erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Ε γαμηθηκε. Αύριο ίσως είναι καλύτερα. Πολύ κούραση έφαγες ρε Τομααπο τη κορινθο μεχρι τα μεγαρα στο γυρισμο φαγαμε μια βροχη που δε βλεπαμε μπροστα μας..
Ε γαμηθηκε. Αύριο ίσως είναι καλύτερα. Πολύ κούραση έφαγες ρε Τομααπο τη κορινθο μεχρι τα μεγαρα στο γυρισμο φαγαμε μια βροχη που δε βλεπαμε μπροστα μας..
απ την Καλαμάτα φέρνουν μονο φούντα ελιές και γουρουνοπουλαφερνω αυτοκινητα
βασικα στραβολεμιασα γιατι ο καθαριστηρας του οδηγου σ αυτο που εφερνα ηταν φτελι και κοιταζα απ τη μερια του συνοδηγου :oΟδήγηση με βροχή πρέπει να είναι φρίκη
εχω σμπαραλιάσει ενα αυτοκίνητο σε βροχή έπεσα μεςα σε μια λίμνη στην εθνικήΟδήγηση με βροχή πρέπει να είναι φρίκη
συ μα τω Δία δεν θα έπρεπε να οδηγεις..εχω σμπαραλιάσει ενα αυτοκίνητο σε βροχή έπεσα μεςα σε μια λίμνη στην εθνική
γαμιεσαισυ μα τω Δία δεν θα έπρεπε να οδηγεις..
χαρά στο κουράγιο σουβασικα στραβολεμιασα γιατι ο καθαριστηρας του οδηγου σ αυτο που εφερνα ηταν φτελι και κοιταζα απ τη μερια του συνοδηγου :o
Ε κ λίγα λέωγαμιεσαι
ελα ρε,ξεχνας.εχω οδηγησει και αυτοκινητο που θελει πανω απο δυο για να φτασεις..χαρά στο κουράγιο σου
δεν έφταιγα εγω στο παραμικρόΕ κ λίγα λέω
Ε όχι κ ξεχνάω. Έχεις κάνει κ χειρότερα. Το ξέρωελα ρε,ξεχνας.εχω οδηγησει και αυτοκινητο που θελει πανω απο δυο για να φτασεις..
γενικώς ?η ειδικωςδεν έφταιγα εγω στο παραμικρό
ειδικωςγενικώς ?η ειδικως
γιαυτό είπα πριν ότι είπα . Για το γενικώςειδικως