The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.270
- Πόντοι
- 25.467
ετσι και γραψω ποια 2 βιβλια τελειωσα οι μισοι θα μου κοψετε την καλημέρα ;)
Τα 50 σχέδια της σβάστικας του Η. Κασιδιάρη;
ο καθένας ερωτεύεται αγαπητέ αυτόν που του καλύπτει τις ανάγκες. Αυτό επιλέγει δυστυχώς η ευτυχώς. Κ αυτό δεν είναι απανθρωπια.ουτε μισανθρωπια. Ουδέποτε κάνεις άντρας ερωτεύτηκε μια βουβαλα επειδή είχε καλό χαρακτήρα. Την ερωτεύτηκε όμως κι ας είχε κακιστο χαρακτήρα για τα βυζια κ τον κωλο της. Είναι μισανθρωπος κ απανθρωπος ?με την λογική αυτή είμαστε όλοι. Η επιλογή με κριτήρια συντρόφων εραστων κ φίλων είναι κοινωνική πρακτική κ δεν θα έλεγα κολασιμη από όσο ξέρω. Φαιδρο είναι να θεωρεί κάνεις ότι οι σχέσεις των ανθρώπων είναι αδολες κ γίνονται χωρίς αντίτιμο. Ακόμα κ η σχέση των παιδιών με γονείς είναι σχέση "συμφεροντος".θα μπορούσε να πει κάποιοςΜια χαρά αντερώτηση ήταν. Διότι και η "εκμετάλευση" των "κοκκινιστών" προς ιδίον όφελος, ένα είδος απανθρωπιάς είναι. Οπότε, το να αναρωτιέται ο απάνθρωπος γιατί υπάρχουν τόσοι μισάνθρωποι, είναι μάλλον φαιδρό.
Ναι μωρέ με κρασί κ μεζέδες είναι συζήτηση τώρα εδώ είναι λίγο μλκιαΜπορεί, κατέγραψα πρόχειρα μια σκέψη διαβάζοντας την ανάρτηση εν μέσω αντιπερισπασμών. Πιθανώς είναι ατελής, χωράει μεγάλη κουβέντα.
Έτσι και αλλιώς συζητήσεις περί έρωτος μόνο συμποσιακά μπορούν να λάβουν χώρα.
Διαβαζω εργα μεγαλων ανδρων... Όχι αυτων που στρογγυλευουν αποψεις για 7000 το μηναΤα 50 σχέδια της σβάστικας του Η. Κασιδιάρη;
παντα μεσα είμαι για τσαι
Να κανονίσουμε για τσάι και συμπάθεια αγαπητέ μέσα στην εβδομάδα αν δύνασθε μετά του έτερου παππουδίου.
Ναι μωρέ με κρασί κ μεζέδες είναι συζήτηση τώρα εδώ είναι λίγο μλκια
Αυτό το εχω διαβασει καιρο με στοχο την αποδομηση... Δυστυχως αν δεν πιστευεις στον καπιταλισμο είναι δυσκολο να το αποδομησεις
κκουκλακι μουΖιγκ :-*
ο καθένας ερωτεύεται αγαπητέ αυτόν που του καλύπτει τις ανάγκες. Αυτό επιλέγει δυστυχώς η ευτυχώς. Κ αυτό δεν είναι απανθρωπια.ουτε μισανθρωπια. Ουδέποτε κάνεις άντρας ερωτεύτηκε μια βουβαλα επειδή είχε καλό χαρακτήρα. Την ερωτεύτηκε όμως κι ας είχε κακιστο χαρακτήρα για τα βυζια κ τον κωλο της. Είναι μισανθρωπος κ απανθρωπος ?με την λογική αυτή είμαστε όλοι. Η επιλογή με κριτήρια συντρόφων εραστων κ φίλων είναι κοινωνική πρακτική κ δεν θα έλεγα κολασιμη από όσο ξέρω. Φαιδρο είναι να θεωρεί κάνεις ότι οι σχέσεις των ανθρώπων είναι αδολες κ γίνονται χωρίς αντίτιμο. Ακόμα κ η σχέση των παιδιών με γονείς είναι σχέση "συμφεροντος".θα μπορούσε να πει κάποιος
σε κάθε σχέση υπάρχει συμφέρον. Αυτό είπα γιαυτό χρησιμοποίησα τον ερωτευμένο. Αν υπάρχει εκεί συμφέρον τι να πούμε για τις άλλες σχέσεις ?Δεν μιλάμε για "έρωτα" και "ερωτευμένους". Μιλάμε για "χορηγίες" και "χορηγούς".
Τότε να μην αναρωτιέστε γιατί ομορφάντρες όπως ο Σ. Κόνερυ ο Χ. Τζάκμαν και ο Π. Μπρόσναν είναι παντρεμένοι με μπαζόλες.
συζητάμε μάνα μου. Εγώ αγάπησα τον βασιλοφρονα για τα γλυκά του ματια να τα λέμε αυτά ομωθ αχαχαχαχκαμια μερα που θα είμαι σε κεφια θα σας βγαλω φωτο τα βιβλιαράκια μου
Αν παλι συνεχισετε να μανουριαζετε εδώ μεσα θα σας βαλω και σκαν από τα περιεχομενα να με μπαναρει ο άλλος να παω στο διαολο
κοιτα όταν κατι αγοράζεται με χρημα παυει να εχει την ουσια της ανθρώπινης σχεσης. Άλλο δηλαδή καποιος να συμβιβάζεται γιατι μεχρι εκει θεωρει ότι φτανει και άλλο να πουλαει ερωτα.σε κάθε σχέση υπάρχει συμφέρον. Αυτό είπα γιαυτό χρησιμοποίησα τον ερωτευμένο. Αν υπάρχει εκεί συμφέρον τι να πούμε για τις άλλες σχέσεις ?
Με μπαζολες για σένα μπορεί να είναι κάποιος επειδή έχει τρομερά θέματα αυτοπεποιθησης η περίεργα γούστα. Η γιατί είναι γκει κ η άλλη αποδέχεται την ιδιαιτεροτητα. Κτλ. Θεωρεις δηλαδή ότι οι σχέσεις των ανθρώπων γίνονται αδολα χωρίς κάνεις να περιμένει κάτι από τον άλλο ?χωρίς "αντίτιμο" ?
σε κάθε σχέση υπάρχει συμφέρον. Αυτό είπα γιαυτό χρησιμοποίησα τον ερωτευμένο. Αν υπάρχει εκεί συμφέρον τι να πούμε για τις άλλες σχέσεις ?
Με μπαζολες για σένα μπορεί να είναι κάποιος επειδή έχει τρομερά θέματα αυτοπεποιθησης η περίεργα γούστα. Η γιατί είναι γκει κ η άλλη αποδέχεται την ιδιαιτεροτητα. Κτλ. Θεωρεις δηλαδή ότι οι σχέσεις των ανθρώπων γίνονται αδολα χωρίς κάνεις να περιμένει κάτι από τον άλλο ?χωρίς "αντίτιμο" ?