Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Ζίγκ θες να παντρευτούμε κι εμείς και να κάνουμε παρέα με την Ερη και τον Βασιλόφρων?  :2funny: :2funny: :2funny:
να κανετε και κανα κουτσουβελο και να γινεται σαν τους τυπους που βγαινουν ζευγαρια με τα καροτσια στις καφετεριες και τσακωνονται οι αντρες με τις γυναικες ποιος θα ταισει με το μπιμπερο το σκασμενο για να κουτσομπολεψει ο αλλος με την ησυχια του

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
τζον δεν πιστευω να θες να με μεταχειρίζεσαι σαν πουτανα... Σεβασμος!
Βλέπεις πως την εχει ο βικινγκ τη δικια του. Κυρια

johnkark

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2015
Like
2
Πόντοι
1
:rockon: :rockon: :rockon:
Απορία: Αυτός ο Πίκερ δε βαριέται ποτέ?  :idiot: :idiot:

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Εχει πρόβλημα εκανε καταθεση ψυχης.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Εχει πρόβλημα εκανε καταθεση ψυχης.
ακριβως  :-
δυστυχως ομως ο ριγκομορτης συνεχιζει να τον τραμπουκιζει και να του λεει εισαι ψυχασθενης αντε παρε τα φαρμακα συ και τετοια
ειμαι στο τσακ να αρχισω το ριγκομορτη σε θερμοπυρηνικο σκατωμα
θα περιμενω αλλο λιγο  :-

johnkark

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2015
Like
2
Πόντοι
1
δυστυχως ομως ο ριγκομορτης συνεχιζει να τον τραμπουκιζει και να του λεει εισαι ψυχασθενης αντε παρε τα φαρμακα συ και τετοια
Κοίτα το χει παχύνει ο ριγκομόρτης,γιατί στο φινάλε στα παπάρια μας τι κάνει ο καθένας, αλλά όχι και να το χειροκροτάμε ρε πουλί. Το παληκάρι όντως έχει πρόβλημα, δεν είναι όμως και για σιγοντάρισμα.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Κοίτα το χει παχύνει ο ριγκομόρτης,γιατί στο φινάλε στα παπάρια μας τι κάνει ο καθένας, αλλά όχι και να το χειροκροτάμε ρε πουλί. Το παληκάρι όντως έχει πρόβλημα, δεν είναι όμως και για σιγοντάρισμα.
οταν σου γραφει οτι η μεγαλυτερη απολαυση του ειναι να τρωει το βραδυ σπιτι του μονος του πατατακια θελει λιγο σιγονταρισμα
μη σου πω εγω σοβαρα το εχω σκεφτει να του πω να παμε παρεα για ενα γαμησακι στο μεταξι  :grouphug:

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Αστον ρε καλο του κανει. Αν δεν γραφει κανενας και γραφει ο πικερακος μονος του, είναι σαν να μην υπαρχει το νημα...

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
οταν σου γραφει οτι η μεγαλυτερη απολαυση του ειναι να τρωει το βραδυ σπιτι του μονος του πατατακια θελει λιγο σιγονταρισμα
μη σου πω εγω σοβαρα το εχω σκεφτει να του πω να παμε παρεα για ενα γαμησακι στο μεταξι  :grouphug:
Σωραιος  :thumbsup:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Αστον ρε καλο του κανει. Αν δεν γραφει κανενας και γραφει ο πικερακος μονος του, είναι σαν να μην υπαρχει το νημα...
νταξει μπορει να τον κοντραρει να γινεται τζερτζελο αλλα να αφησει εξω ψυχασθενειες και φαρμακα
δηλαδη αμα του πατας τον καλο του αλλου τι θα καταλαβεις;

johnkark

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2015
Like
2
Πόντοι
1
Εγώ πάντως πιστεύω ότι είναι ΚΑΡΑτρολ. Αν πάλι δεν είναι, ένα μετάξι  :grouphug: θα ήταν ότι πρέπει  :thumbsup:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Εγώ πάντως πιστεύω ότι είναι ΚΑΡΑτρολ. Αν πάλι δεν είναι, ένα μετάξι  :grouphug: θα ήταν ότι πρέπει  :thumbsup:
τυπε μου το μεγαλυτερο τρολ εδω μεσα ειμαι εγω
απο τα 6 χιλιαδες ποστ μου ειναι ζητημα αν τα 50 ειναι σοβαρα
και εκει εξω δεν εχω ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με αυτο που φαινεται εδω μεσα
υπαρχει και ενα μελος που μπορει να το επιβεβαιωσει αυτο που ξερει 2 πραγματα παραπανω
μπορω λοιπον να καταλαβω ποτε τρολαρει ο αλλος και ποτε οχι
ο πικερακος στο παρελθον εχει τρολαρει αρκετα
τα τελευταια που εγραψε ομως και ειχε παρει φορα κι εγραφε κι εγραφε με λεπτομερειες δεν ηταν τρολαρισμα
τα ελεγε σοβαρα γιατι πνιγηκε
το επιβεβαιωσα κι απο ενα φιλαρακι που ειναι ειδικος (οχι στο τρολαρισμα) σε κατι αλλο στον οποιο του εδειξα τα ποστ
γι αυτο και σκεφτομαι σοβαρα να ασχοληθω λιγο με πικερακο γιατι ειναι καλο παιδακι και με εχει συγκινησει ο πουστης
υπο κανονικες συνθηκες με ατομο απο το ιντερνετ δε θα μοιραζομουν ουτε πυρετο

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
υπαρχει και ενα μελος που μπορει να το επιβεβαιωσει αυτο που ξερει 2 πραγματα παραπανω
τα τελευταια που εγραψε ομως και ειχε παρει φορα κι εγραφε κι εγραφε με λεπτομερειες δεν ηταν τρολαρισμα
το επιβεβαιωσα κι απο ενα φιλαρακι που ειναι ειδικος (οχι στο τρολαρισμα) σε κατι αλλο στον οποιο του εδειξα τα ποστ
Αυτό πιστευω κ εγω

johnkark

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2015
Like
2
Πόντοι
1
γι αυτο και σκεφτομαι σοβαρα να ασχοληθω λιγο με πικερακο γιατι ειναι καλο παιδακι και με εχει συγκινησει ο πουστης
υπο κανονικες συνθηκες με ατομο απο το ιντερνετ δε θα μοιραζομουν ουτε πυρετο
Δεν το παρακολούθησα για να είμαι ειλικρινής. Σίγουρα το παληκάρι αυτό πάντως, χρειάζεται βοήθεια. Και όχι από εδώ. Από κάποιον ειδικό.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Δεν το παρακολούθησα για να είμαι ειλικρινής. Σίγουρα το παληκάρι αυτό πάντως, χρειάζεται βοήθεια. Και όχι από εδώ. Από κάποιον ειδικό.
τυπε γαμα τους αυτους
εγω σε πιστευω
αμα πας σε ψυχολογο αντρα μπουρδελιαρη θα ερχομαι να σας παιρνω με το αμαξι και θα γαμαμε παρεα και οι 3 στο μεταξι  :grouphug:
μονο αμα πας σε ψυχολογο ομως
αμα με γραψεις στα αρχιδια σου θα στενοχωρηθω  :-

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Αυτό που μου τη δινει είναι ότι εχω την εντυπωση ότι ο ριγκο είναι γιατρος.
Δεν είμαι σιγουρος όμως. Όπως και να χει δεν φανταζομαι να τα ακουει πρωτη φορα αυτά ο πικερ...
τουλάχιστον εδώ του δινεται η ευκαιρια να απαντησει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom