NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
Ρε δεν το φοβαμαι το τρεξιμο..το θεμα ειναι να κανουμε και κατι..να μεινει τιποτα δλδ ;)
αν βγαίνουν οι υποχρεώσεις σήμερα είσαι βασιλιάς
Ρε δεν το φοβαμαι το τρεξιμο..το θεμα ειναι να κανουμε και κατι..να μεινει τιποτα δλδ ;)
τι λες καλε. αν θελει να βλεπει την πουτσα σου πρωτα να μας το δηλωσει. εμεις τι ειμεθα που το δηλωσαμε -χαζες;
Αμα τον εβριζε δεν θα ελεγα τιποτα, με εκνευριζει πολύ η λεξη ρατσισμος όταν την χρησιμοποιουν για μαλακιες.γιατι την λες στην πενταγιωτισα ο λακης ειναι προκλητικοτατος και η μικρη δεν ξερει το στυλ του .καλα τον ειπε
τον παρακαλω οσο καιρο ειμαι στο θρεντ να βρεθουμε και με γραφει.. δεν εχω φατσα. τεσπα αν τον καταφερεις χαλαλι σουεγω προτιμω να βλεπω φατσεςςς
οι φατσες με καυλωνουν! αν εχεις τη φατσα του στηλτην μου !
ΟΧΙ ποτε ηταν καλα για να ειναι και τωρα..βικινγκ ολα καλα;
εγω προτιμω να βλεπω φατσεςςς
οι φατσες με καυλωνουν! αν εχεις τη φατσα του στηλτην μου !
τον παρακαλω οσο καιρο ειμαι στο θρεντ να βρεθουμε και με γραφει.. δεν εχω φατσα. τεσπα αν τον καταφερεις χαλαλι σου
Η φυσιογνωμία μου είναι στο άβατάρ μου.
Έχω πιθανότητες;
ειναι κατι σαν το θεο;Αμα τον εβριζε δεν θα ελεγα τιποτα, με εκνευριζει πολύ η λεξη ρατσισμος όταν την χρησιμοποιουν για μαλακιες.
Αμα τον εβριζε δεν θα ελεγα τιποτα, με εκνευριζει πολύ η λεξη ρατσισμος όταν την χρησιμοποιουν για μαλακιες.
:o :o :o :o :o :o :oΠωω ρε παιδια...αυτη η πενταγιωτισα σαν το μπραμπους γραφει :S
Όχι είναι λεξη που θυματοποιει αυτόν που την λεει.ειναι κατι σαν το θεο;
Πωω ρε παιδια...αυτη η πενταγιωτισα σαν το μπραμπους γραφει :S
εγω είμαι ταγμενος σε σεναζιγκ αν αρχισεις να την πεφτεις και εσυ στην πενταγιω και σας φαει μεσα απο τα χερια μου θα πεσω στο γκρεμο
Πολλά εχω να πω αλλα έχω διάθεση για μαλακιουλεθ τωρα ζιγκ μου :-*Όχι είναι λεξη που θυματοποιει αυτόν που την λεει.
Τυπου δεν φταιω εγω που είμαι χαζη και βαζω φωτογραφιες μου σε μπουρδελοσαιτ, φταιει ο ρατσισμος που μου την λενε
καυλωνω δυσκολα τυπε
Ναι ρε συ... Όλα καλα... Με πιανει κατά καιρους. Δεν είναι τιποταδεν πιανεις το point μου, δε πειραζει ισως να χω κ αδικο...ισως κ δικιο...
δεν εχει σημασια...τα ειπωμενα εχουν ηδη ειπωθει...παμε για αλλα!
Πωω ρε παιδια...αυτη η πενταγιωτισα σαν το μπραμπους γραφει :S