erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
αυτός ειναι ο νικ μικρος..Σφάλλετε!
Ιδού η επιτομή του νήματός μας.
αυτός ειναι ο νικ μικρος..Σφάλλετε!
Ιδού η επιτομή του νήματός μας.
η επιγραφη vintage tearoom στο βαθος δειχνει τα μερη οπου προτιμουν να συγχρωτιζονται οι θαμωνες του παροντος νηματοςπω πω τι εβαλες
αυτός ειναι ο νικ μικρος..
παιδια πιστευω οτι ηρθε η ωρα να την πεσω στον Τομα. Μονο σε αυτον δεν την εχω πεσει
Ε δεν γινεται αλλο φτανει. θα υποκυψω πιπινακι
νομιζω ξεχνας οτι πηγαιναμε για λογοδοσιματα και μετα ελειψα για λιγο καιρο και ηρθα και σε βρηκα αρραβωνιασμενη με το βασιλοφροναπαιδια πιστευω οτι ηρθε η ωρα να την πεσω στον Τομα. Μονο σε αυτον δεν την εχω πεσει
κανε κανα κρυο ντουζ και ασε τα σαλιαρισματαΕ δεν γινεται αλλο φτανει. θα υποκυψω πιπινακι
κανε κανα κρυο ντουζ και ασε τα σαλιαρισματα
δεν σε χαλασε που σε κατουρησαΚαλημέρα, κ. συνάδελφε!
δεν σε χαλασε που σε κατουρησα
Η απόλυτη καταντια, ξεφτιλα και υποκρισία!!!
Εχετε σπασει καθε ρεκορ εδω μεσα.
Maximos got the sack?
Ooooh, dear! It 's a cruel... cruel life ...
So ... Maximos is muted ...
Τι κρίμα! Ένα νικ γεμάτο οξυδέρκεια, χιούμορ, ευγένεια, διακριτικότητα και μιουταρίστηκε;
Τι σκληρή συμπεριφορά για ένα νικ, που το μόνο που έκανε ήταν να λείχει τον δροσερό Αλέξανδρο [ το δροσερός χωρίς αυτάκια ] 24/7;
Διά το γεγονός αυτό θρηνούσε η γάτα εγγύθεν του κάδου απορριμάτων;
κ. maximos, πιστεύω ότι θα διαβάσετε αυτή την ανάρτηση και γι΄ αυτό ομιλώντας απολύτως σοβαρά, επιτρέψατέ μου να προβώ σε μία υπενθύμιση προς εσάς και να σας δώσω μία συμβουλή.
Υπενθύμιση: Στο νήμα τούτο όταν θιχτεί κάποιο μέλος από κάποιον τρίτο, τότε όλοι μας αντιδρούμε ενωμένοι και στεκόμαστε στο πλευρό του αμυνομένου μέλους μας [ ακόμη και αν αυτό το μέλος μας δεν έχει ανάγκη προστασίας αλλά μπορεί να προστατευθεί και μόνο του ]. Άρα λοιπόν αυτό που επιχειρήσατε, με προφανή σκοπό να κερδίσετε τα εύσημα του δροσερού Αλεξάνδρου, δεν μπορούσε να έχει κάποια τύχη.
Συμβουλή: Δεν δίνουμε ποτέ γροθιά στο μαχαίρι.
Να είσθε καλά και να περνάτε καλά στην πραγματική ζωή σας. Σ΄ εμάς δεν θα λείψετε!
επρεπε να ερθεις στους γονεις μου να με ζητησεις πριν φυγειςνομιζω ξεχνας οτι πηγαιναμε για λογοδοσιματα και μετα ελειψα για λιγο καιρο και ηρθα και σε βρηκα αρραβωνιασμενη με το βασιλοφρονα
ξερεις ποσο καιρο εκανα να το ξεπερασω;
επρεπε να ερθεις στους γονεις μου να με ζητησεις πριν φυγεις
Τωρα ειναι σωστονομιζω ξεχνας οτι πηγαιναμε για λογοδοσιματα και μετα ελειψα για λιγο καιρο και ηρθα και σε βρηκααρραβωνιασμενηπαντρεμενη με το βασιλοφρονα
ξερεις ποσο καιρο εκανα να το ξεπερασω;
Τωρα ειναι σωστο