blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Εννοείτε να στηρίζομαι σε γόνατα και χέρια και να έχει χωθεί από κάτω?
Πέστε ρε δεν πάω σε μασάζ ποια
Συνεισφορά στην όλη προβληματική!
Εννοείτε να στηρίζομαι σε γόνατα και χέρια και να έχει χωθεί από κάτω?
Δεν ντρεπεσε να τα λες σε εμενα αυτα,γεννημα θρεμα μακεδονας...4 γενιες εδω πανω μεγαλωσαν...400 γιδοπροβατα! ειχε ο προπαππος μου στα βουνα της πιεριας,ο μπλιζ θα τον θυματαιαντε ρε μπεμπη και δεν ειμαι σε καλη διαθεση σημερα! αντε που θα μου κανεις και μαθημα για Βορειο Ελλαδα! αντε .....!
Συνεισφορά στην όλη προβληματική!
ανοιγω και κεφαλιαη χοντρη με αυτοπεποιθηση ανοιξε θρεντ για ντουτζεον εσυ με τον αερα αυτοπεποιθησης ακομα ανοιγεις φυλλο
Ασχετο!
Πειναω ρε παπαρες! τι τρωμε παλι σημερις!?
Ερη να σε ενημερωσω οτι τα παπαρια μου ειναι κανονικασε γραφω στα μεγαλα παπαρια του βικινγκ
Θα σου εξηγησει ο Αστατος οταν θα τον κερνας μπριζολακια. (Ανηψιε για σενα δουλευω)Εννοείτε να στηρίζομαι σε γόνατα και χέρια και να έχει χωθεί από κάτω?
αι γαργσαλησου και συ μπαρμπα!
Θα σου εξηγησει ο Αστατος οταν θα τον κερνας μπριζολακια. (Ανηψιε για σενα δουλευω)
:o χονδρο! οχι σαν τον αστατο, αλλα χονδρο!Σύρτε πιό πέρα μωρή τσιαγιέρα να μην σας βάλω το ταψί με το καζαν ντιπί στον πάτο....
geia soy nikola filarako moy
εισαι σε καλο δρομο ελπιζω να καταφερεις να ανοιξεις και τα ποδαριαανοιγω και κεφαλια
Μην τα ανοιξει αποτομα και τρομαξεις με αυτο που θα δειςεισαι σε καλο δρομο ελπιζω να καταφερεις να ανοιξεις και τα ποδαρια
θα προτιμουσε να του το βαλετε απο το στομα (και να το βγαλει απο το πατο-παλι για σενα δουλευω ανηψιε, θελω ποσοστα)Σύρτε πιό πέρα μωρή τσιαγιέρα να μην σας βάλω το ταψί με το καζαν ντιπί στον πάτο....
geia soy nikola filarako moy
Δεν ντρεπεσε να τα λες σε εμενα αυτα,γεννημα θρεμα μακεδονας...4 γενιες εδω πανω μεγαλωσαν...400 γιδοπροβατα! ειχε ο προπαππος μου στα βουνα της πιεριας,ο μπλιζ θα τον θυμαται
Σύρτε πιό πέρα μωρή τσιαγιέρα να μην σας βάλω το ταψί με το καζαν ντιπί στον πάτο....
μόνο εσύ μου απαντάς οι άλλοι με γράφουν
μόνο εσύ μου απαντάς οι άλλοι με γράφουν