blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Ελαιοτριβες;
Ελαιοτριβες;
Φορολογικες δηλωσεις κανεις να σε ρωτησω κατιμένω στην αρχική μου δήλωση
που περιέχει μία αλήθεια και 3 [size=60pt]ψ[/size]
μένω στην αρχική μου δήλωση
που περιέχει μία αλήθεια και 3 [size=60pt]ψ[/size]
Φορολογικες δηλωσεις κανεις να σε ρωτησω κατι
Κατάλαβα. Του κεράσατε καφέ σε μία λαϊκή των Αθηνών...
Αφου τα ειπαμε,πρωτα πρεπει να χωρισει.Ποσο χρεωνετε την απλη και ποσο σε αυτους που κρατανε βιβλια και τα κλεινουν καθε τριμηνο.Εδω σε εμας 50 η 40 την απλη και τα βιβλια μεχρι και 300 ευρω το χρονο.αν μου γνωρίσεις την ξαδέρφη.......ναι
ασε τις ερωτησεις! και απαντησε ποτε ερχεσαι Αθηνα?! μερα και ωρα!
Πιστευω προς το τελος του μηνα. (Ελπιζω να εχει κλεισει για διακοπες το σουβλατζιδικο )ασε τις ερωτησεις! και απαντησε ποτε ερχεσαι Αθηνα?! μερα και ωρα!
Αφου τα ειπαμε,πρωτα πρεπει να χωρισει.Ποσο χρεωνετε την απλη και ποσο σε αυτους που κρατανε βιβλια και τα κλεινουν καθε τριμηνο.Εδω σε εμας 50 η 40 την απλη και τα βιβλια μεχρι και 300 ευρω το χρονο.
Πιστευω προς το τελος του μηνα. (Ελπιζω να εχει κλεισει για διακοπες το σουβλατζιδικο )
τι αλλα νεα παιδια; ολα καλα;
Και 20% εκπτωση σε οσους εχουν χωρισμενες ξαδερφεςΑφου τα ειπαμε,πρωτα πρεπει να χωρισει.Ποσο χρεωνετε την απλη και ποσο σε αυτους που κρατανε βιβλια και τα κλεινουν καθε τριμηνο.Εδω σε εμας 50 η 40 την απλη και τα βιβλια μεχρι και 300 ευρω το χρονο.
Μην ελπίζετε σε τίποτε. Είναι ικανός να σας πάει σε περίπτερο και να τρώει καραμέλες και σοκολάτες και κρουασάν...
τι αλλα νεα παιδια; ολα καλα;
Comme ci, comme ca.