blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Είναι και τα βουστάσια κοντά στο παλιό δρόμο για Κιλκίς ...
Γενικώς... Rock the Casbah!
Είναι και τα βουστάσια κοντά στο παλιό δρόμο για Κιλκίς ...
Γενικώς... Rock the Casbah!
Ειπα μηπως εχω καμια ελπιδα να με κοιταξει κ μενα κανεις αλλα τζιφος ^_~
βλαντ πως πηγε το γευμα;Είναι και τα βουστάσια κοντά στο παλιό δρόμο για Κιλκίς ...
Καλημέρα φίλε Ζιγκ! Πάλευα με τα τέρατα στην μπουγατσούπολη!καλημέρα στα περήφανα γηρατεια
Καλό ήταν το γεύμα, δεν χρειάστηκαν σουβλάκια ευτυχώς! Είχε ωραίο κρασί και ρεφάραμε!βλαντ πως πηγε το γευμα;
Καλα τα σουβλάκια μετα;
Είναι τραγικη η κατασταση με τα κουνούπια και στην Αθηνα...Καλημέρα φίλε Ζιγκ! Πάλευα με τα τέρατα στην μπουγατσούπολη!
Ωραιος.Καλό ήταν το γεύμα, δεν χρειάστηκαν σουβλάκια ευτυχώς! Είχε ωραίο κρασί και ρεφάραμε!
Απόγευμα, αλλά πολλή δουλειά, δεν προλαβαίνω.Είναι τραγικη η κατασταση με τα κουνούπια και στην Αθηνα...
Ειπαν λεει ότι ψεκασαν αλλα δεν βλεπω διαφορα με πριν Ωραιος.
Σημερα προλαβαίνεις μπουγιουρντι η θα φυγεις πρωι;
Κριμα! Τοτε μια μερα θα σου φτιαξω εγω εδώ ;)Απόγευμα, αλλά πολλή δουλειά, δεν προλαβαίνω.
Εσύ θα ψήσεις, εγώ στα μαγειρευτά!Κριμα! Τοτε μια μερα θα σου φτιαξω εγω εδώ ;)
Καλημέρα τζον!Καλημέρα σας φίλοι μου Επιτέλους δείχνει να καλοκαίριασε
Μεσα!Εσύ θα ψήσεις, εγώ στα μαγειρευτά!
Καλημέρα John. Επιτέλους ...Καλημέρα σας φίλοι μου Επιτέλους δείχνει να καλοκαίριασε
Καλημέρα γλυκύτατη! Απορώ γιατί τους γλυκοαίματους προτιμούν.καλημέρα. Κουνούπια ? Ευτυχώς εγώ δεν έχω ακόμα. Βλουβλου τα τραβηξες όλα εσύ
Καλημέρα κουκλακικαλημέρα. Κουνούπια ? Ευτυχώς εγώ δεν έχω ακόμα. Βλουβλου τα τραβηξες όλα εσύ
Αστο εκει για παραδειγματισμοΚαλημέρα γλυκύτατη! Απορώ γιατί τους γλυκοαίματους προτιμούν.
Μόλις σκότωσα ένα πάνω στη κουρτίνα. Σα να έχει η κουρτίνα περίοδο έγινε ...