The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.270
- Πόντοι
- 25.467
Λεγε μωρη σουπιαααα θα σκασω δεν αντεχω..θελω να μαθωωωΚαμια σχεση.
Δεν βλεπω να ανοιξαν τα πμ.Λεγε μωρη σουπιαααα θα σκασω δεν αντεχω..θελω να μαθωωω
Λεγεεεεεε
τυπε δεν την πας στα γαριδαδικα στη χαραυγή ετσι κι αλλιώς βουτες με ψωμί θα κανει στο πιάτοΒαρούλκο.
Εσυ ειπες για σουσι. Διαλεξε. Βλάχικα?????Αλεξ προτιμω κοψιδιααα
Με εσενα θα παμε σε μια λεσχη καλη που ξερω στα Νοτια.Εκει δε μενεις?τυπε δεν την πας στα γαριδαδικα στη χαραυγή ετσι κι αλλιώς βουτες με ψωμί θα κανει στο πιάτο
δηλαδη τωρα εσυ πιστεύεις θα πέσω τόσο εύκολα ;Με εσενα θα παμε σε μια λεσχη καλη που ξερω στα Νοτια.Εκει δε μενεις?
Εσυ ειπες για σουσι. Διαλεξε. Βλάχικα?????
παμε ωπου θεςς αρκει να μη με γαμησειςς μετα!
αχαχαχαχαχαχαχαχα οχαχαχα Αχαχαχα Αχαχαχα χοντροοοοοοοοοοοοοοοπαμε ωπου θεςς αρκει να μη με γαμησειςς μετα!
δηλαδη τωρα εσυ πιστεύεις θα πέσω τόσο εύκολα ;
Δεν μπορεις με το στομαχι γεματο? Θελεις πριν?παμε ωπου θεςς αρκει να μη με γαμησειςς μετα!
τυπε στην θέση σου θα χα αποχωρήσει οικειοθελώςΔεν μπορεις με το στομαχι γεματο? Θελεις πριν?
Δεν μπορεις με το στομαχι γεματο? Θελεις πριν?
Τύπε ξερεις πόσες φορες εχω ακουσει το "ενταξει θα βρεθουμε αλλά μην περιμενεις να γινει τιποτα μετα"?τυπε στην θέση σου θα χα αποχωρήσει οικειοθελώς
Τσαμπα θα φας ρε;παμε ωπου θεςς αρκει να μη με γαμησειςς μετα!
δηλαδη για να καταλάβω εισαι ετοιμος για το απονενοημένο διάβημα ;Τύπε ξερεις πόσες φορες εχω ακουσει το "ενταξει θα βρεθουμε αλλά μην περιμενεις να γινει τιποτα μετα"?
Αν ηταν να το λαβαινω σοβαρα υποψη μου, θα ειχα παει με γυναικα μονο μια δυο φορες στη ζωη μου.
Τύπε ξερεις πόσες φορες εχω ακουσει το "ενταξει θα βρεθουμε αλλά μην περιμενεις να γινει τιποτα μετα"?
Αν ηταν να το λαβαινω σοβαρα υποψη μου, θα ειχα παει με γυναικα μονο μια δυο φορες στη ζωη μου.