Διαγραμμένο μέλος 141202
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 15.256
Καλημέρα Ζιγκ. Τα 'θελες και τα 'παθες λέει η παροιμία!καλα ειναι χτες εκανα μπανιο με βροχη. Αφου δεν επαθα προχτες εμφραγμα ειμαι κομπλε
Καλημέρα Ζιγκ. Τα 'θελες και τα 'παθες λέει η παροιμία!καλα ειναι χτες εκανα μπανιο με βροχη. Αφου δεν επαθα προχτες εμφραγμα ειμαι κομπλε
Αφού έβρεχε χθες όλο το απόγευμα! Στην Αθήνα γιατί δεν έχει άμμο από τη Σαχάρα;Ποιό Λονδίνο, άμμος από τη Σαχάρα είναι, γιαυτό κρύφτηκε ο Ήλιος!
Ρωτώντας πας στην Πόλη φίλε μουεχει δυο μαγαζια αλλα με τις διευθύνσεις δεν το χω και δεν μπορω να ψαξω λινκ απο κινητο
καλημερα και σε σεναΚαλημέρα Ζιγκ. Τα 'θελες και τα 'παθες λέει η παροιμία!
σημερα θα έχει φοβερο καιροΑφού έβρεχε χθες όλο το απόγευμα! Στην Αθήνα γιατί δεν έχει άμμο από τη Σαχάρα;
Σφίγγουν οι κ..οι!καλημερα και σε σενα
Δεν το μετάνιωσα απλα το παρακανει λιγο το νερο με το κρυο απο τις πηγες
και οχι μονο... Προχτες ενιωσα το σωμα μου να μουδιαζει και βγηκα με τα χειλη μπλε. Χτες πιο καλα γιατι εβρεχε αλλα δεν ειχε αεραΣφίγγουν οι κ..οι!
Τη θερμοφόρα που σου σύστησα μη ξεχάσεις!και οχι μονο... Προχτες ενιωσα το σωμα μου να μουδιαζει και βγηκα με τα χειλη μπλε. Χτες πιο καλα γιατι εβρεχε αλλα δεν ειχε αερα
εννοειταιΤη θερμοφόρα που σου σύστησα μη ξεχάσεις!
Θεός!εννοειται
Θαρμοφορα τσιπουρο και καλους μεζεδες για να εχω λιπος την επομενη
Καλημέρα Νικκαλημέρα
σήμερα θα είναι ωραία μέρα όπως και να χει
Καλημέρα στη κούκλα του νήματος. Και γιατί να μην είναι!Καλημέρα σας.... Παρασκευή κ δέκα τρεις. Σήμερα θα είναι ωραία μέρα αλλά θα μπορούσε να ήταν κορυφαία.
Ευχαριστώ πολύ. Δύσκολο να κινηθώ κέντρο σήμερα.Ελενίδη έχει στο κέντρο αν δεν κάνω λάθος κοντά Δημητρίου Γούναρη
σήμερα καλή είναι η μέρα γιατί γκρινιάζεις ?Καλημέρα στη κούκλα του νήματος. Και γιατί να μην είναι!
Η πρωινή ομίχλη (αν την πρόλαβες) μου φέρνει κατάθλιψησήμερα καλή είναι η μέρα γιατί γκρινιάζεις ?