Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (0 μέλη και 46 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
τύπε νοικοκύρης είναι ο άνθρωπος
Δεν φτανει παντα αυτο ρε νικ.Εμεις μλκ ειμαστε και δεν καναμε ακομα οικογενεια..νταξει θελει να γινουν καποια πραγματα στην ζωη μας πρωτα π.χ δουλεια,καποια φραγκα στην ακρη ωστε να μην σε κυνηγυσουν μετα αυτα οταν θα εχεις χιλια δυο να πληρωνεις και να εχεις και παιδια να μεγαλωσεις.καταλαβες  ;)

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.858
Πόντοι
2.606
Δεν φτανει παντα αυτο ρε νικ.Εμεις μλκ ειμαστε και δεν καναμε ακομα οικογενεια..νταξει θελει να γινουν καποια πραγματα στην ζωη μας πρωτα π.χ δουλεια,καποια φραγκα στην ακρη ωστε να μην σε κυνηγυσουν μετα αυτα οταν θα εχεις χιλια δυο να πληρωνεις και να εχεις και παιδια να μεγαλωσεις.καταλαβες  ;)
τυπε ξεκινα να μαθεις και συ να βαφεις  :grin:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
τυπε ξεκινα να μαθεις και συ να βαφεις  :grin:
Σιγα το δυσκολο ,λες να μην ξερω να βαφω  :grin: αλλα ειναι αλλο να κανεις αυτη τη δουλεια χρονια και σε συνεργεια οπου γνωριζεις πολυ κοσμο και εχεις πελατεια και αλλο να ξεκινησω εγω τωρα...ουτε οι δικοι μου δεν θα με προτιμησουν  :grin:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786

μικρός είμαι θα μάθω  :coffee:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
μικρός είμαι θα μάθω  :coffee:
Τι αναγκη εχεις εσυ τυπε..απο τι καταλαβα εχεις φραγκα οποτε στα @@ ζεις την ζωη που θελεις και δεν ξερω αμα εισαι και εργενης οπου εκει περνας καλυτερα ως μια ηλικια γιατι μετα αμα το αφησεις το πολυ,πολυ να γινεις αντρας καμια ρωσιδας στα γεραματα σου για να σε φαει την περιουσια. :grin:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Τι αναγκη εχεις εσυ τυπε..απο τι καταλαβα εχεις φραγκα οποτε στα @@ ζεις την ζωη που θελεις και δεν ξερω αμα εισαι και εργενης οπου εκει περνας καλυτερα ως μια ηλικια γιατι μετα αμα το αφησεις το πολυ,πολυ να γινεις αντρας καμια ρωσιδας στα γεραματα σου για να σε φαει την περιουσια. :grin:

δεν έχεις και καμιά ξέμπαρκη ξαδέλφη να βολευτεί μαζί μου  :-

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.858
Πόντοι
2.606
Σιγα το δυσκολο ,λες να μην ξερω να βαφω  :grin: αλλα ειναι αλλο να κανεις αυτη τη δουλεια χρονια και σε συνεργεια οπου γνωριζεις πολυ κοσμο και εχεις πελατεια και αλλο να ξεκινησω εγω τωρα...ουτε οι δικοι μου δεν θα με προτιμησουν  :grin:
τυπε ολα ειναι μαρκετινγκ θα ριξεις το ποιημα οτι εργα σου εχουν εκτεθει στην γκαλερι ζουμπουλακη  και οτι κατ εξαιρεση μπηκαν και στο μουσειο κυκλαδικης τεχνης ανεξαρτητα αν εγιναν στην θεσσαλονικη  :grin:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
δεν έχεις και καμιά ξέμπαρκη ξαδέλφη να βολευτεί μαζί μου  :-
Αμα χωρισει καμια θα σε κανω προξενειο.. :grin: Παντως να ξερεις αμα γινει κατι ποτανες και τετοια κομενα! θα σε παρακολουθουμε 24 το 24 ωρο..   :P

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.055
Πόντοι
5.006
Αμα χωρισει καμια θα σε κανω προξενειο.. :grin: Παντως να ξερεις αμα γινει κατι ποτανες και τετοια κομενα! θα σε παρακολουθουμε 24 το 24 ωρο..   :P
ωραιος ρε παλιομαλακα...στον νικ ταζεις ξαδερφες και σε μενα μου πασαρες τους ξαδερφους σου... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
ωραιος ρε παλιομαλακα...στον νικ ταζεις ξαδερφες και σε μενα μου πασαρες τους ξαδερφους σου... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
Τι να σε κανουμε εσενα ρε γιδι..να σε ταιζουμε τζαμπα  :2funny: βρες δουλεια,μασε και κανα φραγκο στην ακρη,ξεκοψε και απ τα μπουρδελα κομ και τοτε τα ξανα λεμε. :birdman:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.055
Πόντοι
5.006
Τι να σε κανουμε εσενα ρε γιδι..να σε ταιζουμε τζαμπα  :2funny: βρες δουλεια,μασε και κανα φραγκο στην ακρη,ξεκοψε και απ τα μπουρδελα κομ και τοτε τα ξανα λεμε. :birdman:
ειμαι παιδι μαλαμα...δηλαδη προτιμας τον νικ μονο και μονο για την βοϊδοπουτσα του???? :'(

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66

ενώ έχεις δικιο, αμα ζείς στο Ελλάντα δεν ισχύουν αυτά ,ότι πιείς και οτι αρπάξει ο κώλος είναι η εφαρμοστέα τακτική σε όλα τα επίπεδα  :rolleyes: :rockon: :2funny:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
ειμαι παιδι μαλαμα...δηλαδη προτιμας τον νικ μονο και μονο για την βοϊδοπουτσα του???? :'(
Οχι ρε...αλλα ειπες οτι εχεις σχεση και να θελω να σε κανω προξενειο δεν θα το δεχτουν σιγουρα οι ξαδερφες,βλεπεις με δεσμευμενους δεν πανε.. :-

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom