raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 23.055
- Πόντοι
- 5.006
ποιον να σκοτωσει?ολη μερα σπιτι είναι...τυπε κανε κανα φονο η κανα βιασμο και θα σου στελνουνε γραμματα στη φυλακη με τα στριγκακια τους :S
ποιον να σκοτωσει?ολη μερα σπιτι είναι...τυπε κανε κανα φονο η κανα βιασμο και θα σου στελνουνε γραμματα στη φυλακη με τα στριγκακια τους :S
οποτε δε θα του κακοφανει που μετα θα ειναι ολη μερα στη φυλακηποιον να σκοτωσει?ολη μερα σπιτι είναι...
οποτε δε θα του κακοφανει που μετα θα ειναι ολη μερα στη φυλακη
ο λακης γαβαλας ελεγε οτι στη φυλακη ετρωγαν καθε μερα φασολακια κ ειχε κ κατσαριδες μεσα
ναι γιατι ειναι τζουτζεςο λακης γαβαλας ελεγε οτι στη φυλακη ετρωγαν καθε μερα φασολακια κ ειχε κ κατσαριδες μεσα
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/avatars/Top%20Avatars/Alien-Red-Card.gif.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Σοκάρει ο Λάκης Γαβαλάς: "Στη φυλακή δύο άτομα με είχαν..."!!!!!!
kaλημέρα καθάρματα
αυτέ οι οδηγίες για τσαγια,ζάχαρες και τα λοιπά ,δεν αφορούν την πλειονότητα των παρευρισκομένων,
αν έχετε τίποτα κατευναστικά για πρωινομεσημεριανές στήσεις να τις ..ακούσομεν παρακαλώ
λοβ γιου ντοπαkala οταν θα βγω με την ερι στο γκαζι με τα ντυσιματα μου ολες θα με κοζαρουν
Ερωτευόμαστε με συγκεκριμένη διαδικασία. Γονίδια κοινωνικές νόρμες σχέση με οικογένεια χημεία και κυρίως παραμυθα..τι θέλουμε να πιστέψουμε ότι είναι ο αλλος αγαπητο πουλι
κοινωνικες νορμες ειναι τα λεφτα;Ερωτευόμαστε με συγκεκριμένη διαδικασία. Γονίδια κοινωνικές νόρμες σχέση με οικογένεια χημεία και κυρίως παραμυθα..τι θέλουμε να πιστέψουμε ότι είναι ο αλλος αγαπητο πουλι
[move][size=30pt]Από τα highlights του νήματος![/size][/move]
είναι τα λεφτα, είναι το ιματζ το κοινωνικο, η θέση, η γνώμη των αλλωνονανε. Καλά μην νομίζεις και εγω ότι τα ξέρω. Μια γνώμη λεγω για να το παιξω μορφωμενη κι ετσ..μπας και ριξω κανενα γκομενακικοινωνικες νορμες ειναι τα λεφτα;
μη με κανετε να νιωθω ασχημα
εχω βγαλει μετα βιας το δημοτικο...
[move][size=30pt]Από τα highlights του νήματος![/size][/move]
μπλιζ εβαλα αβαταρ την γιαγιακα μπας και σου κανω κουκου και εσύ με ειρωνευεσαι.
πω πω τι εβαλεςνομιζω οι 7 χιλιαδες σελιδες του παροντος νηματος συμπυκνωνονται στην ακολουθη φωτο
ειχα γιαγιακα πριν μια τσουλιτσα με μαγιο αλλα εσυ τιποτα ουτε μια λεξη αβροτητας *PΓάτες βλέπω και όχι γιαγιάκα...
νομιζω οι 7 χιλιαδες σελιδες του παροντος νηματος συμπυκνωνονται στην ακολουθη φωτο