Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (0 μέλη και 42 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
η ξαδερφη σου είναι μπαζο?
Τωρα που εχει δυο παιδια ψιλομπαζεψε αν και δεν ειναι πολυ μεγαλη στα 25+  παλιοτερα οταν ηταν πιτσιρικα και πηγαιναμε για κανα μπανακι παραλια, ολοι με κοιτουσαν και πιστευω ελεγαν απο μεσα τους που πας ρε καραμητρο με τετοιο ωραιο μωρο!  :grin: νταξει πως την καταφερε ο αλλος ο τακης και τον παντρευτηκε αυτο μου ειναι ακομα απορια, γιατι ασε που δεν βλεπεται ο τυπος ειναι και ενας απλος βαφεας  :S αν ειχε μυαλο αυτο το κοριτσι θα τυλιγε ανετα ενα εμφανισιμο με λεφτα και δεν θα ζουσε δυσκολα και αυτη τωρα. :)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.056
Πόντοι
5.006
Τωρα που εχει δυο παιδια ψιλομπαζεψε αν και δεν ειναι πολυ μεγαλη στα 25+  παλιοτερα οταν ηταν πιτσιρικα και πηγαιναμε για κανα μπανακι παραλια, ολοι με κοιτουσαν και πιστευω ελεγαν απο μεσα τους που πας ρε καραμητρο με τετοιο ωραιο μωρο!  :grin: νταξει πως την καταφερε ο αλλος ο τακης και τον παντρευτηκε αυτο μου ειναι ακομα απορια, γιατι ασε που δεν βλεπεται ο τυπος ειναι και ενας απλος βαφεας  :S αν ειχε μυαλο αυτο το κοριτσι θα τυλιγε ανετα ενα εμφανισιμο με λεφτα και δεν θα ζουσε δυσκολα και αυτη τωρα. :)
αρα στα λογια μου ερχεσαι..ητο μουναρα κομμωτρια...
τι πανε και παντρεύονται ρε πουστη μου από τα 20 και σπερνουν και κουτσουβελα, ενώ υπαρχουν τοσο δυνατοι  χυστες (όπως εγω) που θα μπορουσαν να τις βουλωσουν ολες τις τρουπες τους?????? :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.858
Πόντοι
2.606
τυπε μπορει να της πλασαριστηκε σαν ο χατζηκυριακος γκικας του ελαιοχρωματισμου  :grin:

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
218
Πόντοι
346
τι πανε και παντρεύονται ρε πουστη μου από τα 20 και σπερνουν και κουτσουβελα, ενώ υπαρχουν τοσο δυνατοι  χυστες (όπως εγω) που θα μπορουσαν να τις βουλωσουν ολες τις τρουπες τους?????? :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

λολ

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Βρε καλα εκανε,αγαπησε και εκανε οικογενεια και σε καλη ηλικια για να δουλεψει και να μεγαλωσει και τα παιδια της.Απλα τα εκανε με λαθος αντρα,το μονο του θετικο ειναι οτι δουλευει ολοι μερα δεν ειναι κοπροσκυλο,αυτο του το αναγωριζω.

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
τυπε μπορει να της πλασαριστηκε σαν ο χατζηκυριακος γκικας του ελαιοχρωματισμου  :grin:
Οχι ρε οταν την γνωρισε δεν εκανε ακομα αυτη την δουλεια  :grin: οχι οτι θα ειχε καποιο προβλημα η ξαδερφη μου...ο ερως τετοια δεν κοιτα :S

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.056
Πόντοι
5.006
Οχι ρε οταν την γνωρισε δεν εκανε ακομα αυτη την δουλεια  :grin: οχι οτι θα ειχε καποιο προβλημα η ξαδερφη μου...ο ερως τετοια δεν κοιτα :S
μπορει να εχει μεγαλο ματζαφλαρι....

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.858
Πόντοι
2.606
Βρε καλα εκανε,αγαπησε και εκανε οικογενεια και σε καλη ηλικια για να δουλεψει και να μεγαλωσει και τα παιδια της.Απλα τα εκανε με λαθος αντρα,το μονο του θετικο ειναι οτι δουλευει ολοι μερα δεν ειναι κοπροσκυλο,αυτο του το αναγωριζω.
τυπε οσο δουλευει ολη μερα στο βαψιμο μηπως την σπατουλαρει αλλος? :grin:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
μπορει να εχει μεγαλο ματζαφλαρι....
Οχι δεν πιστευω αμα ηταν ετσι θα ειχε και γκομενα ποιο πριν αυτος,αλλα απο σο θυμαμαι ελευθερος ηταν...ειναι ποιο μεγαλος και κοντα στην ηλικια μου και τον ηξερα πριν γνωρισει την ξαδερφη μου.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.056
Πόντοι
5.006
Οχι δεν πιστευω αμα ηταν ετσι θα ειχε και γκομενα ποιο πριν αυτος,αλλα απο σο θυμαμαι ελευθερος ηταν...ειναι ποιο μεγαλος και κοντα στην ηλικια μου και τον ηξερα πριν γνωρισει την ξαδερφη μου.
τυπε εχεις καμια άλλη εξαδερφη που να ψάχνεται για ποτσο? :think:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
τυπε οσο δουλευει ολη μερα στο βαψιμο μηπως την σπατουλαρει αλλος? :grin:
Μπαα δεν ειναι τετοια..αλλα και παλι δεν προλαβαινει να παρει ανασα με δυο μωρα και με δουλεια, ολοι μερα τρεχει η καημενη.Εδω στοον ελευθρο τους χρονο αυτος βαφη οτι βρει ξερεις για να βγαλει ετσι κανα μαυρο μεροκαματο και αυτη κουρευει γνωστες στο σπιτι.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.858
Πόντοι
2.606
Μπαα δεν ειναι τετοια..αλλα και παλι δεν προλαβαινει να παρει ανασα με δυο μωρα και με δουλεια, ολοι μερα τρεχει η καημενη.Εδω στοον ελευθρο τους χρονο αυτος βαφη οτι βρει ξερεις για να βγαλει ετσι κανα μαυρο μεροκαματο και αυτη κουρευει γνωστες στο σπιτι.
17-painting-incidents-fails-more-cool-stuff-bonus-3-mr-bean-masterpieces-8__605.gif

URL]]

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
τυπε εχεις καμια άλλη εξαδερφη που να ψάχνεται για ποτσο? :think:
:2funny: εχω πολλες αλλα ολες ειναι παντρεμενες η αραβωνιασμενες και οι περισσοτρες κατω των 30 και με παιδια. ;) Αν παντως σε ενδαφερει εχω και κανα δυο οτι να 'ναι ξαδερφια που δεν θα ειχαν προβλημα να σου ριχνα καναν ποτσο..  :2funny:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.056
Πόντοι
5.006
:2funny: εχω πολλες αλλα ολες ειναι παντρεμενες η αραβωνιασμενες και οι περισσοτρες κατω των 30 και με παιδια. ;) Αν παντως σε ενδαφερει εχω και κανα δυο οτι να 'ναι ξαδερφια που δεν θα ειχαν προβλημα να σου ριχνα καναν ποτσο..  :2funny:
:S  :badair:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Βαφεας αυτοκινητων ειναι αλλα μια κυριακη αμα τους πεις εχω ξερω ενα φρακτη στο χωριο για βαψιμο, παιρνει τα χρωματα που θελεις και ερχεται ασυζητητι  :grin: δουλευει πολυ ο φουκαρας δεν χαμπαριαζει ετσι εμαθε απο μικρος.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.858
Πόντοι
2.606
Βαφεας αυτοκινητων ειναι αλλα μια κυριακη αμα τους πεις εχω ξερω ενα φρακτη στο χωριο για βαψιμο, παιρνει τα χρωματα που θελεις και ερχεται ασυζητητι  :grin: δουλευει πολυ ο φουκαρας δεν χαμπαριαζει ετσι εμαθε απο μικρος.
τυπε αναλαμβανει και πινακες?  :grin:
URL]]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom