eraserkalsp
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Μήπως να καλέσετε την Tifany που βρίσκεται ακόμη στη πόλη σας; Πιάνει πουλιά στον αέρα ...
Μήπως να καλέσετε την Tifany που βρίσκεται ακόμη στη πόλη σας; Πιάνει πουλιά στον αέρα ...
τι μαλακίες είναι αυτές που διαβάζουμε πρωί-πρωί...
θα απαγορευτεί λέει από τον Φίλη η προσφώνηση προς τα μικρά παιδιά πρίγκηπας ή πριγκίπισσα...
από μικρά στην εκπαίδευση να μισούν.
τι μαλακίες είναι αυτές που διαβάζουμε πρωί-πρωί...
θα απαγορευτεί λέει από τον Φίλη η προσφώνηση προς τα μικρά παιδιά πρίγκηπας ή πριγκίπισσα...
από μικρά στην εκπαίδευση να μισούν.
Ο Φίλης κατ΄ αρχήν μισεί τον ίδιο του τον εαυτό, που τον βλέπει κάθε πρωί στον καθρέφτη.
Ο Φίλης κατ΄ αρχήν μισεί τον ίδιο του τον εαυτό, που τον βλέπει κάθε πρωί στον καθρέφτη.
Μπλιζ δοκιμασε απεντομωση. τρεφεται με εντομα.Η φύλλωση της ακακίας Κων/πόλεως είναι αραιή. Άλλωστε αυτός κάνει τρύπες στον κορμό και μένει ακάλυπτος σε στόχευση.
Δεν νομίζω ότι καταφέρνει ο καθρέπτης να χωρέσει όλο το χάλι του.Ο Φίλης κατ΄ αρχήν μισεί τον ίδιο του τον εαυτό, που τον βλέπει κάθε πρωί στον καθρέφτη.
καλη δυναμηΔεν νομίζω ότι καταφέρνει ο καθρέπτης να χωρέσει όλο το χάλι του.
Κύριοι, σας χαιρετώ με καλεί το καθήκον
Μπλιζ δοκιμασε απεντομωση. τρεφεται με εντομα.
Αν δεν πιασει αυτό σφεντονα είναι πιο αποτελεσματικη από το αεροβολο γιατι δεν κανει θορυβο.
Με το αεροβολο μπορει και να εχεις θεματα με τους γειτονες αν σε παρουν χαμπαρι
Δεν νομίζω ότι καταφέρνει ο καθρέπτης να χωρέσει όλο το χάλι του.
Δεν νομίζω ότι καταφέρνει ο καθρέπτης να χωρέσει όλο το χάλι του.
πάρε από την Έρη τον πιλάτοθ, μπορεί να είναι αποτελεσματικότερος από τον δικό σου
Ο πιλάτοθ είναι γαλουχημένος με την ιδεολογία της κας. Έριναλ. Δεν τρώειμετανάστες και πρόσφυγεςμεταναστευτικά πτηνά.
ΣτανταρακιΦρονώ ότι θα μας υβρίσει όταν εισέλθει!