dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
παρτο αλλιως. ;) τελικα θα μου πεις τι δουλεια καμεις;
εποπ
παρτο αλλιως. ;) τελικα θα μου πεις τι δουλεια καμεις;
χαρπερ λι νομιζω
Νο χαμπάρ εγώχαρπερ λι νομιζω
χαρπερ λι νομιζω
ποποφφφ καλως τον
ειναι αμαρτια να σκοτωνεις αηδονι-οταν σκοτωνουν τα κοτσυφια αναλογα με τον μεταφραστη εχει βγει απο δυο εκδοτικους αυτο απο οτι θυμαμαιΝο χαμπάρ εγώ
Υποψη βεβαια οτι ο νηματοθετης, κ. raopau, δεν καπνιζει.
Να τα λεμε αυτα!
τυπε το πουρο ειναι θεμα στατους...το κρατας και ας μην καπνιζεις...
που να τα ξες εσυ αυτα...ακομα σε κουρελου κοιμασε...
Σεις ομως για να κρατατε ενα πουρο πουλησατε και τις κουρελουδες σας.
χοντρο
Ζαουάντ ζαιρίειναι αμαρτια να σκοτωνεις αηδονι-οταν σκοτωνουν τα κοτσυφια αναλογα με τον μεταφραστη εχει βγει απο δυο εκδοτικους αυτο απο οτι θυμαμαι
Γειά σου αγαπητή Έρη, μάλλον εγώ θα πρέπει να σου πώ "καλώς την" επειδή φυλάω το βράδυ καραούλι
και το πρωί ξαναμπαίνω για να δώ αν είναι όλα εντάξει. Ανησυχώ για την υγεία του νηματοθέτη
και το υποχθόνιο ανεψούδι. "Ντέλαμ ζαεμί" του έγραφα, και ανησυχούσε μην τυχόν και τον βρίζω.
ερικ ραμπεσαντρανταναΖαουάντ ζαιρί
Πιτερ Οφορίκουεερικ ραμπεσαντραντανα
ειναι αμαρτια να σκοτωνεις αηδονι-οταν σκοτωνουν τα κοτσυφια αναλογα με τον μεταφραστη εχει βγει απο δυο εκδοτικους αυτο απο οτι θυμαμαι
ειναι κορσικανικη διαλεκτοςMockingbird δεν είναι το αηδόνι. Πείτε, παρακαλώ, στον μεταφραστή. Το κοτσύφι είναι καλύτερο σαν ερμηνεία αν και εις την Αμερικανικήν Αγγλικήν εννοούν ένα άλλο είδος πτηνού, που δεν απαντάται στην Ευρώπη [ εάν δεν απατώμαι ].
Mockingbird δεν είναι το αηδόνι. Πείτε, παρακαλώ, στον μεταφραστή. Το κοτσύφι είναι καλύτερο σαν ερμηνεία αν και εις την Αμερικανικήν Αγγλικήν εννοούν ένα άλλο είδος πτηνού, που δεν απαντάται στην Ευρώπη [ εάν δεν απατώμαι ].
εχεις π.μ.Που είναι αυτο βρε
ειναι κορσικανικη διαλεκτος
τι πιεμ ρε λουτσε το πιο εμβληματικο καφε της κερκυρας ειναι μυστικο ?εχεις π.μ.
ναι ειναι κρυφο κανεις δεν το ξερειεχεις π.μ.
Καλημερίζω τους συμφορουμφίτες. Είχα μια ιδέα για να ζωντανέψουμε λίγο το φόρουμ. Να κάνουμε ένα διαγωνισμό χυσίματος. Οι σημετέχοντες είναι υποχρεωμένοι να ανεβάσουν ένα βιντεάκι (σε αυτό το σάιτ ή σε άλλο) μεταξύ 28-29 Μαίου. Χύνεται για την γυναίκα σας, τη γκόμενά σας, την αγαπημένη σας πουτάνα, πορνοστάρ, κτλ (προσωπικά θα για την Kendra Lust ). Το βιντεάκι να είναι κάπού στα 3-4 λεπτά. Ανεβάζεται μόνο στις συγκεκριμένες ημερομηνίες για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας. Οι γυναίκες του φόρουμ θα ψηφίσουν μέχρι και τις 31. Τα κριτήρια μπορούν να είναι οτιδήποτε: Ποσό σπέρματος, βογκητά, μαλαπέρδες, κτλ. Μπορείτε να ψηφίσετε μέχρι 3 βιντεάκια: 3 βαθμούς, 2 και 1. Φυσικά επιτρέπονται και ομάδες μεταξύ αντρών.
τυπε ξεμεινες απο videakia με ψωλες και θες ν ανανεωσεις το σκληρο σου δισκο????
Μήπως θες να δεις τις ψωλές μας;
τυπε σου ειπε κανεις οτι ειμαστε πουστηδες :S