raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 23.054
- Πόντοι
- 5.006
ποιος σε μιλησε εσενα?Καλησπέρα, κ. συνάδελφε!
ποιος σε μιλησε εσενα?Καλησπέρα, κ. συνάδελφε!
αν ητο ετσι εγω θα ειχα το σαη τωραΔεν νομίζω. Έχω ήδη γράψει 78 κριτικές και άλλοι έχουν γίνει τιμημένοι από τις 12. Μάλλον θέμα ταλέντου στις πίπες είναι.
τρυποκαρυδος παιδια μονο τρυποκαρυδος
χαιερτω τα εκλεκτα και αξιολογα μελη αγιο αστατο ραοπαοκ
ποιος σε μιλησε εσενα?
Σιγα της πολλες,εγω εχω γραψεις τις διπλασιες και εχω κανει και αλλες τοσες αναφορες,αλλα βλεπεις δεν με ενδιαφερουν τα αξιωματα ουτε τα φρει φακ που παιρνουν ορισμενοι για να γραφουν.. Ετσι ειναι κι εδω οπως και στην ζωη που για να φτασεις ψηλα πρεπει να γλυψεις τα καταλληλα ατομα, κατι που με τα γραφομενα σας θελετε αλλα δεν εχετε καταφερει ακομα.
ομολογας οτι γραφεις κριτικες δλδ :Sαν ητο ετσι εγω θα ειχα το σαη τωρα
Υ.Γ αντισθενη κουκλε μου ομορφαντρα μου αυτα να τα ακους εσυ :-*
αν ητο ετσι εγω θα ειχα το σαη τωρα
Υ.Γ αντισθενη κουκλε μου ομορφαντρα μου αυτα να τα ακους εσυ :-*
ομολογας οτι γραφεις κριτικες δλδ :S
Τζαμπα γαμησια!Πρέπει να μου ανανωρίσετε όμως ότι προσπαθώ.
Υ.Γ. Τα φρει φακ, τι είναι; Φακές με φρέον;
Ουφ! ετσι πες, για μια στιγμη νομιζα οτι ειναι ο ερης και γραφει κριτικεςΌχι!
Ότι κάνει καλές πεολειχίες!
Τζαμπα γαμησια!
Γίνονται τέτοια πράματα στο σάη;;;
Τοτε--->_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________--->ρε παπαρες απαντηστε σε κατι σοβαρο!
το 2ο μερος της σειρας Vikings ποτε ξεκινα?/!?????
Τοτε--->_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________--->
Λοιπον,παω να κανω δικια μου πατεντα σε σαντουιτς. Γωνια ψωμι φρεσκο,με βυταμ μεσα και τυρι,ντοματα και ελιες χωρις κουκουτσι.
Παπαρα εχεις φαει...το καλυτερο πρωινο σε γαλα η γιαουρτι ετσι μας μεγαλωσαν οι δικοι μου.ειπα προχθες οτι θα σε αντιμετωπιζω σαν μπεμπη!! μην με προκαλεις να σε αλλαξω κατηγορια και να σε βαλω σε αυτη του παπαρα!!!