Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Γιαυτο παιδια η μονη λυση ειναι να βρει κανεις μια πλουσια μιλφαρα και να την ταραξει στην πουτσα με το αζημειωτο  :tooth:

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
γιατι ποιος αντέχει ?οι νέοι που παίρνουν 500 το πολύ ευρώ ζουν με γονείς κ έχουν απλήρωτα ταμεία ?όσοι όλο αυτό το διάστημα ζουν με δανεικά η έκλεισαν γραφείο η και σπίτι ? Όσοι έφαγαν από έτοιμα επειδή είναι άνω των πενήντα ετών?όσοι ζούσαν με το μισθό γυναίκας δυ ? Αν μιλάς για όσους έχουν πάγια αντιμισθια άλλη ιστορία...
Δεν τα ξερω όλα αυτά. Απλα μου φανηκε παραξενο που δεν εχω ακουσει κανεναν να αντιδρα στην απεργια.
Αληθεια με τα αυτοφωρα τι γινεται;

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Kριιιιιιιιιιιιιιμαααα 
giphy.gif

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
Γιαυτο παιδια η μονη λυση ειναι να βρει κανεις μια πλουσια μιλφαρα και να την ταραξει στην πουτσα με το αζημειωτο  :tooth:

νομίζω πως οι τελευταίες πρέπει να ετοιμάζουν βαλίτσες.
πήγαινε στο ελ. βελ. να προλάβεις!  :grin:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.424
Πόντοι
5.006
Σαουλ, δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά οι πλούσιες μιλφάρες έχουνε φύγει καιρό τωρα απο αυτήν την χώρα

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
νομίζω πως οι τελευταίες πρέπει να ετοιμάζουν βαλίτσες.
πήγαινε στο ελ. βελ. να προλάβεις!  :grin:
Λες να πεισω καμια να με παρει μαζι της? Τις ξεχωριζω απο μακρια αυτες πανε πισω αυτες με 8 βαλιτσες λουι βιτον η μπερμπερι και μπροστα ο αντρας κοιταει κωλους αεροσυνοδων

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.424
Πόντοι
5.006
http://[URL unfurl="true"]www.newsauto.gr/wp-content/uploadss/2016/05/mazda-RX-Vision-Concorso-d-Eleganza-Villa-d-Este-1.jpg[/img[/URL]]

[b]Το εκπληκτικό coupe της Mazda στη λίμνη Κόμο [/b] :headbang3: :headbang3: :headbang3:
[url=http://[URL unfurl="true"]www.newsauto.gr/ekpliktiko-coupe-tis-mazda-sti-limni-komo/]http://www.newsauto.gr/ekpliktiko-coupe-tis-mazda-sti-limni-komo/[/url[/URL]]

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Σαουλ, δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά οι πλούσιες μιλφάρες έχουνε φύγει καιρό τωρα απο αυτήν την χώρα
και που πηγαν;  :think:
τοσο καιρο εδώ γαμιοντουσαν με αλβανους... Τωρα που ηρθε η κριση και θα ετρωγαν καμια ελληνικη πουτσα φευγουν;;; :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66

και σε λίγο θα φύγουμε και οι υπόλοιποι...
εδώ θα κυριαρχήσουν και πάλι οι Καρανίκες και κάτι αλλοι γελοίοι που ξεσαλώνουν τις τελευταίες μέρες με τις δηλώσεις.
βλέπε τι είναι 99 χρόνια μπροστά στα 400 κλπ κλπ... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
Λες να πεισω καμια να με παρει μαζι της? Τις ξεχωριζω απο μακρια αυτες πανε πισω αυτες με 8 βαλιτσες λουι βιτον η μπερμπερι και μπροστα ο αντρας κοιταει κωλους αεροσυνοδων

πήγαινε να βοηθησεις με τις βαλίτσες, ποτέ δεν ξέρεις... :grin:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
http://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/hadid.23.5.3.jpg[/img[/URL]]
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.424
Πόντοι
5.006
και που πηγαν;  :think:
τοσο καιρο εδώ γαμιοντουσαν με αλβανους... Τωρα που ηρθε η κριση και θα ετρωγαν καμια ελληνικη πουτσα φευγουν;;; :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
για σκυλογαμήσια κάτι τελειωμένες μπορεί να έχουν μείνει
οι κλασάτες την έχουν κάνει

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.424
Πόντοι
5.006
και σε λίγο θα φύγουμε και οι υπόλοιποι...
εδώ θα κυριαρχήσουν και πάλι οι Καρανίκες και κάτι αλλοι γελοίοι που ξεσαλώνουν τις τελευταίες μέρες με τις δηλώσεις.
βλέπε τι είναι 99 χρόνια μπροστά στα 400 κλπ κλπ... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
καλά τα λένε οι αριστεροί και το καραισκάκης για 49 χρόνια το έχει ο οσφπ  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom