eraserkalsp
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
όταν έγραφε τον αλχημιστή ο Κοέλιο δεν ήξερε για το μπου μάλλον...
(συνωμοσία του σύμπαντος κλπ)
(συνωμοσία του σύμπαντος κλπ)
Θα πρέπει να απευθυνθείς στην Ερη. Εγώ δεν ξέρω τίποτα. Αν θες μπορώ να μεσολαβήσω πάντως. Εχω τις άκρες μου...Εγω ελπιζω αυτο το νικ να εχει περισσοτερα φραγκα και να παρω τα focal επιτελους
Εγω δε ξερω αλλα μαλλον τις ανταλλαζα τις μιλφαρες για τα utopiaΝαι ρε Σαούλ, μας έταξε γούφερ και τα είδαμε όσο είδαμε και τις μιλφάρες φίλες της.
Κοιτα τοτε για να μη τα φορτωθεις ολα εσυ, ασε να μου γνωρισει η εριναλ τις μιλφαρες και κανε μου εσυ δωρο τα focalΘα πρέπει να απευθυνθείς στην Ερη. Εγώ δεν ξέρω τίποτα. Αν θες μπορώ να μεσολαβήσω πάντως. Εχω τις άκρες μου...
http://[URL unfurl="true"]www.focal.com/304-37-thickbox/sub-utopia-em.jpg[/img[/URL]]
[/quote] :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra:
Βοτ τακ! Ντα, ετα πράβντα!
Αυτό είναι το focal?
Θες να κανεις streaming δηλαδη? Γιατι δεν συνδεεις με laptop και να παρεις ενισχυτη και ηχεια θα παρεις καλυτερο πραμαμια και πιάσαμε πάλι τα γούφερ, έχει κανείς καμιά πρόταση για μίνι οικιακό σύστημα?
θέλω κάτι με network player...
Αυτό είναι το focal?
Γιατι δε σου γεμιζει το ματι?? its not a shower its a growerΑυτό είναι το focal?
Δεν ήξερα τι είναι το focal.Γιατι δε σου γεμιζει το ματι?? its not a shower its a grower
Μιλφάρες εγώ πάντως δεν έχω. Οι δικές μου είναι 28-34.ναι, περιμένει κόσμος και καοσμάκης την χορηγία της Έρης.
αφρολουτρο μαλακτικοΔεν ήξερα τι είναι το focal.
Θες να κανεις streaming δηλαδη? Γιατι δεν συνδεεις με laptop και να παρεις ενισχυτη και ηχεια θα παρεις καλυτερο πραμα
Μιλφάρες εγώ πάντως δεν έχω. Οι δικές μου είναι 28-34.
μια και πιάσαμε πάλι τα γούφερ, έχει κανείς καμιά πρόταση για μίνι οικιακό σύστημα?
θέλω κάτι με network player...
Και γιατι δεν πας σε λαπτοπ που μπορεις να εχεις youtube, spotify, hd tracks και ολα τα σχετικα και να φτιαξεις το συστημα σου οπως το θες?και όχι μόνο... αλλά πλέον βλέπω ότι ακούω κυρίως από νετ.
να σου πω την αλήθεια, μόνο βινύλιο ήθελα αλλά δεν έχω πολύ χρόνο να το χαρώ και δεν θα έχω για πολύ καιρό ακόμη...