deuka75
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 16
- Like
- 123
- Πόντοι
- 356
Μιλφάρες εγώ πάντως δεν έχω. Οι δικές μου είναι 28-34.
Η τέλεια ηλικία
Μιλφάρες εγώ πάντως δεν έχω. Οι δικές μου είναι 28-34.
Δεν είναι αυτόνομο player, το συνδέεις σε ενισχυτή ή ηχοσύστημα.
Απλά κάνει τα πάντα και περισσότερα από όσα θα μπορούσες να φανταστείς.
www.techradar.com/reviews/pc-mac/networking-and-wi-fi/media-streaming-devices/logitech-squeezebox-touch-714785/review]http://www.techradar.com/reviews/pc-mac/networking-and-wi-fi/media-streaming-devices/logitech-squeezebox-touch-714785/review[/url]
Και γιατι δεν πας σε λαπτοπ που μπορεις να εχεις youtube, spotify, hd tracks και ολα τα σχετικα και να φτιαξεις το συστημα σου οπως το θες?
Αυτό είναι το focal?
ενδιαφέρον, δεν είχα ιδέα...
ευχαριστώ!!
Παίζει και αυτά που σου γράφει ο Saul, spotify από εκεί παίζω. Αν έχεις pc και συλλογή με mp3, flac etc, εγκαθιστάς την εφαρμογή του, κάνει το pc σου server και κάνεις streaming ότι θέλεις. Έχει ιστοσελίδα που φτιάχνεις λογαριασμό (δωρεάν) και εγκαθιστάς ότι γουστάρεις, από hi fidelity σταθμούς έως flickr. Φυσικά tune in radio, όλοι οι internetikoi σταθμοί, βάζεις καρτούλα sd άμα θέλεις με almum σου, διαβάζει φυσικά flac, εξώφυλλα κτλ και εννοείται ότι το ελέγχεις και από το κινητό ή από το internet. Έχει και άλλα, αλλά θα ξημερώσουμε.
Τείνω προς την ξένη μουσική αυτή την περίοδο. Αλλά είμαι και λίγο Βέρα Λάμπρου. Περνάω διάφορες φάσειςΔεσποινίς Ρεγκίνα, σας αρέσει μήπως και ένα παραδοσιακό τραγούδι, νησιώτικο, που έλεγε:
"Έρι, Έρι, Έρι, γιάντα οι δικοί σου,
να μην θέλουν νά 'χω έρωτες μαζί σου".
Το τραγουδούσε κάποτε κι ο Γιαννάκης ο Πάριος...
Τείνω προς την ξένη μουσική αυτή την περίοδο. Αλλά είμαι και λίγο Βέρα Λάμπρου. Περνάω διάφορες φάσεις
Δεν εχω δει τι ανεβάζει η Ερη. Να κάτι σαν κι αυτόδλδ τι σου αρέσει? σαν αυτά τα χαρούμενα που βάζει η Έρη πχ?
δλδ τι σου αρέσει? σαν αυτά τα χαρούμενα που βάζει η Έρη πχ?
Θα της αρέσει και ο Eri Dee, υποθέτω...
Δεν εχω δει τι ανεβάζει η Ερη. Να κάτι σαν κι αυτό
Μάλλον πόσο βαθιά τη θέλω. Την αγάπη πάντα....χμμμ...
τώρα ειδικά για το συγκεκριμένο, ο τίτλος μήπως μεταφράζεται σε ... πόσους πόντους την έχεις?
Μάλλον πόσο βαθιά τη θέλω. Την αγάπη πάντα....