Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 61 άτομα (0 μέλη και 61 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Καλημέρα. Που να σας φάει τρυποκαρυδος τη δαμάσκηνια, που να σας επισκεφτούν τσιχλες δρυοκολαπτες κ τσαλαπετεινοι, που να σας τραγουδούν καρδερινιες αραβικες που να σας κάνουν σουρωτηρι τα μουσμουλα...

Μπλιζ έλεος τα πουλάκια τι σου φταινε? Εσύ είσαι παρεισακτος στο περιβάλλον και εγώ με τις αηδίες που έχουμε τοποθετήσει στο περιβάλλον και τολμας να τα βάζεις με τη φύση ? Οι Ινδιάνοι λένε ότι αν στραφεις άδικα εναντίον της φύσης εκείνη θα στο ανταποδωσει κανόνισε να σε ρημαξουν τα κουνούπια όλο το καλοκαίρι σε αντισταθμισμα.
Θα παρακολουθώ στενά το δρυοκολαπτη και θα σου στείλω φιλοζωικη. Δεν θα περάσει ο διωγμος αυτός έτσι.
Γούντι ζεις εσύ μας οδηγεις

Υ.γ τα μπεκ ποτέ θα μπουν χρειάζεται ντους ο γουνδι..

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Καλημέρα. Που να σας φάει τρυποκαρυδος τη δαμάσκηνια, που να σας επισκεφτούν τσιχλες δρυοκολαπτες κ τσαλαπετεινοι, που να σας τραγουδούν καρδερινιες αραβικες που να σας κάνουν σουρωτηρι τα μουσμουλα...

Μπλιζ έλεος τα πουλάκια τι σου φταινε? Εσύ είσαι παρεισακτος στο περιβάλλον και εγώ με τις αηδίες που έχουμε τοποθετήσει στο περιβάλλον και τολμας να τα βάζεις με τη φύση ? Οι Ινδιάνοι λένε ότι αν στραφεις άδικα εναντίον της φύσης εκείνη θα στο ανταποδωσει κανόνισε να σε ρημαξουν τα κουνούπια όλο το καλοκαίρι σε αντισταθμισμα.
Θα παρακολουθώ στενά το δρυοκολαπτη και θα σου στείλω φιλοζωικη. Δεν θα περάσει ο διωγμος αυτός έτσι.

να κανουμε πορεια εξω από το σπιτι του μπλιζ :rockon: :rockon: :rockon:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Θα τον σκισω αν πάθει κάτι το πουλί

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Τάλεγα... Μην μου πείτε ότι δεν προειδοποίησα ...  :headbang:
Τα μπεκ θα μπουν εντός των επομένων ημερών. Αν πάει και τρυπήσει τους σωλήνες, θα τον ταριχεύσω και θα σας τον στείλω δώρο, κυρία, να τον βάλετε στο γραφείο σας.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786

με τόσες κατάρες ΄θα τον ταΐζει πλέον  :2funny:

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Τάλεγα... Μην μου πείτε ότι δεν προειδοποίησα ...  :headbang:
Τα μπεκ θα μπουν εντός των επομένων ημερών. Αν πάει και τρυπήσει τους σωλήνες, θα τον ταριχεύσω και θα σας τον στείλω δώρο, κυρία, να τον βάλετε στο γραφείο σας.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Ωραίο θέαμα!
26878020016_54095feeaa.jpg

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Γκρίζλι και πολικές αρκούδες έχουν αρχίσει να ζευγαρώνουν και αυτό το υβρίδιο ανησυχεί πολύ τους επιστήμονες .

Μια νέα διασταύρωση αρκούδων έχει αρχίσει να συναντάται όλο και πιο συχνά και αν αυτό δεν εμποδιστεί τότε ένα είδος ίσως εξαφανιστεί
:orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra:

image.jpg

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
και να μην ήξερες δεν είναι δύσκολο να το βρεις το αυτοκίνητό του

το γλύφουν 10 μετανάστες  :2funny:

Ενας το γλύφει για να το διατηρεί καθαρό.
Οι άλλοι 9 γλύφουν το οδόστρωμα για να παρκάρω σε καθαρό σημείο!  :)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ζιγκ αυτός είναι ικανός από την λυσσα του να αψηφισει το Πάρκινσον κ να τα πετύχει τα πουλάκια σε κίνηση. Μην με αφιονιζεις. Θα δώσω  κατάρα να πέφτει σε έπιπλα.. Θα είμαι αμείλικτη

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Νικ... Με τον συριζα θα φτάσει να τα κάνει πλακάκια για να γλυτώσει από το μενος μου..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom