NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
θα εχω παει προετοιμασμενοςΜην τα ανοιξει αποτομα και τρομαξεις με αυτο που θα δεις
Θα σου εξηγησει ο Αστατος οταν θα τον κερνας μπριζολακια. (Ανηψιε για σενα δουλευω)
φχαριστω!!
αλλα μη νομιζεις οτι με αυτα ξεχναω οτι χρωστας κερασμα!! :-*
[size=30pt]XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA...[/size]
Ανηψιέ, εισέρχεσθε στην διαθήκη μου!
Δεν ντρεπεσε να τα λες σε εμενα αυτα,γεννημα θρεμα μακεδονας...4 γενιες εδω πανω μεγαλωσαν...400 γιδοπροβατα! ειχε ο προπαππος μου στα βουνα της πιεριας,ο μπλιζ θα τον θυμαται
Θα σε πηγαινα για σουβλακια εκει που σου ειχα πει, αλλα δεν θα μεινεις ευχαριστημενος. Εχει περιορισμενη παραγωγη, βγαζει μονο 300 την ημεραφχαριστω!!
αλλα μη νομιζεις οτι με αυτα ξεχναω οτι χρωστας κερασμα!! :-*
[size=30pt]XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA...[/size]
Ανηψιέ, εισέρχεσθε στην διαθήκη μου!
Πατέρα, χαλάλι, το αξίζει
Θα σε πηγαινα για σουβλακια εκει που σου ειχα πει, αλλα δεν θα μεινεις ευχαριστημενος. Εχει περιορισμενη παραγωγη, βγαζει μονο 300 την ημερα
Τωρα που εφαγα φασολακια...παω να την πεσω καμια ωριτσα...ετσι να ισιωσω λιγο
Πολυ λιγα ειναι ο κουντουριανος σε εμας τοσα βγαζει μεχρι το μεσημερι. ;)Θα σε πηγαινα για σουβλακια εκει που σου ειχα πει, αλλα δεν θα μεινεις ευχαριστημενος. Εχει περιορισμενη παραγωγη, βγαζει μονο 300 την ημερα
Μη χτυπάςμπαρμπ ε μπαρμπ
πετρα θα κανω την καρδια μου και θα αντεξω! εξαλλου κανω διατροφη!! δεν τρωω ! ....τσιμπαω!
στο καλο και προσεξε μην πιεστεις πολυ απο την δουλειαΤωρα που εφαγα φασολακια...παω να την πεσω καμια ωριτσα...ετσι να ισιωσω λιγο
Γεια σου μπλιζ. Να μου προσεχεις την ερη και αμα την πειραξει κανεις να μου το πεις να την πειραξω κι εγω.Καλή ξεκούραση!
Ναι!
Όπως ακριβώς και στο μικρολίμανο... Ευτυχώς που είχε Εβερεστ κοντά στο ξενοδοχείο μου ...
Στο κρεβατι παω μωρη ποια δουλεια λες.. καλο μεσημερι!στο καλο και προσεξε μην πιεστεις πολυ απο την δουλεια