Διαγραμμένο μέλος 141202
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 15.256
Το λιγότερο που θα μπορούσες να κάνεις ...βεβαίως..
Το λιγότερο που θα μπορούσες να κάνεις ...βεβαίως..
Ευχαριστώ, οπωσδήποτε!Και που σαι βλαντ τα τριγωνα μην ξεχασεις
αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι γαματε μικροβυζες;Ευχαριστώ πολύ φίλε
καλημερα κουκλακι. Ναι ειναι δυσκολο.εγω νομιζα οτι σταματαω για πλακα αλλα χωρις να εχω δοκιμασει ποτεΚαλημέρα Βλου Βλου και εσύ ζιγκ μου.δύσκολο το ρημάδι να κοπεί πολύ δύσκολο. Εμένα με βοηθαει ο οργανισμός μου. Βγάζει αγανάκτηση αν καπνισω.
για εργαζομενες λεω...θα σε φαγω
σωστο κ αυτοΝαι αλλά πολύ Silicon Valley κυκλοφορεί ρε φίλε, αμάν πια!
τα κειμενα σας αποτελουν παρακαταθηκη για εναν τοπο με θεματολογια τον αγοραιο ερωτα. Θα επρεπε να κερδιζετε κατι παραπανω απο ικανοποιησηΌπως γράφω και στο σχόλιο της κριτικής μου όταν έχουμε τέτοιους αναγνώστες δε γράφουμε τζάμπα
στον αγοραιο ερωτα... Στο σαιτ ψαχνουμε τα κλικ και τα ενδιαφεροντα κειμενα ;)Στον αγοραίο έρωτα την ικανοποίηση ψάχνουμε ...
καλο ταξιδι φιλεΝα με συγχωρείτε, σπεύδω γιατί ανυπομονώ να βρεθώ κοντά στην Έρι σήμερα!
Το ιδανικό μέγεθος βυζιου είναι αυτό που χωράει στο ποτήρι της σαμπάνιας λέγαμενε οι αρχαίοι μας προγονόι.αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι γαματε μικροβυζες;
Σας αφηνω κ εγω παω για πεζοπορια και μετα βουτια
Καλημέρα γερόντια.
Εσύ πάντως ανεψιέ είσαι για πολύ τρέξιμο
Το ιδανικό μέγεθος βυζιου είναι αυτό που χωράει στο ποτήρι της σαμπάνιας λέγαμενε οι αρχαίοι μας προγονόι.
Καλήμερα παιδάκια(όχί πα ι Δακία)
εσυ αστατε εισαι ανθρωπος της ηδονης δε καθε επιπεδο..
εσυ αστατε εισαι ανθρωπος της ηδονης δε καθε επιπεδο..το ιδανικο μεγεθος ειναι αυτο που αρεσει στον καθενα !!! εμενα με αρεσουν ολα!!!