deuka75
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 16
- Like
- 123
- Πόντοι
- 356
καργιες έπρεπε ν τον αφήσει ν ρίχνει τους πουτσους του κ ν του πάρει κ μια πιπα
καργιες έπρεπε ν τον αφήσει ν ρίχνει τους πουτσους του κ ν του πάρει κ μια πιπα
Καλό παιδί, golden amex, 25 πόντους. Όμως δε βγαίνει ούτε για τσιγάρα από το σπίτι. Εχει φάει τέτοια σφαλιάρα που δεν ξέρω αν θα του ξανασηκωθεί.καλο παιδι;; που δουλευει; ποσα βγαζει; και που μενει;
Α και αν θελει νυφη να μας το πει
ενδιαφέρον
Καλό παιδί, golden amex, 25 πόντους. Όμως δε βγαίνει ούτε για τσιγάρα από το σπίτι. Εχει φάει τέτοια σφαλιάρα που δεν ξέρω αν θα του ξανασηκωθεί.
Εσύ όμως γιατί τέτοιο ενδιαφέρον καλή μου?
για μια ξαδελφη μουΚαλό παιδί, golden amex, 25 πόντους. Όμως δε βγαίνει ούτε για τσιγάρα από το σπίτι. Εχει φάει τέτοια σφαλιάρα που δεν ξέρω αν θα του ξανασηκωθεί.
Εσύ όμως γιατί τέτοιο ενδιαφέρον καλή μου?
μην με ζαλιζεις. Αυτός είναι άντραςΚαλά κάτσε να την έπιανε αυτός και θα την είχε κουρέψει, θα της είχε βάλει και ταμπέλα πουτανάρα και θα της πετάγανε πέτρες.
χαχα ναι παιζει κι αυτο... η συγκατοικηση η ο γαμος εχει και τα καλα του και τα κακα του. ;)εσυ το αλλο το ξερεις?με τους δυο φιλους που του λεει ο ενας
-παμε το βραδυ για καμια μπυρα?
-οχι μωρε,δε νομιζω.
-παντοφλα μαλακα?παντοφλα??
-εγω ρε παντοφλα?ποτε!σιδερο εχω
Ελεεινίδα παιδί μου. Τι περιμένεις?για μια ξαδελφη μου
Τύπε άμα η γυναίκα σου είναι η φίλη σου, η πουτάνα σου και ο άνθρωπος σου, μόνο τότε έχει καλά ο γάμος. Αλλιώς μακριάχαχα ναι παιζει κι αυτο... η συγκατοικηση η ο γαμος εχει και τα καλα του και τα κακα του. ;)
παίζει να έχεις τεράστια εμπειρία στις γυναίκεςχαχα ναι παιζει κι αυτο... η συγκατοικηση η ο γαμος εχει και τα καλα του και τα κακα του. ;)
όλε..Τύπε άμα η γυναίκα σου είναι η φίλη σου, η πουτάνα σου και ο άνθρωπος σου, μόνο τότε έχει καλά ο γάμος. Αλλιώς μακριά
Μια χαρα ειναι η ελεεινιδες τυπε, και πολυ εξυπνες θα ελεγα σε σχεση με αλλες γυναικες και καμια φορα περισσοτερο εξυπνες απο σο νομιζουμεΕλεεινίδα παιδί μου. Τι περιμένεις?
Θα τοποθετηθείς ως νιόπαντρη?
να εισαι αριστερος, 40 χρονια να ασκεις υψηλη κριτικη στους "δεξιους φασιστες" που σε κυβερνανε και μεσα σε 1 χρονο κυβερνησης της αριστερας να εχεις καταπιει:
-2 μνημονια
-εκκληση βοηθειας προς το διεθνες κεφαλαιο (ΔΝΤ)
-αγκαλιτσες με μερκελ και ομπαμα
-νατο στο αιγαιο
-κρυφα ραντεβου με μεγαλοεκδοτες
-χουντικα γλεντια στο συνταγμα στις εθνικες επετειους (θα καταργουσαν τις παρελασεις)
-ξεκατινιασματα μεταξυ αλληλεγγυων ποιος ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΕΙ τους λαθρομεταναστες
η ξεφτιλα της αριστερας σε ολο της το μεγαλειο
Μα καλα τι μαλακιες είναι αυτές που γραφεις;Τύπε άμα η γυναίκα σου είναι η φίλη σου, η πουτάνα σου και ο άνθρωπος σου, μόνο τότε έχει καλά ο γάμος. Αλλιώς μακριά
σιγα μην ειναι και ο παπας της ενοριας ρε τυπεΤύπε άμα η γυναίκα σου είναι η φίλη σου, η πουτάνα σου και ο άνθρωπος σου, μόνο τότε έχει καλά ο γάμος. Αλλιώς μακριά
Για τα αλλα συμφωνω γιασ πουτανα οχι,εαν δεν σεβεσαι τον ανθρωπο σου τοτε δεν θα σε σεβαστη κι αυτος,ετσι εχω μαθει εκτος και αν θελεις να εχει μια πουτανα γυναικα στο κρεβατι σου με οτι αυτο εξεπακουετε δλδ φουλ κερατο ;)Τύπε άμα η γυναίκα σου είναι η φίλη σου, η πουτάνα σου και ο άνθρωπος σου, μόνο τότε έχει καλά ο γάμος. Αλλιώς μακριά
το πουλι ειναι σε killing spree απο χτες με την ξενοδοχα :S
Και λίγα λες.