Vikings
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Που να ειμαι ρε κωλογαυρε! τρεχουμε και δεν φτανουμε και τιποτα δεν κανουμε.. και την εχουμε μικρη δεν ειμαστε προικισμενοι σαν κι εσενα..Βίκινγκ, που είσαι ρε βρωμοπαόκι?
Που να ειμαι ρε κωλογαυρε! τρεχουμε και δεν φτανουμε και τιποτα δεν κανουμε.. και την εχουμε μικρη δεν ειμαστε προικισμενοι σαν κι εσενα..Βίκινγκ, που είσαι ρε βρωμοπαόκι?
οχι μονο πεολειχουμε
πενταγιω νομιζω σου αστραψε το ματιοχι μονο πεολειχουμε
καλησπερα βικινγκ :-*Η εριναλ μια καλησπερα δεν μας ειπε
πενταγιω νομιζω σου αστραψε το ματι
Που να ειμαι ρε κωλογαυρε! τρεχουμε και δεν φτανουμε και τιποτα δεν κανουμε.. και την εχουμε μικρη δεν ειμαστε προικισμενοι σαν κι εσενα..
καλησπερα βικινγκ :-*
επεστρεψα...μα δε νευριασα ρε συ...χθες τουλαχιστον παιχνιδι εκανα
καλησπερα βικινγκ :-*
επεστρεψα...
Όχι δεν εκανες παιχνιδι, στράβωσες και πολύ μαλιστα.
ε δεν βαριεσαι πουτσες υπαρχουν πολλαιΈχασε όμως το timing!
Μην ζουλευεις..Μπα;
Ασχοληθήκατε με τον κ. Vikings;
γιατι την λες στην πενταγιωτισα ο λακης ειναι προκλητικοτατος και η μικρη δεν ξερει το στυλ του .καλα τον ειπεεπεστρεψα...
Όχι δεν εκανες παιχνιδι, στράβωσες και πολύ μαλιστα.
τι λες καλε. αν θελει να βλεπει την πουτσα σου πρωτα να μας το δηλωσει. εμεις τι ειμεθα που το δηλωσαμε -χαζες;στείλε της και αυτές που είχα ανεβάσει προ 2ετίας στα city tours και τις έχεις πόστερ
Ρε δεν το φοβαμαι το τρεξιμο..το θεμα ειναι να κανουμε και κατι..να μεινει τιποτα δλδ ;)είσαι μικρός και πρέπει να τρέχεις, εγώ στα 82 με το πι που να πάω?
τι λες καλε. αν θελει να βλεπει την πουτσα σου πρωτα να μας το δηλωσει. εμεις τι ειμεθα που το δηλωσαμε -χαζες;