Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 63 άτομα (0 μέλη και 63 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Μια χαρά αντερώτηση ήταν. Διότι και η "εκμετάλευση" των  "κοκκινιστών" προς ιδίον όφελος, ένα είδος  απανθρωπιάς είναι. Οπότε, το να αναρωτιέται ο απάνθρωπος γιατί υπάρχουν τόσοι μισάνθρωποι,  είναι μάλλον φαιδρό.
ο καθένας ερωτεύεται αγαπητέ αυτόν που του καλύπτει τις ανάγκες. Αυτό επιλέγει δυστυχώς η ευτυχώς. Κ αυτό δεν είναι απανθρωπια.ουτε μισανθρωπια. Ουδέποτε κάνεις άντρας ερωτεύτηκε μια βουβαλα επειδή είχε καλό χαρακτήρα. Την ερωτεύτηκε όμως κι ας είχε κακιστο χαρακτήρα για τα βυζια κ τον κωλο της. Είναι μισανθρωπος κ απανθρωπος ?με την λογική αυτή είμαστε όλοι. Η επιλογή με κριτήρια συντρόφων εραστων κ φίλων είναι κοινωνική πρακτική κ δεν θα έλεγα κολασιμη από όσο ξέρω. Φαιδρο είναι να θεωρεί κάνεις ότι οι σχέσεις των ανθρώπων είναι αδολες κ γίνονται χωρίς αντίτιμο. Ακόμα κ η σχέση των παιδιών με γονείς είναι σχέση "συμφεροντος".θα μπορούσε να πει κάποιος

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Μπορεί, κατέγραψα πρόχειρα μια σκέψη διαβάζοντας την ανάρτηση εν μέσω αντιπερισπασμών. Πιθανώς είναι ατελής, χωράει μεγάλη κουβέντα.

Έτσι και αλλιώς συζητήσεις περί έρωτος μόνο συμποσιακά μπορούν να λάβουν χώρα.
Ναι μωρέ με κρασί κ μεζέδες είναι συζήτηση τώρα εδώ είναι λίγο μλκια

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
:2funny:

Να κανονίσουμε για τσάι και συμπάθεια αγαπητέ μέσα στην εβδομάδα αν δύνασθε μετά του έτερου παππουδίου.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
ετσι και γραψω ποια 2 βιβλια τελειωσα οι μισοι θα μου κοψετε την καλημέρα  :grin: :grin: ;)
:think:
107051-big.jpg

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
ο καθένας ερωτεύεται αγαπητέ αυτόν που του καλύπτει τις ανάγκες. Αυτό επιλέγει δυστυχώς η ευτυχώς. Κ αυτό δεν είναι απανθρωπια.ουτε μισανθρωπια. Ουδέποτε κάνεις άντρας ερωτεύτηκε μια βουβαλα επειδή είχε καλό χαρακτήρα. Την ερωτεύτηκε όμως κι ας είχε κακιστο χαρακτήρα για τα βυζια κ τον κωλο της. Είναι μισανθρωπος κ απανθρωπος ?με την λογική αυτή είμαστε όλοι. Η επιλογή με κριτήρια συντρόφων εραστων κ φίλων είναι κοινωνική πρακτική κ δεν θα έλεγα κολασιμη από όσο ξέρω. Φαιδρο είναι να θεωρεί κάνεις ότι οι σχέσεις των ανθρώπων είναι αδολες κ γίνονται χωρίς αντίτιμο. Ακόμα κ η σχέση των παιδιών με γονείς είναι σχέση "συμφεροντος".θα μπορούσε να πει κάποιος

Δεν μιλάμε για "έρωτα" και "ερωτευμένους". Μιλάμε για  "χορηγίες" και "χορηγούς".  :)

Τότε να μην αναρωτιέστε γιατί ομορφάντρες όπως ο Σ. Κόνερυ  ο Χ. Τζάκμαν και ο Π. Μπρόσναν είναι παντρεμένοι με μπαζόλες.  :birdman:

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
καμια μερα που θα είμαι σε κεφια θα σας βγαλω φωτο τα βιβλιαράκια μου :grin:

Αν παλι συνεχισετε να μανουριαζετε εδώ μεσα θα σας βαλω και σκαν από τα περιεχομενα να με μπαναρει ο άλλος να παω στο διαολο :2funny: :2funny: :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Δεν μιλάμε για "έρωτα" και "ερωτευμένους". Μιλάμε για  "χορηγίες" και "χορηγούς".  :)

Τότε να μην αναρωτιέστε γιατί ομορφάντρες όπως ο Σ. Κόνερυ  ο Χ. Τζάκμαν και ο Π. Μπρόσναν είναι παντρεμένοι με μπαζόλες.  :birdman:
σε κάθε σχέση υπάρχει συμφέρον. Αυτό είπα γιαυτό χρησιμοποίησα τον ερωτευμένο. Αν υπάρχει εκεί συμφέρον τι να πούμε για τις άλλες σχέσεις ?
Με μπαζολες για σένα μπορεί να είναι κάποιος επειδή έχει τρομερά θέματα αυτοπεποιθησης η περίεργα γούστα. Η γιατί είναι γκει κ η άλλη αποδέχεται την ιδιαιτεροτητα. Κτλ. Θεωρεις δηλαδή ότι οι σχέσεις των ανθρώπων γίνονται αδολα χωρίς κάνεις να περιμένει κάτι από τον άλλο ?χωρίς "αντίτιμο" ?

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Iσως σου δανεισε η αλιντισσα απο την βιβλιοθηκη της, αυτο;
URL]]

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
καμια μερα που θα είμαι σε κεφια θα σας βγαλω φωτο τα βιβλιαράκια μου :grin:

Αν παλι συνεχισετε να μανουριαζετε εδώ μεσα θα σας βαλω και σκαν από τα περιεχομενα να με μπαναρει ο άλλος να παω στο διαολο :2funny: :2funny: :2funny:
συζητάμε μάνα μου. Εγώ αγάπησα τον βασιλοφρονα για τα γλυκά του ματια να τα λέμε αυτά ομωθ αχαχαχαχ

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Κ για να συνεχιστεί η σκέψη μου.. Μη χάσω.. Αν αλλάξουν οι ανάγκες του ενός έρχεται η ρήξη.

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
σε κάθε σχέση υπάρχει συμφέρον. Αυτό είπα γιαυτό χρησιμοποίησα τον ερωτευμένο. Αν υπάρχει εκεί συμφέρον τι να πούμε για τις άλλες σχέσεις ?
Με μπαζολες για σένα μπορεί να είναι κάποιος επειδή έχει τρομερά θέματα αυτοπεποιθησης η περίεργα γούστα. Η γιατί είναι γκει κ η άλλη αποδέχεται την ιδιαιτεροτητα. Κτλ. Θεωρεις δηλαδή ότι οι σχέσεις των ανθρώπων γίνονται αδολα χωρίς κάνεις να περιμένει κάτι από τον άλλο ?χωρίς "αντίτιμο" ?
κοιτα όταν κατι αγοράζεται με χρημα παυει να εχει την ουσια της ανθρώπινης σχεσης. Άλλο δηλαδή καποιος να συμβιβάζεται γιατι μεχρι εκει θεωρει ότι φτανει και άλλο να πουλαει ερωτα.
Μια δηλαδή που ψαχνει χορηγο το κανει επειδή ντρεπεται να δουλεψει σαν πουτανα κατ επαγκελμα αλλα θελει να ζει από το μουνι της

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467

Όχι.

Αλλά πιστεύω ότι αν οι "σχέσεις" (φιλικές ή ερωτικές, δεν έχει σημασία) βασίζονται αποκλειστικά στο συμφέρον και όχι στην αμοιβαία εκτίμηση, δεν πρόκειται περί "σχέσεων" αλλά περί εμπορικής συμφωνίας ή απλής κοινωνικής συναστροφής αν θέλετε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom