brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.858
- Πόντοι
- 2.606
αν γράψει και δεν σχολιάσω να ξέρεις πως πέθαναΠες, δεν με πειραζει
αν γράψει και δεν σχολιάσω να ξέρεις πως πέθαναΠες, δεν με πειραζει
Ακυρος εισαι συ ρε χαιβανι.Δε μπορω να φανταστω οτι μια γκομενα παει με παντρεμενο και δε ζηλευει την γυναικα του παρα το αν πηδαει κι άλλες γκόμενες.χαχαχαα..θα μας τρελάνεις?Η γυναικα ειναι κατι αλλο. Μεγαλη ακυρίλα αυτο που ειπες τωρα.
Εχεις υπαρξει γκομενα ποτέ?Ακυρος εισαι συ ρε χαιβανι.Δε μπορω να φανταστω οτι μια γκομενα παει με παντρεμενο και δε ζηλευει την γυναικα του παρα το αν πηδαει κι άλλες γκόμενες.χαχαχαα..θα μας τρελάνεις?
Οχι βεβαια.Σιγα μη γαμιεμαι με παντρεμενους..χαχαχα πας καλα ρε Αλεξ?Εχεις υπαρξει γκομενα ποτέ?
Η γκομενα δεν ζηλευει ποτέ τη συζυγο.
Ειλικρινα δεν περιμενα να εισαι τοσο νυχτωμενη επ αυτου.
Δικαιολογειται λοιπον το παντελώς ακυρο που ειπες.Οχι βεβαια.Σιγα μη γαμιεμαι με παντρεμενους..χαχαχα πας καλα ρε Αλεξ?
Παρτόλα είμαι,όχι ζαβή.
Εχεις υπαρξει γκομενα ποτέ?
η αληθεια ειναι οτι κ γω π τα χα με παντρεμενο δε ζηλευα τη γυναικα του καθολου. αλλα δε μπορουσα να διανοηθω οτι θα εχει αλλη γκομενα εκτος απο μενα...[size=20pt]τον ηθελα μονογαμικο με τη γυναικα τ κ μενα μονο[/size]...
ειναι λιγο ακυρο αλλα κι εγω ετσι ενιωθα!
διπλογαμικο τον ηθελες δηλαδηη αληθεια ειναι οτι κ γω π τα χα με παντρεμενο δε ζηλευα τη γυναικα του καθολου. αλλα δε μπορουσα να διανοηθω οτι θα εχει αλλη γκομενα εκτος απο μενα...τον ηθελα μονογαμικο με τη γυναικα τ κ μενα μονο...
Στις περιπτωσεις που τον πιεζει να χωρισει με την γυναικα του, δεν δειχνει καποια ζηλεια;Εχεις υπαρξει γκομενα ποτέ?
Νατην η σωστη.η αληθεια ειναι οτι κ γω π τα χα με παντρεμενο δε ζηλευα τη γυναικα του καθολου. αλλα δε μπορουσα να διανοηθω οτι θα εχει αλλη γκομενα εκτος απο μενα...τον ηθελα μονογαμικο με τη γυναικα τ κ μενα μονο...
Δεν μου εχει τύχει ποτέ.Στις περιπτωσεις που τον πιεζει να χωρισει με την γυναικα του, δεν δειχνει καποια ζηλεια;
ρε μαλακα τι έγραψε ρε
Πολυ σωστα το εγραψε. Ετσι ειναι.ρε μαλακα τι έγραψε ρε
Στις περιπτωσεις που τον πιεζει να χωρισει με την γυναικα του, δεν δειχνει καποια ζηλεια;
Οσο και να χτυπιεσαι, ακριβως ετσι ειναι.Δηλαδή θα έχω τον παντρεμένο(μακρυα απο μας) θα με γαμαει,μετα το βραδυ θα γαμαει τη γυναικα του εγω στο μουνι μου αλλα όταν γαμήσει και τρίτη τότε θα ζηλεψω.Αχαχαχα ..ΡΕ δε μας γαματε με τις μαλακιες εδω μεσα??
ΚΙ αφου πας χωρις συναισθημα γιατι να ζηλεψεις αλλη γκομενα?οποια ζει με την ελπιδα οτι θα χωρισει τη γυναικα του ειναι χαμμενη απο χερι...
σε τετοιες σχεσεις πας χωρι συναισθημα..
ΚΙ αφου πας χωρις συναισθημα γιατι να ζηλεψεις αλλη γκομενα?