Δ
Διαγραμμένο μέλος 136408
Επισκέπτης
θα πεταχτείς μεσα από την ντουλαπα?
δηλαδή θα βγεί "out of the closet"; Υπονοείς κάτι εδώ, φίλτατε
θα πεταχτείς μεσα από την ντουλαπα?
ο νικ εχει καραπουτσακλαρα...θα μου το σπασει το γκομενετο... :Sδηλαδή θα βγεί "out of the closet"; Υπονοείς κάτι εδώ, φίλτατε
όχι τυπε...τι φρουτο ηταν αυτό,κανα κοριτσακι με πουλακι?ραο, εσύ δεν ήσουν φαν του μυστικού? λαθος θυμάμαι?
όχι τυπε...τι φρουτο ηταν αυτό,κανα κοριτσακι με πουλακι?
α ναι εσύ αγαπάς Μαριάννα
γεια σου ερι
δεν ειναι δικια μου καπου την βρηκασιγά μωρή, βγάζεις την πούτσα σου και χύνεις όπου να ναι
καλως το παιδιγεια σου ερι
δεν ειναι δικια μου καπου την βρηκα
καλως το παιδι
Καλα κάνει η Μαριαννα ειναι καβλε, εγω ειμαι ντεκαβλε, ζορικη και αναρχικη.Δεν ειμαι για τα μουτρα του :-*ο από πάνω σου σε χαιρετάει, αλλά γουστάρει Μαριάννα, μην του μιλάς
μου ειχε θυμωσει επειδή της τονε ακουμπησα λιγο στο παγκακι, αλλα τωρα της περασε...είσαι και βιαστική
Καλα εσυ στα ονειρά σου πρέπει να εχεις γαμήσει ακόμα και την σαρλιζ θερόν. φαντασία μου πλανεύτρα εισαι η πιο μεγάλη ψεύτραμου ειχε θυμωσει επειδή της τονε ακουμπησα λιγο στο παγκακι, αλλα τωρα της περασε...
που παθ; ηθελα να συζητησουμε για τον αραχνο και τα γλειφομουνιαφεύγω να μην ξενιτεύεστε πάλι, πείτε τα εδώ
γιατι με λες μελατο?δεν είμαι μελατος... :'(Καλα εσυ στα ονειρά σου πρέπει να εχεις γαμήσει ακόμα και την σαρλιζ θερόν. φαντασία μου πλανεύτρα εισαι η πιο μεγάλη ψεύτρα
εσυ το είπες εγω σου φταίω τωρα;γιατι με λες μελατο?δεν είμαι μελατος... :'(