Διαγραμμένο μέλος 141202
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 15.256
Καλημέρα αν και συννεφιασμένη
καλημέρα βλαντΚαλημέρα αν και συννεφιασμένη
Καλημέρα Ζιγκ. Τι γίνεται ο μικρός, ηρέμησε καθόλου;καλημέρα βλαντ
Καλημέρα σε ολους
Καλημέρα αγαπητέ. Βροχερή και η συμπρωτεύουσα;Καλημερα, παππουδια!
ΟχιΚαλημέρα Ζιγκ. Τι γίνεται ο μικρός, ηρέμησε καθόλου;
Καλημερα, παππουδια!
τυπε θα σου γραψω εναν τιμοκαταλογο που εχω και αν σε ενδιαφερει κατι για αγορα μου λες:
-απλο σωβρακο πλυμενο και σιδερωμενο τιμη 10 ευρω
-σωβρακο φορεμενο 2-3 μερες με κατρουλιλα μπροστα και ελαφρως χεσμενο πισω τιμη 20 ευρω
-σωβρακο φορεμενο 1 βδομαδα, διχρωμο (κιτρινο - καφε) με μπολικη τσικνα και μυτζηθρα (και εξτρα ιδρωμενες πουτσοτριχες) τιμη 30 ευρω
- σωβρακο φορεμενο 1 μηνα με κατουρα, σκατα, χυσια, ιδρωτα, τσικνα, μυτζηθρα, κορατσα, αρχιδοιδρωτα και αρχιδοροκφορ, που απο τη μπιχλα εχει γινει σαν κοκκαλινο και το αφηνεις στο πατωμα και στεκεται, ενα βημα πριν τη μολυνση και το δερματικο εκζεμα τιμη 50 ευρω
μιλαμε...
Θα συνηθίσει. Πρόσεξε όμως γιατί πρόκειται για το ποιανού θα του περάσει.Οχι
Δεν του πηρα κλουβι ακομα... Νομιζω θα του είναι δυσκολο από τη στιγμη που υπαρχει δευτερο σκυλι ελευθερο στο σπιτι.
Του πηρα πανα αλλα την πλησιαζει μονο για να παιξει. Ελπιζω τωρα που θ αρχισει να βγαινει βολτες να φτιαξει λιγο.
Το μεγαλο πρόβλημα είναι το κλαμα το βραδυ
Περναει αυτουνού... Αλλιως δεν κοιμαται κανενας στη γειτονιαΘα συνηθίσει. Πρόσεξε όμως γιατί πρόκειται για το ποιανού θα του περάσει.
Τότε μην πάρεις κλουβί, βλέπω να κοιμάσαι εσύ μέσα ...Περναει αυτουνού... Αλλιως δεν κοιμαται κανενας στη γειτονια
Καλημέρα αγαπητέ. Βροχερή και η συμπρωτεύουσα;
Εδώ μόνο το βράδυ. Μπορεί και να τη γλυτώσουμε σήμερα.Πολλα συννεφα. Προς το παρον δεν βρεχει.
Χθες πνιγηκαμε. Εβρεχε δυνατα για πανω απο 10 ωρες ...
Δεν μπορεις να φανταστείς... Σαν καραμουζα αυτς που χουν στις πολιτικες συγκεντρώσεις κανει. Με εχει παρει τηλ και ο πατερας μου από το απεναντι σπιτι για να καταλαβειςΤότε μην πάρεις κλουβί, βλέπω να κοιμάσαι εσύ μέσα ...
Γιατι ταγμενος εισαι η θα πας σε καλλιστεια μποντι μπιλντινκ;Σημερα θα δοκιμασω να βγαλω ενα πολυ δυσκολο προγραμμα στο γυμναστηριο. Διαρκει περιπου 3 ωρες. Τις καθημερινες το φτανω εως τις 2 ωρες. Μετα δεν αντεχω...
Αν πεθανω, να προσεχ ετε το νημα ...
είναι αλητάκος!Δεν μπορεις να φανταστείς... Σαν καραμουζα αυτς που χουν στις πολιτικες συγκεντρώσεις κανει. Με εχει παρει τηλ και ο πατερας μου από το απεναντι σπιτι για να καταλαβεις
3 ώρες πρόγραμμα! Και περπάτημα να 'ναι πολύ είναι. Κυριακάτικα μάλιστα! Περπάτημα έχω να πάω τώρα και ψάχνω αφορμή να το αποφύγω. Ας είναι καλά ο σκύλος μου που περιμένει και δεν μ' αφήνει σε ησυχία.Σημερα θα δοκιμασω να βγαλω ενα πολυ δυσκολο προγραμμα στο γυμναστηριο. Διαρκει περιπου 3 ωρες. Τις καθημερινες το φτανω εως τις 2 ωρες. Μετα δεν αντεχω...
Αν πεθανω, να προσεχ ετε το νημα ...
Γιατι ταγμενος εισαι η θα πας σε καλλιστεια μποντι μπιλντινκ;
Ρε κανε εκει ασκήσεις να γυμναστείς και ασε τις υπερβολες
Δεν ειχε μαθει μονος του και το βραδυ τον πιανει πανικος. Την μερα όμως σταματησε το κλαμα...είναι αλητάκος!