Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 7.659
- Πόντοι
- 1.406
Η πενταγιωτισσα και η Ριτα Χεϊγουορθ εχουν κανει τοσο ντορο μονο με χεριαυτο που συγχαίρουμε την πενταγιωτισα επειδη εβγαλε χερι πως να το χαρακτηρισω ;
Η πενταγιωτισσα και η Ριτα Χεϊγουορθ εχουν κανει τοσο ντορο μονο με χεριαυτο που συγχαίρουμε την πενταγιωτισα επειδη εβγαλε χερι πως να το χαρακτηρισω ;
Ε αν εβγαλε και ποδι ...Εβγαλε και ποδι ρε.
Απλα φανηκε οτι ειναι χοντρουλα, αλλα τα εβαλε.
Εσυ πχ δεν εχεις βαλει τιποτα.
γεια σου κοσμακοστακιΚαλησπέρα στα νιάτα
γεια σου κοσμακοστακι
ε ζω. κάτι ειναι και αυτόΧρονια πολλά δεν τα είπαμε , τι κάνεις ?
Εσυ πχ βαζεις αβαταρ κατι ποδια ενος μοντελου, πολλοι εδω χρησιμοποιουν και την φαντασια τους και σε νομιζουν για γκομεναρα.Ε αν εβγαλε και ποδι ...
ο πουτσος με ενδιαφερει αν δω μικρο μου φευγουν ολα και ο ερωτας και η αγαπη και τα παντα
Εβγαλε και ποδι ρε.
Απλα φανηκε οτι ειναι χοντρουλα, αλλα τα εβαλε.
Εσυ πχ δεν εχεις βαλει τιποτα.
κωλο δινεις?τυπε μαλλιασε η γλωσσα μου να λεω οτι τα ποδια στο αβαταρ ειναι δικα μου, δε φταιω εγω που κανενας δε με πιστεψε!! Μαλιστα απτη πρωτη στιγμη της εγγραφης μου εδω ειχα δειξει κ με φωτο στο προφιλ μου οτι δεν ειμαι αδυνατη, αυτο ομως δε παει να πει οτι δεν ειμαι κ μουναρα!
τυπε μαλλιασε η γλωσσα μου να λεω οτι τα ποδια στο αβαταρ ειναι δικα μου, δε φταιω εγω που κανενας δε με πιστεψε!! Μαλιστα απτη πρωτη στιγμη της εγγραφης μου εδω ειχα δειξει κ με φωτο στο προφιλ μου οτι δεν ειμαι αδυνατη, αυτο ομως δε παει να πει οτι δεν ειμαι κ μουναρα!
κωλο δινεις?
εμενα η δικια μου δεν μου δινει...πως να της το παρω? :'( :'( :'( :'(όπως έχει πεί και η σοφή Βασιλοφρόνοβα, ο κώλος μιας γυναίκας δεν δίνεται, αλλά παίρνεται. Τα σέβη μου
όπως έχει πεί και η σοφή Βασιλοφρόνοβα, ο κώλος μιας γυναίκας δεν δίνεται, αλλά παίρνεται. Τα σέβη μου
Μην χολοσκάς mon cheri, δεν έχεις να αποδείξεις τίποτα και σε κανέναν. Αγάπη μόνο! Hasta la victoria siempre! Venceremos!
εμενα η δικια μου δεν μου δινει...πως να της το παρω? :'( :'( :'( :'(
εμενα η δικια μου δεν μου δινει...πως να της το παρω? :'( :'( :'( :'(
γλύφεις καλά όλη την περιοχή από μουνί μέχρι κωλοτρυπίδα, αφού φτιαχτεί πετάς δάχτυλο στο μουνί ενώ γλύφεις κλειτορίδα, μετά πετάς και ένα καλά σαλιωμένο δάχτυλο στη σούφρα, όσο καβλώνει πετάς και ένα δεύτερο
ε μετά με φωνάζεις
θα πεταχτείς μεσα από την ντουλαπα?ε μετά με φωνάζεις
μάλλον η άλλη θα σε φωνάζει: Νικ, έλα να δείς τι μού 'κανε...