι με τους κοινους γνωστους, αμα εχεις τετοιο αγχος.
Το αλλο δεν το σκεφτεσαι; Μηπως αυτη δεν γουσταρει εσενα; Ολα στο παιχνιδι ειναι.
Σκέψου όμως ότι κάποτε ήταν πουλι και την αγαπούσανε πολύτυπε λες να πεσω στον ερωτα της ατυχησασας;
τι να σε κανω εσενα;Oσες βαζουν αρκουδακια,αποφθεγματα ζωης και τετοιες μαλακιες ειναι μπαζα.
Νομος.
τυπε εγω μικρος ετρωγα πολυ πιτσινια και τι και τι
Περυσι καλοκαρι συνανταω στο πλοιο δυο κοπελες, φοιτητριες νομιζα ο μαλακας. Τεσπα 30 χρονων τελικα και οι δυο, η μια που εκανα παιχνιδι τατουαζ ac dc, μαυρα μαλλια, γενικα ψιλο πουτανε γκοθου.Oσες βαζουν αρκουδακια,αποφθεγματα ζωης και τετοιες μαλακιες ειναι μπαζα.
Νομος.
Περυσι καλοκαρι συνανταω στο πλοιο δυο κοπελες, φοιτητριες νομιζα ο μαλακας. Τεσπα 30 χρονων τελικα και οι δυο, η μια που εκανα παιχνιδι τατουαζ ac dc, μαυρα μαλλια, γενικα ψιλο πουτανε γκοθου.
Την βρηκα στο φασεμποοκ και αμα δεν ηξερα το ονομα της δεν θα το πιστευα οτι ειναι αυτη, φωτογραφιες νορμαλ, να μην φαινονται τα τατουαζ, και φωτογραφιες με ζωα και αρκουδακια και πιτζαμες.
Δεχτηκες τελικα την συγνωμη μου;Σκέψου όμως ότι κάποτε ήταν πουλι και την αγαπούσανε πολύ
να μη δει.κ αμα ειναι φολα να τη φαει.ετσι εχει το εργο.Φωτογραφία είπα να δει καλέ. Όχι να ξημεροβραδιαστεί.
γιατι να τη φαω τη φολα ρε τυπενα μη δει.κ αμα ειναι φολα να τη φαει.ετσι εχει το εργο.
μη κοιτας εσυ που ειχες να κανεις απο μικρη με ομορφονιους
Ημουν τυχερή η αλήθεια είναινα μη δει.κ αμα ειναι φολα να τη φαει.ετσι εχει το εργο.
μη κοιτας εσυ που ειχες να κανεις απο μικρη με ομορφονιους
Τυπε σκεφτεσαι για γαμο;γιατι να τη φαω τη φολα ρε τυπε
ας χρησιμευσει και σε κατι το ρουφιανο-φεισμπουκ
ολο καντι κρας και αχρηστες μαλακιες ειναι
ΣυγχωρεμένοςΔεχτηκες τελικα την συγνωμη μου;
σου χρειαζεται φωτο μια δεκαετια πριν και να σου σκασει η φωκια και να τρεχειςγιατι να τη φαω τη φολα ρε τυπε
ας χρησιμευσει και σε κατι το ρουφιανο-φεισμπουκ
ολο καντι κρας και αχρηστες μαλακιες ειναι
εχουν αρχισει οι συγγενεις και οι φιλοι σε καθε κοινωνικη εκδηλωση να μου ζαλιζουν τα παπαρια τυπεΤυπε σκεφτεσαι για γαμο;