Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (1 μέλη και 46 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Ένας άλλος φιλόζωος [ προφανώς κάποιο ζώο, που το παίζει κυνηγός ] παράτησε στην περιοχή που μένω ένα αληθινό πανάκριβο κυνηγόσκυλο. Θηλυκό και ηλικιωμένο. Είχε την γνωστή πάθηση που παθαίνουν πολλά από αυτά. Τα πίσω πόδια τους δεν τα κρατούν. Εχουν πρωκτική αιμορραγία κλπ. Το κάθαρμα προτίμησε να το παρατήσει να πεθάνει παρά να πληρώσει 50 € για ευθανασία. Κάναμε ολόκληρη καμπάνια στην περιοχή. Πήραμε Δήμους, φιλοζωικές, αναρτήσεις στο ιντερνετ, fb κλπ. Κανένα αποτέλεσμα. Υπόψη ότι το σκυλί είχε ακόμη το περιλαίμιό του.
Τελικά το ανέλαβε μία κυρία, που είπε ότι θα το περιθάλψει. Δεν γνωρίζω τη συνέχεια.
Εγώ το είχα στον κήπο μου μία εβδομάδα. Το τάϊζα και το πότιζα. Το βλέμμα λατρείας που μου έριχνε κάθε φορά που το πλησίαζα ήταν συγκινητικό ...

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.071
Πόντοι
19.795
Ένας άλλος φιλόζωος [ προφανώς κάποιο ζώο, που το παίζει κυνηγός ] παράτησε στην περιοχή που μένω ένα αληθινό πανάκριβο κυνηγόσκυλο. Θηλυκό και ηλικιωμένο. Είχε την γνωστή πάθηση που παθαίνουν πολλά από αυτά. Τα πίσω πόδια τους δεν τα κρατούν. Εχουν πρωκτική αιμορραγία κλπ. Το κάθαρμα προτίμησε να το παρατήσει να πεθάνει παρά να πληρώσει 50 € για ευθανασία. Κάναμε ολόκληρη καμπάνια στην περιοχή. Πήραμε Δήμους, φιλοζωικές, αναρτήσεις στο ιντερνετ, fb κλπ. Κανένα αποτέλεσμα. Υπόψη ότι το σκυλί είχε ακόμη το περιλαίμιό του.
Τελικά το ανέλαβε μία κυρία, που είπε ότι θα το περιθάλψει. Δεν γνωρίζω τη συνέχεια.
Εγώ το είχα στον κήπο μου μία εβδομάδα. Το τάϊζα και το πότιζα. Το βλέμμα λατρείας που μου έριχνε κάθε φορά που το πλησίαζα ήταν συγκινητικό ...
Περιπου ετσι ειχα βρει και εγω τον δικο μου πριν απο 8 χρονια. Ηταν και αυτος ενα πανεμορφο κυνηγοσκυλο. Καταφερα και τον εκανα να περασει καλα για 8 χρονια.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Γιατί αγαπητέ κύριε, εσείς γέρος άνθρωπος τα καταφέρνετε και ουρείτε όρθιος; Εγώ ομολογώ πως όχι.

Έχετε απόλυτο δίκιο.
Πλην όμως η κα. Έριναλ είναι θήλυ και δη πιπίνιον ...  :think:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Μεγάλη εφεύρεση οι πάνες ακράτειας!  :)
Συμφωνείτε;

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Μήπως θέλει κάτι να μας υποδείξει λοιπόν

Προφανέστατα είναι η αλαζονεία του νεαρού της ηλικίας της και γι΄ αυτό μας κοροϊδεύει. Έπρεπε να μας έβλεπε πως ουρούσαμε πριν από 27 χρόνια ...

Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256
Περιπου ετσι ειχα βρει και εγω τον δικο μου πριν απο 8 χρονια. Ηταν και αυτος ενα πανεμορφο κυνηγοσκυλο. Καταφερα και τον εκανα να περασει καλα για 8 χρονια.
Μία αφελή ερώτηση κύριε. Και εσείς δεν περάσατε καλά 8 χρόνια μαζί του; Γιατί εγώ πιστεύω ότι παίρνω περισσότερα από το σκύλο μου απ΄ όσα του προσφέρω.

Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256
Προφανέστατα είναι η αλαζονεία του νεαρού της ηλικίας της και γι΄ αυτό μας κοροϊδεύει. Έπρεπε να μας έβλεπε πως ουρούσαμε πριν από 27 χρόνια ...
Και ουχί μόνον ουρούσαμε ...

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Πως θα ζούσαμε χωρίς αυτές!

Σας συστήνω τις παρακάτω. Έχω δοκιμάσει πολλές μάρκες και φρονώ ότι αυτές είναι οι πλέον απορροφητικές!  :)

images

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Μία αφελή ερώτηση κύριε. Και εσείς δεν περάσατε καλά 8 χρόνια μαζί του; Γιατί εγώ πιστεύω ότι παίρνω περισσότερα από το σκύλο μου απ΄ όσα του προσφέρω.
Μολις γυρναω σπιτι και τρεχει κατά πανω μου τα ξεχναω όλα. Όταν κοιμαται στα ποδια μου για να με ακουμπάει αισθανομαι άλλος ανθρωπος :rockon:

Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256
Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256
Μολις γυρναω σπιτι και τρεχει κατά πανω μου τα ξεχναω όλα. Όταν κοιμαται στα ποδια μου για να με ακουμπάει αισθανομαι άλλος ανθρωπος :rockon:
Στείλε καμμιά φώτο να δούμε

Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256
Αυτό που υπονοείτε, ορθώς, συνέβαινε πριν από 37 χρόνια... επιτρέψατέ μου να σας υπενθυμίσω...  :)
Πάντως αν ενθυμούμαι σωστά πριν από 25 έτη είχαμε αρχίσει να κατουράμε τα πόδια μας ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom