το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 603
- Πόντοι
- 246
ο επομενος πορδηπουργος μας ΠΡΕΠΕΙ να ειναι αυτος ο τζουτζεςΣεντόνια. Βλέπω και τον ΚυριάκοΜητσοτάκηΧρυσό και
ο επομενος πορδηπουργος μας ΠΡΕΠΕΙ να ειναι αυτος ο τζουτζεςΣεντόνια. Βλέπω και τον ΚυριάκοΜητσοτάκηΧρυσό και
Πες μας. Με έχει φάει η περιέργεια.τη μουναρα άλλος την εχει.. Ψάξε ψαξε δεν θα το βρεις..
ο επομενος πορδηπουργος μας ΠΡΕΠΕΙ να ειναι αυτος ο τζουτζες
http://[URL unfurl="true"]www.eirinika.gr/sites/default/files/f1d90a440bc24ae0f054ad994069ba1ee6555923.495.441.dd9e2022dd2ea82344bd7dff7c59f5f941ad5719.gif[/img[/URL]]
[/quote]Θελουμε πρωθυπουργο πανω σ αρμα οδηγο
να μην ερθει μ εκλογες αλλα μεσα από το ΓΕΣ
:orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra:
ο επομενος πορδηπουργος μας ΠΡΕΠΕΙ να ειναι αυτος ο τζουτζες
http://[URL unfurl="true"]www.eirinika.gr/sites/default/files/f1d90a440bc24ae0f054ad994069ba1ee6555923.495.441.dd9e2022dd2ea82344bd7dff7c59f5f941ad5719.gif[/img[/URL]]
[/quote] Σωθήκαμε τώρα. Εχει να πέσει :zfuck:. Τώρα τύπε όποιος και να ανέβει, ειναι μονόδρομος η πούτσα. Έτσι όπως έχει γίνει το πράγμα δεν βλεπω να υπάρχει σωτηρία.
Σαφως και υπαρχει σωτηρια...Σωθήκαμε τώρα. Εχει να πέσει . Τώρα τύπε όποιος και να ανέβει, ειναι μονόδρομος η πούτσα. Έτσι όπως έχει γίνει το πράγμα δεν βλεπω να υπάρχει σωτηρία.
Πως και ποιος?Σαφως και υπαρχει σωτηρια...
Οτι αυτός ο χαζόβλακας θα είναι ο επόμενος μετα το μαλακοκάβλη, είναι να απορείςΠαιδιά μην μου κόβετε την όρεξη με τον Κυριάκο
μην μου το θυμίζειςΚαλά και ο σύζυγος που όταν σε γαμεί τρίζει ο Λευκός ο Πύργος;
Σαφως και υπαρχει σωτηρια...
Το ποιος είναι το πρόβλημα. Το πως είναι ευκολο.Πως και ποιος?
μου είναι κ αυτό αδιάφορο. Όλοι ίδιοι με διαφορετικές φάτσες. Χρόνια τώρα το ξέρουμε κ δεν ψηφίζωΟτι αυτός ο χαζόβλακας θα είναι ο επόμενος μετα το μαλακοκάβλη, είναι να απορείς
Ωράια. Πες μας για τη μουνάρα Έρη. Ποιος τη γαμεί?Το ποιος είναι το πρόβλημα. Το πως είναι ευκολο.
Τερμα τωρα με τα πολιτικα εδώ τα βαριούνται ολοι!
το ειχαμε συζητησει παλιοτερα με το μαστερουκο αυτοΟτι αυτός ο χαζόβλακας θα είναι ο επόμενος μετα το μαλακοκάβλη, είναι να απορείς
ο βασιλοφρωνΩράια. Πες μας για τη μουνάρα Έρη. Ποιος τη γαμεί?
Δυστυχως ισχυει!Zιγκ έχεις υπηρετήσει; Εγώ υπηρέτησα σε μονάδα εκστρατείας και από αυτά που είδα είναι σα να λες να μπει αυτιστικό, υπεύθυνο λειτουργίας πυρηνικού σταθμού.
Οι πιο τεμπέληδες, τα μεγαλύτερα μπάζα, λαμόγια 1000%, μέχρι και το κψμ λεηλατούσαν, οι χειρότεροι δημόσιοι υπάλληλοι με διαφορά.
Και το χειρότερο κότες λυράτες, στα Ίμια κανά δυο μονιμάδες που το παίζαν ιστορία στα φάνταρα κλαίγανε οι ρεζίληδες.
Ήμουν σίγουροςο βασιλοφρων