Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 174 άτομα (0 μέλη και 174 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

  • Φευ.

  • 7ακις φευ.

  • Φευ + 7ακις φευ = 14.

  • Where the Gypsy angels go...

  • You won't sleep alone tonight.

  • Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

  • Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

  • Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

  • Μια μελαχρινή!


Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
λονδινο που μενεις σε καμια τρυπα 4 επι 4?

Μπουτάκια Βατράχων αλα προβενσάλ

   14 μπουτάκια βατράχων
   160 γρ. κρέμα γάλακτος
   2 κουτ. σούπας σκόρδο ψιλοκομμένο
   3 κουτ. σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
   3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
   αρκετό ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
   αλάτι
   πιπέρι

Υλικά

   κρέμα γάλακτος -
   σκόρδο -
   μαϊντανός -
   ελαιόλαδο -
   ηλιέλαιο -
   αλάτι -
   πιπέρι -

Εκτέλεση


Ζεσταίνουμε το ηλιέλαιο στο τηγάνι. Αλατοπιπερώνουμε τα μπουτάκια, τα αλευρώνουμε και τα βουτάμε στην κρέμα γάλακτος. Στη συνέχεια τα τηγανίζουμε, μέχρι να ροδίσουν από όλες τις πλευρές. Έπειτα, αλλάζουμε το καμμένο ηλιέλαιο στο τηγάνι με το φρέσκο ελαιόλαδο. Τηγανίζουμε εκ νέου τα μπουτάκια μαζί με το σκόρδο για 2-3 λεπτά. Τα σερβίρουμε στο πιάτο μαζί με το ελαιόλαδο που έχει μείνει στο σκεύος. Πασπαλίζουμε με το μαϊντανό και σερβίρουμε
 

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Μηνύματα
6.505
Κριτικές
4
Like
218
Πόντοι
346
Μπουτάκια Βατράχων αλα προβενσάλ

   14 μπουτάκια βατράχων
   160 γρ. κρέμα γάλακτος
   2 κουτ. σούπας σκόρδο ψιλοκομμένο
   3 κουτ. σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
   3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
   αρκετό ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
   αλάτι
   πιπέρι

Υλικά

   κρέμα γάλακτος -
   σκόρδο -
   μαϊντανός -
   ελαιόλαδο -
   ηλιέλαιο -
   αλάτι -
   πιπέρι -

Εκτέλεση


Ζεσταίνουμε το ηλιέλαιο στο τηγάνι. Αλατοπιπερώνουμε τα μπουτάκια, τα αλευρώνουμε και τα βουτάμε στην κρέμα γάλακτος. Στη συνέχεια τα τηγανίζουμε, μέχρι να ροδίσουν από όλες τις πλευρές. Έπειτα, αλλάζουμε το καμμένο ηλιέλαιο στο τηγάνι με το φρέσκο ελαιόλαδο. Τηγανίζουμε εκ νέου τα μπουτάκια μαζί με το σκόρδο για 2-3 λεπτά. Τα σερβίρουμε στο πιάτο μαζί με το ελαιόλαδο που έχει μείνει στο σκεύος. Πασπαλίζουμε με το μαϊντανό και σερβίρουμε

χαχαχαχ τα ευσημα  μου αγαπητε!!
 

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Μηνύματα
6.599
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Ε ναι, είμαι από τα τζόβενα εδώ μέσα.
 

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Μηνύματα
6.505
Κριτικές
4
Like
218
Πόντοι
346
Εδώ είσαι ποντικομαμη?


Εγω δεν μαζευω χορηγους απλώς με πλησιάζουν συνήθως ευκατάστατοι που έχουν διάθεση να μου προσφέρουν. :)

αληθεια?? τυχερηηηη
εγω συνηθως τους πληρωνωω κι απο πανωωω  :2funny:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom