Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 85 άτομα (0 μέλη και 85 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
κοιτα όταν κατι αγοράζεται με χρημα παυει να εχει την ουσια της ανθρώπινης σχεσης. Άλλο δηλαδή καποιος να συμβιβάζεται γιατι μεχρι εκει θεωρει ότι φτανει και άλλο να πουλαει ερωτα.
Μια δηλαδή που ψαχνει χορηγο το κανει επειδή ντρεπεται να δουλεψει σαν πουτανα κατ επαγκελμα αλλα θελει να ζει από το μουνι της
οι γυναίκες αγαπητέ ζουν από το μουνι τους στην κοινωνία που ζούμε. Κ όσες δεν ζουν επειδή τρώνε στη μάπα τεράστιο κόστος κοινωνικό διακρισης ρατσισμού κτλ συνήθως γίνονται υστερικες κ μισούν τον εαυτό τους για να τα καταφέρουν. Η κοινωνία είναι δομημενη πάνω στην αρχή "αν είσαι γυναίκα μόνο το μουνι σου έχεις για να προοδευεις"

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
παιδιά μ΄αυτά τα φιλοσοφικά που λέτε γάμησε κανείς ή να συνεχίσω στη μαλακία που με δέρνει εφόσον δε γαμάμε ούτως ή άλλως?  :tooth:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Όχι.

Αλλά πιστεύω ότι αν οι "σχέσεις" (φιλικές ή ερωτικές, δεν έχει σημασία) βασίζονται αποκλειστικά στο συμφέρον και όχι στην αμοιβαία εκτίμηση, δεν πρόκειται περί "σχέσεων" αλλά περί εμπορικής συμφωνίας ή απλής κοινωνικής συναστροφής αν θέλετε.
πολλά παντρεμένα ζευγάρια ζουν μαζί ενώ μισιουνται επειδή έχουν κοινά οικονομικά κοινωνικά συμφέροντα. Ως άνθρωποι έχουμε κ ένα  στοιχείο ανθρωπιάς αλλά εύκολα ξεχνάμε την ανθρωπιά μας όταν το συμφέρον μας για κάποιο λόγο αλλάξει. Έτσι νομίζω ίσως είμαι λάθος όμως δεν μπορεί να λες μισανθρωπο όποιον επιλέγει βάση συμφεροντος. Γιατί όλοι το κάνουμε αυτό

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
παιδιά μ΄αυτά τα φιλοσοφικά που λέτε γάμησε κανείς ή να συνεχίσω στη μαλακία που με δέρνει εφόσον δε γαμάμε ούτως ή άλλως?  :tooth:
το παιζω κουλτούρα φίλε αχαχαχαχ αχαχαχαχ

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.638
Πόντοι
606
παντως παιδια αν βρεθει καμια με κανα φραγκο,ενημερωστε τη οτι ξερετε ψηλο,ομορφο,με θεληματικο πιγουνι και αδαμαντινο χαρακτηρα( :sunglasses:).
γιατι με τους ερωτες τα πηραμε τ αρχιδια μας  :dunno:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
παντως παιδια αν βρεθει καμια με κανα φραγκο,ενημερωστε τη οτι ξερετε ψηλο,ομορφο,με θεληματικο πιγουνι και αδαμαντινο χαρακτηρα( :sunglasses:).
γιατι με τους ερωτες τα πηραμε τ αρχιδια μας  :dunno:

ότι κάτσει με φράγκα ψηλέ μου, δικό σου

αλλά για πε.........από εμφάνιση ότι ναναι?

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
οι γυναίκες αγαπητέ ζουν από το μουνι τους στην κοινωνία που ζούμε. Κ όσες δεν ζουν επειδή τρώνε στη μάπα τεράστιο κόστος κοινωνικό διακρισης ρατσισμού κτλ συνήθως γίνονται υστερικες κ μισούν τον εαυτό τους για να τα καταφέρουν. Η κοινωνία είναι δομημενη πάνω στην αρχή "αν είσαι γυναίκα μόνο το μουνι σου έχεις για να προοδευεις"
τυπισσα δεν τις λυπομαστε τις γυναικες πια, μην κουραζεσαι
οι γυναικες ειχαν λογους να πουλανε το μουνι τους ως το 1950 οταν ηταν εκτος ανωτερης εκπαιδευσης, παραγωγικης διαδικασιας και δημοσιας ζωης ακομα και σε αρκετες χωρες της δυσης. γι αυτο ισχυαν 2 πραγματα σε αντισταθμισμα: 1) το γυναικειο προνομιο (τζεντλεμανιλικια, ladies first, προστατευτικοτητες, εξολοκληρου πληρωμη εξοδων γυναικων απο τον αντρα κλπ) και 2) το πουλημα του μουνιου, το οτι τη γυναικα επρεπε να την πληρωνεις μεχρι να πεθανει, να τη ζεις αυτη και τα παιδια της αλλιως γαμησι δεν εχει. γι αυτο και οι παλιες δεν το εδιναν ΠΟΤΕ και ηθελαν κουλουρα ακομα και για να πιασεις μπουτι.
απο το 1960 και μετα και τον εμετικο φεμινισμο εχει κυλησει πολυ νερο στο αυλακι
οι γυναικες εγιναν ισες σε ολα και σε πολλους τομεις πλεον εχουν υπερσκελισει τους αντρες
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ομως ενω η κοινωνικη πραγματικοτητα αλλαξε και κανονικα θα επρεπε να αλλαξουν και οι 2 παραπανω πρακτικες που υπηρχαν ως αντισταθμισμα, αφου οι σημερινες γυναικες δεν τις χρειαζονται η ΔΕ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να τις χρειαζονται για να ζησουν, το γυναικειο προνομιο και η πωληση του μουνιου, εξακολουθουν να υπαρχουν, και για να μη γενικευουμε και πουμε οτι υπαρχουν σε ολες, υπαρχουν σε πολλες, σε παααρα πολλες, στην πλειοψηφια
οι συγχρονες γυναικες εχουν τη λογικη τα δικα μας δικα μας και τα δικα σας δικα μας
γιατι να πληρωνεται ο αντρας παραπανω για την ιδια δουλεια; να πληρωνομαστε το ιδιο
ΟΜΩΣ στα ραντεβου πρεπει να πληρωνει παντα ο αντρας (γυναικειο προνομιο απολιθωμα του παλιου καιρου)
οι κοινωνικες σχεσεις και δη οι σεξουαλικες σχεσεις πρεπει να ειναι ισοτιμες
ΟΜΩΣ ο αντρας πρεπει να πληρωσει σε χρημα, σε προαγωγη, σε ευνοια στο εργασιακο περιβαλλον, σε ανεβασμα κοινωνικης θεσης κλπ κλπ το μουνι για να το γαμησει (πουλημα μουνιου απολιθωμα του παλιου καιρου)
μας δινω ακομα καμια πενηνταρια χρονια ροχαλητου μεχρι να ξυπνησουμε οι αντρες

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.638
Πόντοι
606
αν είχες έρθει προχθές θα χόρταινες περισσότερο  :grin:
τεταρτη κλεινω το βρωμοδοντο.με γαμησε.μια φορα στη θαλασσα ηρθε ενας φιλος κατευθειαν απο απονευρωση.εγω κανω να παρω τα ισα μου μια βδομαδα.τι να πω.το επομενο παντως δε το χανω που να μου το βγαλει με πενσα.

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Αυτό το πραγμα που ακομα και για την επιλογή της πουτσας με βαση τα φραγκα, ξεπετάγεται από καπουενας ρατσισμος με ψεπερναει...

Από που είναι οι γυναικες θυματα ρατσισμου; Το μουνι της πουλαει και αυτό αγοραζω. Αν θελω. Εσυ πουλας νομικες υπηρεσίες και γαμιεσαι με οποιον σου καυλωσει... Δεν βλέπεις μια διαφορα στον τροπο σκεψης και στη σχεση που θα υπαρξει αναμεσα στους δυο ανθρώπους;

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
πολλά παντρεμένα ζευγάρια ζουν μαζί ενώ μισιουνται επειδή έχουν κοινά οικονομικά κοινωνικά συμφέροντα. Ως άνθρωποι έχουμε κ ένα  στοιχείο ανθρωπιάς αλλά εύκολα ξεχνάμε την ανθρωπιά μας όταν το συμφέρον μας για κάποιο λόγο αλλάξει. Έτσι νομίζω ίσως είμαι λάθος όμως δεν μπορεί να λες μισανθρωπο όποιον επιλέγει βάση συμφεροντος. Γιατί όλοι το κάνουμε αυτό

Σεις γενικεύετε, ενώ εγώ εξειδίκευσα. Επίσης σας το ξεκαθάρισα.  Εσείς αναφέρεστε στην ιδιοτέλεια του κάθε ανθρώπου, εγώ αναφέρθηκα στην εκμετάλευση ανθρώπου από άνθρωπο.  :)

Όσο για το φεμινιστικό τσιτάτο του 1960-70 που επαναφέρατε στο προσκήνιο, επιτρέψτε μου να μην το σχολιάσω.  :)

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Λάθος. Φιλοσοφούμεν άνευ μαλακίας. Ακόμα και μετά μαλακίας, όμως, κάτι είναι, καμιά φορά βγαίνει κάτι, αντίθετα με τύπους που γράφουν χρόνια και δεν έχουν γράψει απολύτως τίποτα για τίποτα.

Το γράφω με αφορμή το σχόλιο σου, όχι για σένα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom